Što sve vaš znak Zodijaka treba strogo izbjegavati tijekom retrogradnog Merkura, Horoskop otkriva koja tetovaža vam najviše odgovara
Astro

Što sve vaš znak Zodijaka treba strogo izbjegavati tijekom retrogradnog Merkura

Merkur će se početi kretati retrogradno 16.2., a kreće u direktni hod 9.3. Jarcima će zamutiti vodu u obiteljskoj zoni. Blizanci se iznenada mogu zainteresirati za ideju statusa i prestiža. Da biste izbjegli neke od predvidljivijih izazova tijekom ovog vremena, ovdje je prikazan pregled onoga što biste trebali izbjegavati prema vašem znaku Zodijaka.

Tri ili četiri puta godišnje planet Merkur izgleda kao da se kreće unatrag na nebu i to traje otprilike 3 tjedna. Ovaj fenomen naziva se retrogradni Merkur.

Dok se planet zapravo ne kreće unatrag u orbiti, kao što to ne čini ni jedan planet, ova iluzija nastaje zbog činjenice da Zemlja kruži oko Sunca različitom brzinom od ostalih planeta.

Merkur će se početi kretati retrogradno 16.2., a kreće u direktni hod 9.3.

Retrogradni Merkur će donijeti mnoštvo prilika u vaš život, no istovremeno će donijeti i svoje izazove. Da biste izbjegli neke od predvidljivijih izazova tijekom ovog vremena, ovdje je prikazan pregled onoga što biste trebali izbjegavati prema vašem znaku Zodijaka.

Ovan

Dok ste obično jedan otvoren i samouvjeren pojedinac, koji ne drži svoje misli za sebe, možda se ipak želite malo primiriti tijekom tog vremena. Vaš ego može vam samo naštetiti, jer izražavanje vašeg mišljenja može izgledati kao dominantno ili teško.

Kako biste izbjegli bilo kakav potencijalni sukob s ljudima u vašem životu, pokušajte razumjeti njihovu stranu, a ne raspravljati kako bi dokazali da ste u pravu.

Bik

Iako često djelujete kao čvrsti temelj za one ljude u vašem životu koji se bore sa stabilnošću, ovaj put ćete biti daleko podložniji utjecaju tih pojedinaca na vašu energiju.

Uvidjet ćete da vam smirivanje tog pretjerano uznemirenog prijatelja može odnijeti svu energiju, ostavljajući vas iscrpljenim. Kako bi se zaštitili, važno je postavite neke zdrave granice.

Blizanci

Oduvijek ste znali da postavljate trendove i da ste šarmer, te da osvajate svakoga tko se pojavi u vašem životu svojom čarolijom. Tijekom retrogradnog Merkura možete se iznenada zainteresirati za ideju statusa i prestiža.

Podsjetite se da u prijateljstvu ima više toga od glamura. Ne dopustite sebi da zaboravite na one koji su vam ostali odani tijekom godina.

Rak

Pripazite na vaše interakcije s muškarcima u vašem životu – od romantičnog partnera do muškog suradnika. Vaša sposobnost da imate zdravu, produktivnu interakciju s muškom polovinom vrste blago je pomućena tijekom tog vremena, ostavljajući vas da ih prosudite na temelju stereotipa i loših slika.

Pokušajte ne djelovati prebrzo, dajući sebi vremena da logično razmotrite situaciju prije nego što vaše emocije preuzmu.

Lav

Uvijek ste uživali u svojoj kreativnoj strani, izražavajući se na više načina – od modernih frizura do najnovijih trendova šminke. Za vrijeme retrogradnog Merkura imat ćete specifičan kreativni izražaj – kroz odijevanje.

Postoje neke stvari koje bi ipak trebali imati na umu. Dok je korištenje utjecaja drugih kultura redoviti dio ljudske interakcije, pazite da ne pređete granicu u kulturnom prisvajanju.

Djevica

Dugo ste zadržavali samokontrolu, uvijek pažljivo birajući riječi, osiguravajući time da budete spremni za svaku situaciju. Sada kada Merkur bude retrogradan, shvatit ćete da vam je jedno područje vašeg samoizražavanja teško kontrolirati – vaš izraz lica!

Sada ćete otkriti da ne možete sakriti kako se osjećate jer vaše lice to odaje svima oko vas. Pokušajte dati sve od sebe kako biste izbjegli da drugi vide kako im (zasluženo) bacate noževe iz očiju.

Vaga

Izbjegavajte poduzimati značajne korake u vašim odnosima iz prošlosti i sadašnjosti. Ako ste možda razmišljali o tome da ponudite bivšem partneru maslinovu grančicu – nemojte.

Tijekom ovog vremena, svaki napor vezan za pomirenje će vam eksplodirati u lice. Umjesto toga, obratite pozornost na ono što je dobro u vašem životu i udaljite se od potencijalne drame gledanja unatrag.

Škorpion

Vi ste poznati po svojoj vatrenosti, izražavanju mišljenja kad god vam je potrebno. Imate relativno malu toleranciju za pogreške i držite se svojih visokih standarda. Kroz ovo vrijeme, ljestvica će biti postavljena još i više.

Možda se osjećate kao da dobivate najgoru uslugu ikada u restoranu ili u trgovini, međutim, ovo mišljenje je uvelike zamagljeno u ovom trenutku čineći ga daleko gorim. Pokušajte duboko udahnuti i ostati uljudni.

Strijelac

Uvijek ste uživali biti u očima javnosti i vjerojatno ste pronašli način da uključite vašu sposobnost privlačenja i izgradnje povjerenja sa svakim koga susrećete na poslu. To je vještina koja vas je odvela daleko u životu, međutim, najbolje bi bilo da se u ovo vrijeme ne oslanjate na nju.

Uvijek ste jasni i sažeti s onim što pokušavate reći, ali retrogradni Merkur će uzrokovati da se vaše poruke “isključe”, što će otežati komunikaciju s onima oko vas.

Jarac

Oduvijek ste bili stijena za svoju obitelj, jedina osoba za koju svi znaju da joj se mogu okrenuti kad im život donese probleme. Međutim, kroz ovo vrijeme, retrogradni Merkur će zamutiti vodu u vašoj obiteljskoj zoni.

Uvidjet ćete da vam podrška koju pružate svojim voljenima postaje nešto što vas iscrpljuje. Ne bojte se reći ne.

Vodenjak

Retrogradni Merkur će izazvati konfuziju u vašoj komunikaciji, a to se posebno odnosi na mobilne komunikacije. Možda ćete doživjeti brojne ‘gluposti’, ali ove pogreške mogu imati veliki utjecaj na vaš život!

Provjerite tko je primatelj prije nego što pošaljete dugačku poruku kako biste bili sigurni da je ne šaljete šefu ili članu obitelji s kojim u zadnje vrijeme imate problema. Zapravo, izbjegavajte pisanje bilo čega što bi vas moglo dovesti u nevolju sve dok ovo razdoblje ne prođe.

Ribe

Vi ste majstor kada se radi o kupovini, pogotovo onoj koja se odnosi na sniženja i rasprodaje. Retrogradni Merkur može uzrokovati neke užasne odluke kada je riječ o trošenju.

Kroz ovo vrijeme ne vršite nikakve velike kupnje, dajte sebi dodatno vrijeme koje ćete “prespavati”. Kasnije ćete biti zahvalni kada shvatite koliko bi pogriješili da ste se odlučili na kupovinu.

Suzana Dulčić

Komentari

Neki baner