Nekim se znakovima osobito smiješi sreća u vladavini Djevice!, Jesi li 'dobra djevojka'? - Skrivene opasnosti u konstantnom udovoljavanju drugima, Zaista smo ono što mislimo,Napisala sam sebi pismo za trenutak kad se opet počnem zaljubljivati, Probudi se! Tvoja sreća ne ovisi o drugim ljudima!, Nesavršena ali dovoljno dobra
Cafe

Napisala sam sebi pismo za trenutak kad se opet počnem zaljubljivati

Sljedeći put kad se zaljubim, sjetit ću se svega po posljednji put. Jer sada sam snažnija, znam što želim, jer sam naučila sam svoju lekciju.

Prisjetiti ću se kako sam te naivno voljela, zamislit ću da nikada nisam iskusila tamnu rupu slomljenog srca. Prisjetit ću se kako smo planirali našu budućnost. Sjetiti ću se koliko mi je bilo teško u isto vrijeme se školovati, raditi, družiti se s najbližima i uz sve to imati uvijek vremena za tebe. A na kraju kada sve zbrojim, to nije trebalo biti toliko teško.

Sjetit ću se osjećaja kako je to brinuti o nekome i kako je oslobađajuće kad sam počela živjeti svoj život bez tebe.

Sjetit ću se i trenutaka kada sam sebi poželjela kupiti nešto, ali nisam, tebi sam kupila miris kojeg si htio.

Zapamtit ću i tvoju ruku na mom ramenu kojeg si jedva doticao kada sam prvi put bez tebe otišla na koncert, i sjetit ću se kako me više nisi dotaknuo.

Sjetit ću se i svog napada panike u 2 ujutro kada si izašao i rekao mi da se nemam što brinuti, jer ti imaš već pored sebe djevojku svojih snova. I sjetit ću se svega što si mi rekao godinu dana kasnije što je sve promijenilo.

Sjetit ću se i ogromnog mede kojeg si mi poklonio za Valentinovo i kako sam ga godinu i pol nakon poklonila jednoj djevojčici.

Sjetit ću se i svih tvojih obećanja koje si mi dao i kako si ih lako prekršio.

Sjetit ću se i kada sam rekla da više ne mogu, da su se moji osjećaji promijenili i sjetit ću se da sam rekla kako ne vidim našu zajedničku budućnost.

Zapisat ću i bolna sjećanja kada smo raskinuli. Moja mama, djed, sestra, svi su me željeli zagrliti, poljubiti, utješiti, a ja nisam htjela nikoga pokraj sebe osim tebe.

Sjetit ću se da tu nije bio kraj.

Sjećat ću se kako sam bila izgubljena jer njega više nije bilo tu. Sjetit ću se kako sam nas vidjela u snovima u dalekoj budućnosti i od jednom je moja budućnost bila prazna. Sjetit ću se svih suza koje sam prolila kada sam saznala da je brzo našao drugu, sjetit ću se i kako je bolno biti zamjenjena.

Uvijek ću se sjećati da je on bio moja prva ljubav i moja prva najveća bol. Zapamtiti ću i zapisujem da se ne želim pomiriti s ničim manjim od onog što zaslužujem. Zapamtit ću da svoje srce ne smijem samo tako nekome dati. Sebi ću postati najvažnija, sebe ću početi voljeti, jedino ja posjedujem svoju budućnost i ta budućnost je moja i bit će divna.

Z&S

Komentari

Neki baner