Kada žena u braku daje mnogo ona uvijek dobiva malo: Evo kako da to promjeni!, Molim vas, samo me ostavite na miru: Odavno od nikoga ništa ne tražim!, Kad se žena razvede
Odnosi

Kada žena u braku daje mnogo, ona uvijek dobiva malo: Evo kako da to promjeni!

Kada osobu boli zub, teško može biti fina i ljubazna. Isto važi za nezadovoljnu ženu.

Čak i ako ona još uvijek voli svog partnera i ophodi se prema njemu s nježnošću, ljutnja je sprečava da ga iskreno cijeni. Umjesto da se raduje brizi svog supruga, žena ima tendenciju da se fokusira na to koliko radi, a kako je malo cijenjena zbog toga.

Kad žena počne zamjerati

Kada je žena nezadovoljna, ona se ne može natjerati na ljubav. Može se ponašati kao da je puna ljubavi, ali njeno srce je zatvoreno. A kada je žensko srce zatvoreno, ona počinje negodovati, i u tim situacijama muškarac uvijek gubi.

Ako ona za svoja dobra djela dobije šezdeset bodova, a on dvadeset za svoje zasluge, žena će oduzeti tih dvadeset od njenih šezdeset i dobiti novi rezultat s kojim neće biti zadovoljna. Jer ona smatra da je to što je njen muškarac dobar, isključivo njena zasluga.

Žena tada osjeća da joj nije priznat njen trud i rad, pa stoga dobiva napad ljubomore.

Tijekom godina, zamjeranje može prijeći u kroničnu ljutnju. U ovoj fazi, žena vjeruje da se udala za pogrešnu osobu i razmišlja o razvodu. Nema sumnje: ova žena ne dobiva sve potrebno od braka, ali to ne znači da ne može dobiti ono što joj treba. A druga osoba također ne daje ono što žena želi.

Ono što ćete dobiti od veze ili braka, ne zavisi toliko od partnera već od odnosa prema njemu.

Žene koje razmišljaju o razvodu najčešće kažu: “Dajem, dajem i ne dobivam ništa zauzvrat!”

Da biste riješili ovaj problem, morate shvatiti da ste dobili napad ljutnje i nezadovoljstva. Zatim, umjesto da napadnete muža, morate naučiti davati se na drugi način. Tada ćete se kao žena prestati bezuspješno angažirati u nadi da će vaš muž primijetiti vašu nezainteresiranost.

Ako je žena nezadovoljna, znači da je vrijeme da učini nešto za sebe.

Kada žena daje previše, ona uvijek dobiva malo.

Znajući sve ovo gore navedeno, žena napokon može dozvoliti sebi da se ne žrtvuje zbog partnera, već da radi ono što voli. Umjesto da očekuje da je partner usreći, ona mora usrećiti sebe.

Dati partneru apsolutno sve što imate, a zatim čekati da u potpunosti zadovolji vaše potrebe je nezdrava tendencija.

Najbolja opcija je da mužu i djeci date iskrenu ljubav i da ništa ne očekujete zauzvrat. Ovakvi odnosi donose mnogo više zadovoljstva.

Izvor: Stil

Komentari

Neki baner