Što to zapravo znači biti žena?, zlato, Šah-mat, Mi u našoj zemlji nemamo probleme... a ne izvlačimo ni teoreme!, Uzrečice naše svagdašnje, Putujuća družina posjeti nas svakih 5 godina!, Uzmi me za ruku,Okusi života
Crvena točka

Putujuća družina, posjeti nas svakih 5 godina!

Karavana uskoro stiže i u vaš grad! Sigurno će doći, ne brinite!

Neobični su po tome što pripadaju istom kazalištu, ali putuju svaki posebno. Svi igraju istu rolu, kulise su im vrlo slične, a retorika uobičajeno predvidljiva.

Svaki od njih blati i pljuje prethodnoga, a onda nahvali sebe!

Istina, nitko od njih se baš nema s čime hvaliti, ali za predstavu to nije ni važno! Bez obzira na to što im je predstava providna i ljigava, oni svejedno iskamče aplauz.

Ulaze u sela, gradove i predgrađa, nasmijani su, razdragani i puna su im usta šupljih obećanja!  Toliko su nasilno entuzijastični, da postoji osnovana sumnja da koriste doping!

Sigurno ćete imati priliku pogledati koju od tih predstava, jer cilj im je da vam se osobno ukažu, kako bi vas pokušali uvjeriti da su njihove nadnaravne sposobnosti jedini način da vam svane!

A čim vam se smrklo i svanut će vam.

Jednom!
Nekad!
Ne još sad, ali jednom nekad da!

Te putujuće družine uvijek peku za mozak, uzrokuju tenzijske glavobolje, vrijeđaju inteligenciju i loše djeluju na rad nadbubrežne žlijezde, ali za protutežu- potiču probavu i dobar su pokazatelj osobne percepcije društvenog boljitka svakog birača.

Percepcija nam je u pećini!

Napomena:

Ako se slučajno dogodi da ne uspijete pogledati baš niti jednu od predstava, sljedeći put će opet igrati za 5 godina. Karte su svake godine sve skuplje, tako da su ove godine dosegle višemilijunske iznose!

Da, platili smo ih! Platit ćemo i sljedeće i one iza toga! To sve skupa je besramno loše, ali fercera jer putujuća družina još uvijek ima publiku!

Komentari

Neki baner