Rachel Hollis: Odmahni rukom i kreni dalje
Tatjanin svet knjige

Rachel Hollis: Odmahni rukom i kreni dalje

Svetski poznata blogerka, Rachel Hollis, napisala je inspirativnu knjigu “Odmahni rukom i kreni dalje” koja će prijati svakoj ženi.

Rachel potpuno iskreno piše o svom životu i nesigurnostima u vezi sa majčinstvom, svojim telom, seksualnošću, pisanjem i alkoholom.

Otkrivši stvari koje se dešavaju mnogima od nas, ali se o njima ne priča, Rachel je osvojila srca milionima svojih podržavaoca. Ne ustručavajući se, predstavlja nam haotičnu stranu svog života zbog koje se vrlo često osećala bezvredno i bezuspešno. Ona to čini na zabavan i duhovit način, ponekad prekorevajući sebe, a sve sa ciljem kako bi uverila sve žene do kojih dopre njena priča da mogu postati samouverene i srećne.

Lekcija koju sam ja dobila od Rachel je da ne budem previše stroga i kritična prema sebi, da radim predano i iskreno ono što volim ne misleći šta će drugi misliti o meni i mom radu i da nikada ne odustajem!

Verujem da ćete i vi pronaći vašu lekciju u ovoj knjizi i odmahnuti rukom za nebitne stvari i ljude u vašem životu i krenuti ponosno dalje.

Čitajte s radošću
Vaša Tatjana

Komentari

Neki baner