Samo za muškarce!
Crvena točka

Samo za muškarce!

Već i vrapci na grani cvrkuću o nezasitnim ženama, koje doduše govore da žele samo da ih volite, ali svejedno očekuju posebno maštovite božićne poklone.

Zato što znam da većina vas ne voli kupovine, a iskreno govoreći obično potrošite brdo love i još fulate s poklonom, odlučila sam vam pomoći da to odradite brzo, jednostavno, jeftino i učinkovito.

Pustite sad to što sam ja isto žena, nego pažljivo čitajte!

Ne, ne! Ništa ne nudim, nikoga ne reklamiram, neće vas koštati skoro pa ništa u novcu, a trud koji morate uložiti, neznatan je.

Vi dame, koje još uvijek čitate ovo- gore piše da je za muškarce!
Zatvorite sad brzo ovu moju stranicu i ajte malo negdje drugdje! Budite fer!

Tako! Sad kad smo sami, možemo dalje.

One očekuju da im skidate zvijezde s neba, da im čitate misli, predviđate budućnost, i uvijek i u svakom području života – da ih u potpunosti razumijete!  To ne može ni bog otac, a kamoli muškarac! Zato znam da vam hitno treba originalno i učinkovito čudo!

Ovo čudo sam sama upravo isprobala i garantiram vam da će svaka pamtiti taj poklon do kraja svog života!

Ne zaboravite da sam i ja žena, dakle znam o čemu pričam!

Treba vam samo nekoliko stvarčica koje ćete naći doma u kuhinji, zato bacite oko malo po tom njezinom carstvu i nađite 3-4 dcl maslinovog ulja.
Po mogućnosti, neka je domaće!

Ne, ne može motorno ulje niti ono od uljane repice, uozbiljite se!

Sad uzmite čašu za gemišt, od 2 dcl pa izmjerite:

– 1 čašu običnog bijelog šećera
– 1 čajnu žlicu soli
– 1/2 čaše mljevene kave
– 1/2 čaše meda
– sok od 1/2 limuna
Sve to izmiješajte s običnom drvenom kuhačom i time napunite jednu lijepu staklenku. Nisam mislila na onu od kiselih paprika, ne budite stipse!

Lijepa staklenka košta otprilike 20-tak kuna i možete ju kupiti na svakom ćošku! Mora imati i poklopac, naravno!

Dakle, napunite staklenku i zatvorite ju. Ako ste dovoljno spretni, možete ju omotati nekom svilenom trakom. Možete i ne morate!

Okey, u pravu ste – ta smjesa izgleda točno kao konjsko govno, ali miriši božanski, zdrava je za njenu kožu, prirodna je, jeftina i ključno je što je vašom rukom izrađena!

Smjesa služi kao piling za cijelo tijela, a koristi se prije tuširanja i lako se ispire toplom vodom.

Našla sam takvu smjesu u svojoj kupaonici i podsjetila me točno na konjsko govno, kao i vas.

Zbog te asocijacija sam obrala bostan od svoje kćeri koja je ovo smislila, pa onda nisam imala izbora, nego sam se time istrljala prije tuširanja.
Još ne mogu doći k sebi od oduševljenja!

Vjerujte, ne može se dogoditi da s ovim poklonom fulate, a nije uopće zanemarivo to što ste dugoročno spasili kućni budget troškova za 1001 pripravak, od kojih svaki košta malo bogatstvo.

Ženi vašeg života koža će od ovoga biti mekana, nahranjena, svilenkasta, nježna i savršeno glatka!

To je to što ženu može odvesti u carstvo sreće i uživanja, a vas učiniti njezinim savršenim muškarcem, na toliko dugo dok budete tajili recept.
Zato, budite pametni i pravite se ludi.

O vašoj maštovitosti ovisi kako ćete to zapakirati i na koji način ćete joj prezentirati taj svoj čudotvoran i vrlo delikatan poklon.

Ako ste nesretnik čija je žena baš teški snob, slobodno joj recite da ste to platili 1/2 svoje plaće, a naručili direktno od kozmetičkog maga iz Hollywooda- koga briga, snađite se!

Ne morate mi zahvaljivati, jer znam da s ovim poklonom ne možete fulati!
Sretno vam!

A vi gospoje, znam da ste još tu!

Da, možete dodati nekoliko kapi kvalitetnog eteričnog ulja, ali pazite da miris paše uz aromu kave, a još je bolje da dodate jušnu žlicu ulja od argana.

Komentari

Neki baner