Gospodin Savršeni ipak nije toliko savršen, hladno je slomio srce Nuši
ShowBiz

Gospodin Savršeni ipak nije toliko savršen, hladno je slomio srce Nuši

I dok smo još do nedavno drhtali uz male ekrane i navijali svatko za svoju favoritkinju, brzo smo se svi ohladili nakon velikog finala u kojem je gospodin Savršeni Mijo Matić, odabrao Nušu Rojs za svoju Gospođicu Savršenu. Jer ljubav nije dugo potrajala… tek koji tjedan.

Barem je to ono što je Nuša otkrila Antoniji Blaće u velikom intervjuu za RTL-ov Exkluziv.

“Bila sam jako sretna i ostala sam u Zagrebu. Pokazao mi je Zagreb, pokazao mi je kako živi, upoznao me s prijateljima. I onda sam došla u Zagreb još jedan put i još jedan put i još jedan put… I onda sam saznala od kolega da u Zagrebu traže baš Slovenku za jedno radno mjesto. On je rekao: ‘Da, stvarno, to bi bilo dobro.’ Ali u isto vrijeme vidjela sam da se malo distancirao”, ispričala je Nuša.

“Malo se preplašio toga. Nije mi više pisao, bilo mi je teško. Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao o tome i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo da ne bih bila povrijeđena. Ali Mijo, ja sam već povrijeđena”, rekla je Nuša.

Kad sumiramo cijelu priču, ispadne da je većina sudionica showa iz cijelog iskustva izvukla slomljeno srce i nešto promocije.

Pomamama za Mijinim Instagram profilom raste iz dana u dan, pa nekako ne sumnjamo da će na kraju balade ipak pronaći svoju “Savršenu”.

Foto: Maja Bota za RTL

Komentari

Neki baner