Što učiniti kada ti želiš vezu, a on nema ozbiljne namjere ,Zašto on nema ozbiljne namjere? Zašto ti on ništa ne nudiZašto se neki muškarci razvode godinama?, Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?
Ljubavni preokret Popularno

Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?

Promijenio se preko noći. On je bio taj koji je inicirao susrete, on je bio taj koji je htio sve… Skidao je zvijezde s neba – u početku. Ključna riječ je početak, jer sada, kao da je postao drugi čovjek. Hladan i nezainteresiran.

Ispočetka je bio jako zainteresiran i da, želio je nešto više. I onda se jednostavno predomislio. I to baš onda kada ti se počeo sviđati. Postavlja se pitanje: što učiniti? Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?

Drage Amazonke, evo nas već u ožujku, toplije vrijeme dolazi, a time i odluke o promjenama, novim počecima. Bilo da je u pitanju novi početak na poslovnom, ljubavnom ili na bilo kojem polju – treba vam dobar plan. Bez plana snovi ostaju snovi, a želje samo želje.

Drage moje, ne budite one koje samo sanjaju. Uzmite svoj život u svoje ruke. U ljubavi su stvari jednostavne – ništa nije fer, ali ako znate, a ne pretpostavljate kako funkcionira druga strana, sve postaje jednostavnije. 

U istraživanju koje smo proveli nedavno, u kojem je sudjelovalo gotovo 2.000 žena, najveći postotak ispitanica u dobi od 19 do 44 godine najviše zanima kako vratiti interes muškarca. To je jedno od najčešćih pitanja koje ne bira dob niti iskustvo žene. Vječno pitanje, na koje malo tko uistinu zna odgovor je kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?

Drage dame, prije svega, pustite ga da uživa u svojoj slobodi. Nikakav pritisak i raznorazna pitanja vas neće odvesti nikamo. Odgovor dobiti nećete. Zato ne ispitujte: Zašto se ne javljaš?

Što radi on, onda kada se ne javlja?

Ne javlja se. Pa što radi? Donedavno je tipkao poruke kao lud, a sada jedva pošalje jednu ili dvije poruke u dva tjedna. Ili čak ne pošalje ni to. Što radi? Odgovor je jednostavan. Tipka poruke drugim ženama. Jednoj ili više njih – svejedno je. On tipka. OK?

Zato i nema potrebu tipkati poruke tebi jer je trenutno fokusiran na drugu osobu ili na druge osobe. Možda mu je odnos s tobom postao monoton ili zamoran – što god bilo, trenutno ga zanima netko drugi. I da, nije fer, ali takav je život. On smatra da ti ništa ne duguje, bez obzira na to što ti je pričao bajke – još prije nepunih mjesec dana.

To je bilo tada. Sada se više tako ne osjeća.

– Ma koga briga kako se on osjeća – reći će mnoge od vas i poslati poruku u kojoj mu govorite sve što vam je na duši. – Nije me briga – reći će mnoge od vas, i pritom se nadati da će se on osjećati krivim što se prestao javljati bez logičnog objašnjenja. Možda se tada trgne! Možda… Osim što neće. Jer postoji jedan mali problem.

Osjećaj krivnje u muškarcu neće potaknuti zainteresiranost. Upravo suprotno – poželjet će se još više udaljiti.

Zato se dogodi da muškarac, umjesto da se ispriča za svoje neobjašnjivo ponašanje, na takvu poruku u kojoj je „okrivljen“ ne odgovori baš ništa. I to je onaj frustrirajući dio priče. Da je barem odgovorio nešto – bilo što. Ovako te ova situacija još više ljuti. I imaš potrebu reći još nešto… Možda još samo jedna poruka. Reći ćeš mu da nije muško. Na to će reagirati.

I onda doista uslijedi reakcija. On te blokira na gotovo svim komunikacijskim kanalima. I za kraj, ti mu šalješ još jednu poruku isprike na onom jednom jedinom kanalu gdje te još uvijek nije blokirao. I umjesto odgovora, dobiješ samo seen. Eto, pošalješ samo tri SMS-a i ispadaš očajnica, a samo si željela znati zašto je tako iznenadno promijenio ponašanje. 

Da, situacija nije fer. Muškarac koji kukavički nestaje nikako nije fer. Ali postoji puno bolji način na koji možeš pristupiti ovoj situaciji. Način koji će okrenuti karte u tvoju korist. U konačnici i njegovu – jer on će biti taj koji će poželjeti s tobom stupiti kontakt. 

Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?

Da bih vam konkretno i jasno odgovorila na ovo pitanje, onda morate znati sljedeće:

Muškarac koji je smanjio javljanje ili se prestao javljati bez jasnog razloga, nije izgubio interes za sva vremena. 

Stvari se itekako mogu promijeniti.

Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes? Prije svega – smanjite ulog. Ne prozivajte ga i ne ispitujte pitanja „zašto“ i „kako“, već produžite dalje bez pitanja. Ostanite sabrane jer morate znati da taj isti muškarac koji vam je pričao slatke bajke, ne smatra da ste u vezi. I ne smatra da vam duguje bilo kakva objašnjenja. 

Niti jedan muškarac se neće početi učestalo javljati zbog osjećaja krivnje koji mu nametnete. 

On će se ponovno javiti i moguće je da će biti zainteresiraniji i više nego prije – jedino i samo ako to on poželi sam. Nema prisile, nema nagovaranja, nema uvjeravanja.

Što će se dogoditi kada tvoja reakcija na njegovo nejavljanje izostane?
Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?, Zašto se on iznenada prestao javljati iako je sve bilo savršeno?

Taj isti muškarac postat će ZBUNJEN, a ako želite vratiti interes muškarca morate ga zbuniti.

Kada se dotični muškarac zapita što se događa, odjednom će naći tvoj broj i odjednom dobiti dar za tipkanje. Zanimljivo, zar ne?

U muškim očima BOLJA je ona žena koja CIJENI SEBE, a ti lako možeš postati ona najsjajnija zvijezda u njegovim očima. Sve ovisi o tome kako se postaviš.

Da bi te muškarac poželio vratiti u svoj život, on mora pomisliti da je s tobom puno izgubio. 

Drugim riječima, ako mu ne procvatu ruže od kada se prestao javljati te ako istovremeno primijeti da se s tobom nešto pozitivno događa, pokušat će inicirati ponovni kontakt. Zašto? Tada više nije siguran da li je dobro postupio. Inače, sve detalje o tome kako promijeniti ishod ovakve situacije i u konačnici vratiti interes muškarca, korak po korak objasnila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca.

A što je s drugim ženama s kojima se on očigledno dopisuje? Stvari su vrlo jednostavne. Muškarac koji je istovremeno zainteresiran za dvije ili tri žene, ako se mora odlučiti, odabrat će onu koja ga ne želi.

To je i razlog zbog kojega će ti se javiti. Drage dame, imajte na umu da, ako je ikada postojao interes s njegove strane, onda je taj interes moguće vratiti.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Komentari

Neki baner