5+ preporuka ShowBiz

Sanela Kovačević Nelly, autorica regionalnih bestselera o tajnama zavođenja, postaje kolumnistica Amazonki!

Ljubav. Ta prelijepa emocija. To jedinstveno čudo prirode kojem svatko teži… i ta ponekad nedostižna kula, koju ma koliko se trudile, mnoge žene jednostavno ne mogu izgraditi na čvrstim temeljima. Jer… rade to često na pogrešan način pa im objekt njihovih snova vješto izmigolji kroz prste.

Muškarci su od nas drugačiji. To je činjenica. Razmišljaju, ponašaju se i pričaju često drugim jezikom! Kako ih razumjeti i kako ih osvojiti, pitanja su koja se mnogim damama često motaju po glavi.

Mnoge noćima bdiju vrteći milijun scenarija po glavi, često dajući sebi glupava i potpuno neobična objašnjenja za muškarčev bijeg iz njihova zagrljaja

Zašto je takav? Gdje sam pogriješila? Zašto se više ne javlja…‘ – samo su poneka pitanja koja su svakoj od nas bar jednom prošla mislima.

Možda je bolestan? Možda je izgubio mobitel…. a možda su ga oteli vanzemaljci?‘ – drage moje prepoznajete li se? I nije li zapravo okrutno što same sebi radimo u želji da opravdamo ono što zapravo opravdanja nema, ali ima objašnjenja!

Dobre vijesti stižu iz pera balkanske kraljice chick – lita Sanele Kovačević Nelly!

Na tom bojnom polju ili da bolje kažemo – prečudnoj partiji šaha, žene naše regije (a uskoro i šire) sada imaju najbolju saveznicu – hrvatsku spisateljicu čije su knjige zaludjele cijeli Balkan. ‘Muškarac u šaci’ & ‘Muškarac iz snova‘ bestseleri iz pera mega popularne Sanele Kovačević Nelly, koju mnogi nazivaju novom Žuži Jelinek, donose vrlo jednostavne odgovore i praktične savjete za te često izluđujuće situacije.

Kako osvojiti muškaraca? Kako vratiti njegov interes? Kako pretvoriti neobavezujući odnos u vezu?

Obje knjige su prodane u tisućama primjeraka, dok je knjiga Muškarac u šaci, prozvana ‘Biblijom za žene’ a njen nastavak ‘Muškarac iz snova’ najboljom knjigom ikada što se tiče ljubavnih savjeta, svojevrsnim remek djelom. I to od strane čitateljstva, koje je zaista brojno jer Sanelin blog čita više od 50 000 žena mjesečno.

Knjige su postale pravi regionalni hit upravo zato što nude odgovore na pitanja s kojima se svakodnevno suočava gotovo svaka žena. Iz tog razloga ne čudi što je Sanela ujedno i najtraženiji love coach na našim prostorima. No ona skromno kaže da svoj uspjeh duguje svojoj vjernoj čitateljskoj publici.

Sanela Kovačević Nelly, autorica regionalnih bestselera o tajnama zavođenja, postaje kolumnistica Amazonki!

Kad sam ju nedavno imala priliku intervjuirati, pitala sam ju koji je sljedeći korak u njenoj karijeri, a ona je samo zagonetno rekla – svjetsko tržište.

Znači li to prijevode njenih knjiga na više jezika, s obzirom da je prva knjiga, ‘Muškarac u šaci’ zbog velike potražnje, već prevedena na engleski jezik ili nešto sasvim novo, otkrila mi je u povjerenju, ali to je nešto što ćete tek čitati u mjesecima koji dolaze, jer Sanela će svakog mjeseca pisati ekskluzivu kolumnu samo za Amazonke!

Zbog toga drage moje, pratite nas pozorno jer ova izuzetna žena, postat će vaša najbolja prijateljica na vašem putu do ljubavnog uspjeha!

Knjige su dostupne u online i tiskanom izdanju i mogu se naručiti na www.sknelly.com a na njenim se stranicama možete također javiti i za individualni coaching.

Toplo bih vam preporučila da slijedite njene savjete jer zaista nećete pogriješiti. Iako sam mislila da jako dobro čitam muškarce i oduvijek sam ih lako zavodila, Nelly me naučila mnogo novih, korisnih ‘trikova’. 😉

Komentari

Neki baner