Zbog susreta Venere i Saturna ušli smo u mračno polje ljubavi
Astro

Zbog susreta Venere i Saturna ušli smo u mračno polje ljubavi

Odnos Saturna i Venere može uzrokovati krizu uslijed različitih vizija, emocionalnu nedostupnost, nedostatak intimnosti i želje za kontaktom. Sada se skidaju maske, otkrivaju namjere i završava se sve ono što nema preduvjet za budućnost.

Planete pripremaju veliki test za ljubav! Od 3. ožujka/marta Venera u Ovnu bit će u aspektu sa Saturnom u Jarcu, što će poremetiti emocije i emotivne odnose.

Prošlost se vraća na velika vrata i sada je spremna da nas potpuno udalji od realnosti i ispravne percepcije. Sve što ste doživjeli negativno u ljubavi prethodnih godina sada se vraća i imat ćete osjećaj kao da ste u svom periodu života od prije par godina.

Ne dozvolite da vas začara, ne dozvolite da vas udalji. Stare rane se otvaraju, zacijelite ih svojim uvjerenjem da ste sada jači, hrabriji, svjesniji.

Osobe u vezi bit će naročito u nezgodnom položaju – nećemo biti sigurni u ono što želimo, a mnogi će željeti samoću, bijeg od problema i imat će otrovan osjećaj krivnje.

Odnos s partnerom nije u ravnoteži. Imate osjećaj kao da samo dajete, a zauzvrat dobijete mrvice ljubavi koje ne ispunjavaju vaše srce. Ljubav je uzajamno primanje i davanje, a toplo-hladni odnosi i igrice kad-tad uzrokovat će kraj romanse.

Sada se skidaju maske, otkrivaju namjere i završava se sve ono što nema preduvjet za budućnost.

Venera je planeta ljubavi i divnih emocija, ali Saturn, poznatiji kao veliki učitelj, upozorava nas na veze iz navike, na nedostatak ljubavi i perspektive.

Odnos Saturna i Venere može uzrokovati sljedeće probleme u romantičnim odnosima:
  • kriza uslijed različitih vizija
  • umiješanost treće osobe
  • emocionalna nedostupnost
  • nedostatak intimnosti i želje za kontaktom

U ovom periodu najvažnije je odbaciti teret prošlosti. Prestanite sebe kriviti za stare greške. Ne dozvolite da sada utječu na vaše izbore. Vi ste nova osoba, svjesnija, jača i spremnija da se suoči sa svakom životnom preprekom.

Posvetite se sebi, svom zdravlju i unutrašnjem miru. Za svaki osjećaj nezadovoljstva potražite uzrok duboko u svojoj duši.

Promatrajte signale koje Svemir šalje – budite spremni odgovoriti na njih.

Za svaki problem postoji rješenje i vjerujte, uskoro će se pojaviti.

lovesensa

Komentari

Neki baner