Ezoterično značenje pronalaska novca na zemlji, Evo kako se s muškarcem razgovara o novcu!
Cafe

Evo kako se s muškarcem razgovara o novcu!

Dok neke žene smatraju ponižavajućom situaciju kada trebaju tražiti novac od muškarca, druge će se šarmantno osmjehnuti i nagovijestiti da im je novac potreban.

Mnoge žene smatraju da je nečasno zahtijevati novac od muškarca. A drugima je to ponižavajuće.

Mnoge žene se znaju šarmantno nasmiješiti i reći: “Ja ne tražim, ja nagovijestim…” Ali trik je u tome što muškarci ne razumiju nagovještaj. Žena mora reći što želi jasno i konkretno, piše sajt Econet.ru

Ako kaže da ima “financijskih poteškoća”, te da “bi bilo sjajno kada bi joj neko pozajmio novac”, nemojte se iznenaditi ako muškarac ne reagira na ovaj zahtjev: niste tražili pomoć, nećete je ni dobiti.

Postoje djevojke koje se često žale: “Tako želim da mi kupi one nove čizme. Nekoliko puta sam mu nagovijestila, ali on ne razumije!”

Muškarac tada čuje samo kako vi želite neke tamo čizme. Dalje od toga se i ne trudi razumjeti. Rijetko koji muškarac će ovaj nagovještaj pročitati između redova.

Postoje razni stereotipi o “traženju novca” od muškarca.

“Ponosna sam”; “Sve mogu sama”; “Loše je da ga pitam”… to su stereotipi kojima smo zatrpani od djetinjstva. I nikad se nismo zapitale “Zašto?”

Zašto je tražiti pomoć ponižavajuće? Zašto sve želiš sama?

Vjerujte, muškarci nemaju nikakve veze s tim… Do neke mere svoja stereotipna uvjerenja prenesemo na naše muškarce i ograničavamo sebe u vezi ili braku.

Riječ je o strahu. Jednom su nas uvrijedili, što je u nama stvorilo odbojnost.

Na primjer, ako voljena osoba odbija da vam pomogne, malo je vjerojatno da ćete bilo koga pitati za pomoć. Plašit ćete se da vas ponovo ne odbiju.

Isti princip je i u trokutu koji čini “žena – muškarac – novac”. Ne želite pitati da ne biste bili u situaciji gdje će vas odbiti.

Ako je muškarac spreman da troši novac na vas, zašto ga jednostavno ne pustite da to uradi?

To predstavlja iskazivanje njegove pažnje i ljubavi. Zbog toga vi morate naučiti kako prihvatiti tu pažnju.

Razgovor o novcu s muškarcem je bitan! Ako se osjećate neprijatno u situaciji kad ga trebate direktno tražiti novac, onda to možete sprovesti kroz igru!

Neka se ta igra zove: “Natjerati čovjeka da se osjeća važno i potrebno”!

Kada ga pitate da vam da novac, muškarac se tada neće osjećati iskorišteno nego potrebno.

Gledajte na ovo kao na igru: Recite svom čovjeku da ste vidjeli čizme koje su vam se dopale, da biste voljeli da ih imate i onda ga direktno pitajte da vam ih kupi. Priđite ovome kao nekoj igri.

Igra će vam dati osjećaj uzbuđenja i lakoće. Biće vam lakše da budete spontani. Budite razdragani. Muškarcima se to sviđa.

Izvor: Stil

Komentari

Neki baner