Onom pravom neće smetati tvoje mane ili to što previše razmišljaš, Kratki ljubavni horoskop od 01.01. do 15.01.2020. , Ljubavni horoskop za 2020, Ljubav jest idilična emocija i da ona pobjeđuje vjerske razlike..., Pismo svim muškarcima: Zagrljaj jači od straha , Ljubavni horoskop za studeni: Neke gađa Amorova strelica, neki joj vješto izmiću...
Crvena točka

Ljubav jest idilična emocija i da ona pobjeđuje vjerske razlike…

Poželjno je da izmiješamo ljubav, ali ako je u pitanju miješani brak, to je već mogući problem. Roditelji će frktati, familija podbadati, a prijatelji će biti zdvojni.

Najednom više nitko ne spominje ljubav, ali svi spominju probleme.

Još uvijek će veliki broj ljudi čvrsto zagovarati brak ili vezu samo i isključivo s nekim tko je iste vjere. Ti koji kategorički ne odobravaju miješanje vjera, uglavnom ne prakticiraju svoju vjeru, ne idu u svoju crkvu, nisu bili u miješanom braku i ne govore o ljubavi.

Znam, reći ćete mi da previše idilično gledam na ljubav. Reci ćete vjerojatno da nisam probala i da ne znam o čemu pričam. Okey! Možete reći što želite, ali svejedno me nećete uvjeriti!

Ljubav jest idilična emocija, ona treba težiti idili i da, kad je ljubav u pitanju, ja vjerujem u nju.

Ako stvari postavimo tako da se nije uputno vezati za nekoga tko nije tvoje vjere, onda nemojmo uopće spominjati ljubav kao preduvjet vezivanja. Onda trebamo otići u crkvu, hram, džamiju, sinagogu ili u neku drugu vjersku ustanovu i raspitati se tko je slobodan za vezu.

Samo još čekam da mi spomenete prošli rat i miješane brakove koji su se raspali zbog njega!

Ti brakovi nisu se temeljili na ljubavi i raspali bi se ionako. Oni koji su se voljeli, opstali su i u ratu i u miru. Slažem se da su možda stvari jednostavnije ako smo iste vjere, ali… ostaje i dalje da za ljubav nema prepreka.

Jedini pravi problem u ljubavi nastane kad izaberemo voljeti nekoga tko to ne zaslužuje kao čovjek, a za to vjera niti je odgovorna niti je presudna.

Komentari

Neki baner