Pazi li netko na tvoje osjećaje dok ti brineš o svima drugima?, Odnos sa samim sobom je najvažniji odnos vašeg života!, Ne skrivaj osjećaje, baš te briga što misle o tebi
Cafe

Odnos sa samim sobom je najvažniji odnos vašeg života!

Vaš odnos prema sebi je najsvetiji odnos u vašem životu. Upravo će ta veza odrediti vašu drugu vezu. Njegova kvaliteta, trajanje, istina. Upravo će taj odnos otvoriti ili zatvoriti vrata i puteve za vas.

Možda ste naučeni da je sebično voljeti sebe, svi smo odrasli s tim vjerovanjem. Ali najljepše što vam se može dogoditi je duboka i iskrena ljubavna veza s samim sobom. A najbolje od svega je da će od tog odnosa imati koristi i svi ostali oko vas.

Otvorite srce prema sebi, otvorite ruke prema sebi.

Započnite odmah! Zavirite duboko u svoje srce i oprostite prije svega svoje velike ili male pogreške, nije važno. Pogledajte iskreno u sebe i prihvatite odgovornost za sve svoje pogreške, oprostite sebi i krenite dalje. Tek tada ćete moći nastaviti svoj život bez nepotrebnih tereta koji vas čine niskim.

Uđite duboko u sebe s hrabrošću, pažljivo pogledajte sva ta pitanja koja utječu ​na vas. Bez kritike i bez okrivljavanja sebe, jednostavno iskrenošću i s puno ljubavi izliječite sebe. Potrebna vam je ljubav samog sebe.

Pazite na sebe! Tko to može bolje od vas? Nitko, vjerujte mi. Čak i ako ponekad mislite da postoji neko tko će se bolje pobrinuti za vas, ubrzo ćete shvatiti da nije tako.

Zato upoznajte sebe, volite, brinite o sebi, poštujte se.

Prepoznajte svoju ljepotu, unutarnju i vanjsku, prepoznajte i shvatite koliko ste divni, prepoznajte svoje talente, svoj potencijal, svoju vrijednost. Ali bez da se sve to događa kroz nivo vašeg ega, već kroz vaše srce.

Zato sada otvorite svoje srce, zavirite u dušu i slušajte. Što ona kaže? Onog trenutka kada se sretnete sa svojom dušom bit će vam to jedna najboljih stvari koja vam se ikad dogodila.

A znate koja je najbolja? Kad sve to učinite, kad svojom ljubavlju dotaknete i napunite dušu, kad zagrlite svoje srce, vaša će ljubav preplaviti sve ljude oko vas…

Tek tada ćete imati zdrave odnose na svim područjima i sa svima oko vas. Jer sve započinje sa svetim odnosom vašeg života, a to je vaš odnos prema samom sebi!

Izvor: Pozitivan Stav

Komentari

Neki baner