Sindrom jake žene: Ona sve želi i može ali u svemu tome izgubi sebe , Krajnosti nisu dobre a ovih su dana dosegle vrhunac, Ti si snažna žena ne trebaš muškarca koji te vukao na dno!, Žao mi je ali imao si svoju šansu, Ne daj da te pokvare nanesene boli…, Žene danas trpe da budu neljubljene nevoljene i nezagrljene
Osobni razvoj

Ne daj da te pokvare nanesene boli…

Ne daj da te pokvare frustracije ovog svijeta. Ne daj da te promijene boli koje su ti nanesene. Da izmijene tvoj pogled na život i uvjere da si manji nego što jesi.

Ne daj da te vanjske okrutnosti izmijene, srozaju na niske grane i u tebi razvije neke teške osobine. I podignu visoke zidove. Nemoj to dozvoliti.

Ne daj da sve ono teško što ti se dogodilo okrene tvoju percepciju naglavačke i počneš gledati život kroz neke tamne naočale.

Ne daj… Ne daj…

Ne daj da budeš ogorčen, frustriran, bijesan… Ili pak tih i sklupčan u svojoj boli.

Ne dopusti! Budi jači i veći od toga! Neka ono loše od tebe učini još većeg čovjeka. Još bolju osobu.

Neka se iznjedri čistoća tvoga bića, neka se pokaže! Neka se čuje tvoj istinski glas, glas duše i bude glasniji od svih ostalih! Čist, izvorni, nepromijenjen! A pogled kristalno bistar kojim gledaš iznad svega toga! Iznad svih nevolja. Ravno u smjeru kojim želiš ići.

I ne dopusti da te ništa skrene sa puta. Da promjeni tvoj smjer kretanja.
Ne daj da te išta obeshrabri, razuvjeri, slomi…

Ma šta god se dogodilo, budi jači od toga. Budi iznad! Ostani pozitivan i vedar! Usmjeren na radost življenja. Na dobrotu. Humanost. Vjeru. Svrhu Života.

I nemoj se povući. Nikada… ❤️

Iva Bradarić

Komentari

Neki baner