Zašto je lako poboljšati ljubavni život?, Kako dejtati u izolaciji , Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?, Zašto se on iznenada prestao javljati iako je sve bilo savršeno?
Ljubavni preokret Popularno

Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno?

Sve dobro krene, a loše završi. On se javlja, inicira spojeve, skida zvijezde s neba – sve je savršeno, sve do trenutka kada on nestaje bez ikakvog logičnog objašnjenja. Najnevjerojatnije u cijeloj priči je to što je on bio taj koji je od početka inicirao susrete. U glavi ti se vrti bezbroj pitanja. Je li cijelo vrijeme lagao i nudio iluziju veze? Koji je razlog tako iznenadnoj promjeni u ponašanju? Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno? Čitajte pažljivo.

Drage Amazonke, čast mi je započeti jedno novo prijateljstvo sa svima vama koje vjerno pratite novosti na ovome divnom portalu. Ovdje sam da vam pomognem ostvariti sve što želite na ljubavnom planu jer ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako postići ono što žele, a ova mjesečna kolumna postat će vaš glavni ljubavni saveznik. 

Kada mi je Marija predložila da se pridružim Amazonkama, nisam nimalo dvojila. S obzirom da je Marija pametna, vrijedna i ustrajna mlada žena, sigurna sam da se ista spremnost za rad i napredovanje krije i u vama koje pratite Marijin rad. Naime, ako imaš jaku želju promijeniti bilo što u svome životu, onda uspjeh neće izostati. Ljubavni život odista može biti prekrasan. Jeste li spremne za ljubavni preokret? 

Da biste imale sreće s muškarcima, trebate znati kako funkcionira um muškarca. Tada sve postaje jednostavno. 

Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno

Sve je bilo sjajno, no on je odjednom naglo zahladio. Najnevjerojatnije u cijeloj priči je to što je on bio taj koji je od početka inicirao susrete. Zvuči li vam poznato? Vjerojatno se svaka od vas u nekoj fazi života susrela s ovakvom situacijom. Nepoznanica zvana muškarac koji iznenada, gotovo preko noći, promijeni ponašanje. Pitaš se što je uzrok takvoj iznenadnoj promjeni? Je li cijelo vrijeme lagao i nudio iluziju veze? Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno?

Odgovor na ovo pitanje je zapravo vrlo jednostavan.

  1. Ne, dotični nije lagao. 
  2. Bio je zainteresiran u vrijeme kada se trudio.
  3. Trenutno nije zainteresiran.

-O čemu je ovdje riječ? Jesu li muškarci toliko komplicirani? – pitaju se mnoge od vas. Znaju li muškarci uopće što žele? Ili su svi tako zbunjeni kada su u pitanju žene i ljubavni odnosi? Znaju. Itekako znaju. I ne, nisu zbunjeni. Ili hoće ili neće. Njihove želje su uvijek, i to vrlo jasno izražene njihovim ponašanjem. 

Žene previše analiziraju i kreiraju stotine scenarija, dok su kod muškarca stvari vrlo jednostavne. Ili može i hoće, ili može, ali neće.

Što se onda dogodilo s onim nesretnikom koji nas je ostavio u nedoumici? Sve smo mi bile s takvim muškarcem, koji je došao, ponudio sve, a onda jednostavno nestao. Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno? Moguće je da je od početka bio zainteresiran za neobavezno viđanje, te je vrlo brzo izgubio strpljenje i odustao od udvaranja. 

Drugi scenarij će vas možda i šokirati:

Da, želio je nešto više. I onda se jednostavno PREDOMISLIO.

-Nisi ti mogla ništa učiniti – govore ti prijateljice koje te nastoje utješiti nakon što si mu posla bezbroj pitanja vezanih uz njegov iznenadni nestanak i dobila 0 odgovora. – Nije bilo u tvojoj moći draga, on je idiot. Nije bilo šanse za vezu. – reći će ti mnoge frendice. 

Drage moje, ja ću vam reći nešto drugo.

U ZABLUDI STE.

Ti koja ovo čitaš i pitaš se jesi li mogla nešto učiniti kako bi promijenila smjer ljubavnog odnosa s muškarcem koji ti se ludooo sviđao, reći ću ti nešto što ti se možda i neće svidjeti.

MOGLA SI.

Crveno svijetlo za bijeg

Ok, možda on i jest bio idiot. Svaka je od nas upoznala barem jednoga, ali nisu svi muškarci idioti. Ima ih kvalitetnih. No i kvalitetni muškarci odlaze. I često nisu fer prema ženama.

Zašto?

Jer oni za sebe biraju onu pravu. I ne žele ništa manje od toga.

Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno? Evo objašnjenja: U početku je bio tobom zanesen. Želio te vidjeti što češće, želio je čuti tvoj glas. Nije razmišljao zašto. Sve mu je s tobom bilo super, a onda se dogodilo nešto zbog čega je promijenio mišljenje. Najčešće je to nešto u tvojem ponašanju, i ne, to nikako nije kritika usmjerena ženama. I muškarci kao i žene, rade greške u koracima, no idemo vidjeti što to čine žene što ih udaljava od ljubavnog uspjeha.

Zašto se on iznenada prestao javljati iako je sve bilo savršeno?
Prije svega, žene se previše trude, onda kada su u pitanju muškarci koji im se uistinu sviđaju.

Možda on i nije tvoj tip, ali s vremenom ti se uspije uvući po kožu. I onda kada se to dogodi, padaju barijere, a ti odjednom više i nisi tako nedostupna. Štoviše, činiš sve (svjesno i nesvjesno) da mu pokažeš da si baš ti pravi odabir. Želiš se uvjeriti da ništa neće poći po zlu pa zato i previše brineš i analiziraš svaki njegov korak. Mnoge žene se u početku previše trude – kuhaju, spremaju, organiziraju, zovu, provjeravaju… a sve to ne potiče mušku želju za vezom.

Muškarac želi osvajati ženu koja mu se sviđa. Žene koje se previše trude, nesvjesno stvaraju pritisak na muškarce. Pritisak koji oni tumače kao crveno svjetlo za bijeg.

Da, muškarci funkcioniraju drugačije nego mi žene. Ono što je nama logičan slijed događanja, barem kada je u pitanju ljubav, njima može djelovati preuranjeno. Ne bi li svatko trebao cijeniti trud, ako se potrudiš i skuhaš obilnu večeru muškarcu koji ti se sviđa? Trebao bi, ali mnogi to ne cijene. Osobito ako je u pitanju krivi tajming. Osobito onda kada muškarcu treba ostaviti prostora i vremena da se potrudi i iskaže kao muškarac.

Zašto se on iznenada prestao javljati, iako je sve bilo savršeno? Učinilo mu se da mu je ljepše na slobodi.

Dobra vijest je ta da ipak možete „okrenuti karte“ u svoju korist, o čemu ću govoriti u sljedećoj kolumni.

Do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly


Komentari

Neki baner