Fun & lifestyle

Izaberite srce i otkrijte tajnu ljubavne sudbine za prosinac

Odaberite srce s kojim najviše rezonirate! Ono vam otkriva što vas čeka na ljubavnom planu u prosincu/decembru!

1#

Vrlo je moguće da ste se u prethodnom periodu razočarali u ljubav i da sumnjate da ćete ikada više biti sretni kada je ljubav u pitanju. Međutim, iako ste razočarani, vi čeznete za tim da imate nekoga s kim ćete dijeliti najljepše, ali i najtužnije trenutke.

Ako ste izabrali ovu sliku, to je jasan dokaz da će vam se želja ispuniti.

Zadnji tjedan prosinca/decembra donosi novu ljubav koja će trajati. Vaš odnos će prvo biti čisto prijateljski, ali će se vremenom između vas stvoriti kemija.

2#

Vama će period do kraja godine donijeti brojna događanja na planu ljubavi, kako pozitivna tako i negativna. Iako vi trenutno nemate previše problema na planu vaše veze, to će se ipak nažalost uskoro promijeniti.

Početkom prosinca/decembra vas očekuju ljubavni problemi koje će vam stvoriti treća osoba, a vama će biti potrebno mnogo vremena da sve te probleme riješite.

Polovinom mjeseca čeka vas lijepo ljubavno iznenađenje, a tako će ostati sve do kraja godine. Pred sam kraj godine očekuje  vas i ostvarenje jednog vašeg ljubavnog sna.

 

3#

Već neko vrijeme postoje ozbiljni problemi na planu vaše veze, ali će ti problemi uskoro postati prošlost. Vas ubrzo očekuje jedan važan događaj tijekom kojeg će se dokazati da je vaša veza i ljubav između vas i vaše voljene osobe jača od svega.

Tijekom mjeseca prosinca/decembra nikakvih ljubavnih problema nećete imati, vaša veza će jednostavno napredovati iz dana u dan, a krajem mjeseca vas očekuje nešto divno, moguća je i ponuda vaše voljene osobe za brak.

Vrlo lijep period vas očekuje u periodu do kraja godine, vama će u ljubavi cvjetati ruže.

Background vector created by rawpixel.com – www.freepik.com / Izvor: Atma

Komentari

Neki baner