Pun Mjesec u Lavu
Astro

Pun Mjesec u Lavu, Valentinovo i retrogradni Merkur – Što srce želi?

Budući da je u znaku Lava, Mjesec će donijeti želju i strast. Ponovno ćemo se povezati sa svojim najdubljim željama i naučiti što naše srce želi.

Veljača nam donosi puno toga. Puni Mjesec u Lavu, nakon toga Valentinovo, a zatim sljeduje retrogradni Merkur. Puno je toga s čim se moramo nositi. Ali nema razloga za brigu!

Pun Mjesec u Lavu, 09. veljače/februara je ovdje da riješi sve ono nedovršeno i donese kulminaciju u stvarima na kojima radimo od kolovoza 2019. To će nam dati novu mudrost i pomoći nam da napredujemo u životu.

Ovaj Puni Mjesec neće nas učiniti impulzivnim, već ćemo dopustiti da vidimo stvari onakvima kakve jesu. Emocije bi mogle biti nekontrolirane, ali imat ćete snage da se nosite s tim.

Budući da je u znaku Lava, Mjesec će donijeti želju i strast. Ponovno ćemo se povezati sa svojim najdubljim željama i naučiti što naše srce želi.

Očekivat ćemo pažnju i naklonost ​, te ćemo je isto tako i pružati. Odustat ćemo od stvari s kojima se više ne osjećamo povezani.

Evo što morate imati na umu tijekom ovog punog Mjeseca, u skladu s vašim horoskopskim znakom:

Ovan

Posljednjih tjedana pitate se zašto vas “oni” ne primjećuju. Ali može li vas netko stvarno ignorirati? Uskoro ćete dobiti pažnju koju trebate i zaslužujete!

Bik

Tvrdoglavi ste i treba vas podsjetiti da pazite na sebe. Morate se zauzeti za sebe kad vidite da nešto nije u redu. Budite oprezni ove veljače i stvari će se sjesti na svoje mjesto.

Blizanci

Dopustite da vas sada vodi vaša intuicija. Vaša energija će omamiti sve oko vas!

Rak

Netko od vaših bivših ljubavi bi se sada mogao vratiti u vaš život. Čak i ako budete u iskušenju, sjetite se zašto ste te ljude ostavili.

Lav

Ovaj vam Mjesec neće biti ugodan. Sada je vrijeme da siđete s podija i uložite trud. Ako se odlučite za naporan rad, stići će i priznanje.

Ali za sada, očekuje se – rad, rad, rad i samo rad!

Djevica

Retrogradni Merkur daje vam još jednu priliku ovog mjeseca. Ispravite svoje prethodne pogreške i ispričajte se zbog svojih grešaka.

Tek tada možete krenuti sretno naprijed.

Vaga

Sada ćete osjetiti potrebu za dijeljenjem svojih najdubljih želja. Nemojte biti stidljivi! Izrazite se i vidite kako se to manifestira u stvarnosti.

Škorpion

Sada trebate biti strpljivi. Sada radite iz sjene. Nastavite sanjati i razmišljati o lijepim idejama.

Uskoro će vam donijeti zasluženo priznanje.

Strijelac

Mogli biste se izražavati na impulzivan način.

Ali zašto to ne kanalizirati i biti kreativan u svojim izrazima?

Jarac

Predugo i previše radite.

Ove veljače malo popustite i provedite malo vremena radeći ono što volite!

Vodenjak

Osjećate li ljubav u zraku? Napokon stiže Valentinovo!

Pokušajte se emocionalno otvoriti i izrazite svoje osjećaje.

Ribe

Potrošili ste dovoljno vremena prisjećajući se svoje prošlosti. Ovo je vrijeme da preuzmete rizik i krenete dalje.

Rizici u ljubavi nikad nisu uzaludni!

Suzana Dulčić

Komentari

Neki baner