5+ preporuka Zdravlje i ljepota

FAT BURNER – novi program Sunčane Seletković, trenerice fitnesa i motivatorice zdravog života za žene i poklon čitateljicama APortala!

Sunčana je kreatorica BUDIFITMAMA online programa mršavljenja i oblikovanja tijela. Kroz svoje programe vježbanja i pravilne prehrane motivirala je tisuće žena da krenu na put prema aktivnom i zdravom životu. Na tom putu one nisu samo otpustile kilograme nego su postale pune samopouzdanja i svjesne svojih mogućnosti. Kroz programe one su osvijestile važnost brige o sebi i zadovoljavanja vlastitih potreba. 

Sa svojim vježbačicama razvijam posebnu vezu od povjerenja. One znaju da mi se u svakom trenutku mogu obratiti za savjet. Ohrabrujem ih u kriznim situacijama i pokazujem im smjer, ne dam im da odustanu i tješim ih.  Jer normalno je umoriti se, posrnuti i ponekad se osjećati loše. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa. U takvim situacijama dovoljno je samo poslušati ih, reći im koju lijepu riječ i tako ohrabriti da nastave s programom. 

Autorica sam priručnika “15 minuta dnevno do vitkog tijela”, koji je prodan u više od 1000 primjeraka.

U posljednjih 30 godina stekla sam iscrpno iskustvo na području vježbanja i zdrave prehrane. – kaže Sunčana, te nastavlja:

Posjedujem certifikat International Fitness Association-a iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga; Certifikat International Sports Science Association za osobnog trenera te Uvjerenje Fitnes učilišta iz Zagreba o osposobljavanju za instruktora fitnesa. Trenutno pohađam Učilište „Magistra“ edukaciju za trenera funkcionalnog fitnesa.

Projekt Budifitmama je baš „pogođen“ i izazvao je velik odaziv žena jer im pruža baš ono što nedostaje na fitness tržištu. Kroz moje programe do sada je prošlo više od 2000 žena (neke i više puta) a zajedno smo skinule više tisuća kilograma.

FAT BURNER - novi program Sunčane Seletković, trenerice fitnesa i motivatorice zdravog života za žene i poklon čitateljicama APortala!
Budifitmama omogućava mamama: 
  • da vježbaju od kuće i u samo 20  minuta dnevno odrade učinkovit trening, 
  • da se zdravije hrane prema stručnim i jednostavnim jelovnicima naše nutricionistice koji su vrlo maštoviti, sadrže cjenovno prihvatljive namirnice i što je vrlo važno, dostupne na našim tržnicama ili u supermarketima 
  • da imaju podršku u zatvorenoj facebook grupi u kojoj su žene s istim ili sličnim izazovima, stilom života i ciljem a to je smršavjeti, ojačati svoje tijelo i zdravo se hraniti. Jer kad uz sebe imaš vojsku žena koje su prošle ili prolaze isti put kao i ti, puno je lakše uz takvu podršku biti dosljedan i ostati motiviran.

Vježbanje više nije napor i izvor frustracije nego zabava praćena toplom podrškom drugih mama koje prolaze kroz isti proces. Mamama su uvijek dostupni profesionalni savjeti iz područja vježbanja i nutricionizma i u takvom okruženju neuspjeh gotovo da nije moguć.

Sada tu je i njen novi program – FAT BURNER, posebno osmišljen za žene iznad 35 godine.

Ovo je poseban 8 tjedni program u kojem osobno možete raditi sa Sunčanom i posve preoblikovati svoje tijelo.

Ovo je program kao nijedan drugi! Program koji ne zahtijeva sate provedene u teretani, skupe rekvizite niti gladovanje. Zanima te kako se jednostavnim vježbama i detaljnim planom prehrane možeš riješiti masnih naslaga s trbuha i izgubiti do čak 10 kilograma? Treninzi se sastoje od vježbi koje tope tvoje naslage i nakon završetka treninga, a balansirani obroci koji će te napuniti energijom i uz koje se nećeš osjećati gladnom toliko su ukusni da ih možeš pripremati i za svoje ukućane! Nemoj propustiti još jednu priliku za zdravijim životom i pridruži mi se! – poziva te ova fit mama. Prijaviti se možeš putem ovog linka i usput možeš saznati sve ključne detalje koji bi te još mogli zanimati vezano uz program.

FAT BURNER - novi program Sunčane Seletković, trenerice fitnesa i motivatorice zdravog života za žene i poklon čitateljicama APortala!
Ono što smatramo veoma važnim i što još želimo naglasiti je, da je to program napisan u obliku interaktivnog vodiča za praćenje programa.

U njemu ćete dobiti:

♥️Interaktivan vodič za praćenje programa od 26 strana
♥️Plan prehrane i program vježbanja tjedan za tjednom koji se lako prati
♥️Unaprijed snimljene video treninge od samo 15 minuta koji su vrlo učinkoviti, specijalno kreirani da ubrzaju metabolizam kako bi sagorijevao masne naslage još dugo vremena nakon treninga. To su vježbe koje se lako izvode od kuće, na putu ili u hotelu bez skupih rekvizita*Dovoljan je jedan klik na link treninga.
♥️Dva tjedna plana prehrane kreirani od stručnjaka, mag. nutricionizma Jelene Pugelnik
♥️Dva tjedna jednostavnih i ukusnih recepata koji se lako pripremaju (sezonski jelovnici za veljaču i ožujak) – sveukupno 70 recepata
♥️Listu svih namirnica za nabavku
♥️Ekskluzivan pristup Facebook grupi, gdje se mogu postavljati pitanja, komentirati i kroz koju s motivacijama i odgovorima na sva pitanja provođenje programa postaje lagano. U grupi se može komunicirati i s drugim sudionicama izazova što je odličan način za stjecanje novih prijateljstava i i inspiraciju drugih za uspjeh u ovom izazovu

♥️BONUS – sedmodnevni Blitz detox za čišćenje organizma od otrova kako bi se što učinkovitije sagorijevale masne naslage tijekom Fat Burner programa. Blitz detox provodi se PRIJE Fat Burner programa ali nije obavezan. Blitz detox ne preporučuje se dojiljama!

FAT BURNER - novi program Sunčane Seletković, trenerice fitnesa i motivatorice zdravog života za žene i poklon čitateljicama APortala!

*za praćenje ovog programa potreban je set od par bučica

Dvije sretnice nagrađujemo ovim programom u suradnji sa Sunčanom!

Kako sudjelovati i osvojiti svoju kartu za ovaj program? Baci pogled na APortalov Fan page ili Fan page naše glavne urednice, prati upute i osvoji svoj totalni body makover plan! Igramo se do nedjelje.

Drage Amazonke, želimo vam mnogo sreće!

Komentari

Neki baner