Neki znakovi trebaju biti oprezni za vladavine Vodenjaka..., Vi nikada niste odgovorni za ponašanje drugih; vi ste odgovorni samo za sebe
Astro

Neki znakovi trebaju biti oprezni za vladavine Vodenjaka…

Futuristički Vodenjak lako se zaigra s Uranom, planetom kaosa, pobune i neočekivanih promjena. Vladavina Vodenjaka trajat će sve do 19. veljače/februara 2020. godine, a izazovi koje je ovaj zračni znak pripremio ove godine, neće lako pasti pojedinim znakovima Zodijaka.

Dok će neki znakovi osjetiti ljepotu slobode i novu energiju, nekima će taj burni vrtlog promjena i brzopletih odluka donijeti teškoće, nesigurnost, ali i važne lekcije.

Evo koja 3 znaka očekuje rizičan period tijekom vladavine Vodenjaka:

Rak – Period transformacije

Prethodni period (vladavina Jarca) donio je vašem znaku velike promjene na emotivnom planu. U svakoj situaciji ste mogli pronaći kompromis i iskristalizirati svoje romantične želje, ali ovoga puta veliki Vodenjak sve mijenja.

Sunce se nalazi u vašoj 8. kući, odnosno kući intimnosti, seksa, transformacije… Tranziti planeta donose velike izazove u ljubavi, a mnogi će napraviti velike greške u odnosima zbog naglih promjena raspoloženja.

Škorpion – Opasne igre riječi

Sunce je tijekom perioda Vodenjaka u vašoj četvrtoj kući koja označava obitelj, kuću, emocionalnu stabilnost. Počet ćete se fokusirati na svoj mali svijet i ljude koje volite. Ali, željet ćete se odvojiti od nekih članova obitelji ili prijatelja za koje smatrate da vam kradu energiju i sputavaju vas.

Ove odluke mogu biti teške i konačne, zato dobro razmislite. Srećom, konjukcija Saturna i Plutona je u vašem sektoru komunikacije pa je moguće da ćete uspjeti na pravi način riješiti nesporazume.

Ribe – Skrivena emotivna i tajanstvena duša

Ovaj emotivni znak Zodijaka počinje se osjećati usamljeno, izolirano i ne nalazi svoju svrhu tijekom vladavine Vodenjaka. Sunce je trenutno u vašoj 12 kući, kući karme i snova. Vi ste jedinstvena emotivna i kreativna duša, ali to ne znači da se trebate potpuno izolirati.

Ovaj krizni period još malo traje, a krajem veljače/februara imat ćete priliku pokazati koliko zaista vrijedite.

Izvor: lovesensa

Komentari

Neki baner