Iako je odgođen, Pink Day nastavlja misliti ružičasto
5+ preporuka Cafe

Iako je odgođen, Pink Day nastavlja misliti ružičasto

Ako si u slobodno vrijeme hedonist, voliš vina, estetiku i dobro društvo, upoznaj Pink Day – međunarodni boutique festival ružičastih vina, pjenušca i šampanjca. Njegov neizostavni dio je i Green in Pink – festival u festivalu s najboljim hrvatskim proizvođačima ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

Ovo je festival koji prije svega potiče rad, inovacije, kulturu, ali i humanitarni rad. Kvalitetu ovog festivala dokazuje i da će se održavati po 8. put, kapacitet izlagača su popunili već prije mjesec dana, a po prvi put imaju i zemlju partnera – Austriju.

Iako je na press konferenciji organizatorica festivala Sanja Muzaferija priopćila da je Pink Day odgođen zbog trenutne situacije s koronavirusom, oni nastavljaju misliti ružičasto i prebacuju ga na 28. lipnja 2020.

U planu ostaju i svi sadržaju koje su pripremili, a to su radionice od kojih se mogu izdvojiti Masterclass – Svijet ružičastih šampanjaca pod vodstve stručnjaka iz grupacije Moët Hennessy, Ružičasta Austrija posvećena austrijskim roséima i radionica posvećena ekstra djevičanskim maslinovim uljima, Istra: kraljica maslinovog ulja. Ružičastu tematiku dodatno će podcrtati WOW- kutak koji će, zahvaljujući Krašu kao partneru, postati svojevrsni čokoladni lounge bar u kojem će se posjetitelji moći odmoriti od vina i uživati u ružičastoj Ruby čokoladi, a bit će i Afterparty koji je također ovogodišnji novitet.

Iako je odgođen, Pink Day nastavlja misliti ružičasto

Prošlogodišnji Pink Day obilježila je nagrada za najkreativniji stol, koja je oduševila izlagače pa se nastavlja i ove godine. Prošlogodišnju nagradu, ružičaste Jimmy Choo cipele, osvojila je talijanska vinarija Bottega, a ove godine dodijelit će se čak 3 nagrade za najkreativniji stol. To će ponovno biti ružičaste Jimmy Choo cipele – ovoga puta model Smokey vrijedan tisuću dolara, umjetničko djelo „DESIDERIO N°1 ART MUST BE TASTED“ austrijskog umjetnika Andrewa Stixa, izrađeno specijalno za Pink Day te set Nikel Privé kozmetike kreatorice Mirjane Brlečić.

U sklopu konferencije za medije, Kutjevo je predstavilo limitiranu etiketu Premium roséa za čiji dizajn je zaslužna upravo art – direktorica Pink Daya, Vlasta Pirnat.

Nadamo se da će se do lipnja zdravstvena situacija stabilizirati i da ćemo napokon moći uživati u ovom jednodnevnom festivalu, predivnom ambijentu muzeja Mimare i naravno, u ružičastim vinima i čokoladi!

Foto: Rene Karaman

Komentari

Neki baner