Zapamti - ti si dovoljna!, Neki od znakova da vas se muškarci pribojavaju, Otpustite one koji su vas slomili – Vrijeme je da vam vaše srce bude na prvom mjestu, Možda te se plaše jer si previše iskrena i jer ih tjeraš da skinu maske, Veliki rast stiže nakon velikih izazova, Zašto odbijanje ne dodiruje snažne žene?
Osobni razvoj

Veliki rast stiže nakon velikih izazova

Veliki rast traži velike zaokrete. Promjena razine svijesti ne događa se tek tako. Izazovi su ti koji služe kao okidač i pozivaju vas na buđenje. Na rast. Na napredak.

Te velike oscilacije, ti životni izazovi imaju svoju svrhu. Itekako imaju. Oni vas potiču na duboka poniranja u sebe, na vraćanje duši i smislu života. Oni vas tjeraju da odgovore potražite iznutra i da se prisjetite tko ste zaista. Da uđete u svoju nutrinu i potom izađete na najljepšu svjetlost

I zato se ne opirite tome. Znajte da vam je dano sa razlogom. Jer ste spremni na više, na korak dalje. Znajte da vas to vaša duša poziva i otvara vam neke nove vidike. Neke više razine. Jer je vrijeme za to. Za vas.

Buđenje se ne događa tek tako. Spoznaje ne dolaze slučajno. Sve je u savršenom poretku.

Samo je pitanje želite li to vidjeti? Hoćete li prihvatiti izazov? I hoće li on izvući ono najbolje iz vas ili ćete se boriti sa njim?

Na vama je odluka. Što ste spremniji i što ste okretniji u novim situacijama, to ćete brže napredovati. Što se brže pridižete nakon posrtanja ili pada, to ste jači i spremniji na nove pobjede. Jačate se, čvrsnete, postajete mudriji.

Zato se ne opirite preprekama, jer one su samo nove lekcije za vas. Novi ispiti koji jedva čekaju da ih položite. I budete spremni konačno otkriti tko ste. Za što ste sve sposobni. Kakvu moć imate.

A onda, onda vam nema granica…

Iva Bradarić

Komentari

Neki baner