Zaslužuješ voljeti sebe bez isprike, Sjedi, Jedan!
Osobni razvoj

Zaslužuješ voljeti sebe bez isprike

Nitko ne želi da uspiješ onoliko koliko ti to sama želiš. Nitko potpuno ne zna tvoju priču; gdje si bila, gdje si sada i gdje se nadaš ići.

Uvijek je vrijeme za igru. Budi spremna. Trudi se. Sudjeluj u svakoj igri. Budi u sadašnjem trenutku. Navijaj glasno. Nemoj razmišljati o tome tko te sluša i osuđuje.

Podrži samu sebe čak i kad padneš- čak i više nego misliš da bi trebala. Nemoj razmišljati da promijeniš tim. Kad daš sve od sebe i ne uspiješ, ne odustaj. Obećaj sama sebi da ćeš se vratiti još snažnija i boriti se još više. Slavi i najmanje pobjede. Ali nemoj pristati na manje od onog što zaslužuješ.

Uvijek vjeruj da te čekaju veće i bolje pobjede.

Nisi samo pobjednica, ti si ratnica i borac. Kreni i pokaži svijetu svoju čaroliju.

Nitko na ovom svijetu ti neće čuvati leđa kao ti sama. Nitko neće vjerovati u tebe i tvoje talente onoliko koliko ti možeš.

Ako ti ne vjeruješ da si nevjerojatna, tko onda hoće?

Moć da postaneš osoba koja želiš leži u tebi. Moraš krenuti na putovanje da je pronađeš. Pogledaj u sebe. Sve što trebaš je oduvijek u tebi. Ali ti moraš vjerovati u to. Moraš vjerovati u sebe. Moraš ugušiti glasiće u glavi koji ti govore da ćeš pasti i da nisi dovoljna. Obrati pozornost na to. Poslušaj glasove koji ti kažu da nisi posebna i uništi ih.

Ne troši svoju magiju koja ti je dana. Neće te zauvijek čekati.

Izvor: Z&S

Komentari

Neki baner