Jaka energetska poveanost s drugom dušom..., Raspali smo se dok smo se zbližavali, Karma: Zašto se s nekim ljudima srećemo iz života u život?, Astro prognoza: Što nas čeka u ljubavi do kraja godine?,Što u vezi žele dječak u muškarcu i djevojčica u ženi?
Odnosi

Raspali smo se dok smo se zbližavali

Bili smo kao nekakva magija. Prije nego je sve ovo počelo, nešto je među nama postojalo zbog čega smo bili tako dobri zajedno. Bili smo otvorenog duha, prihvaćali smo sve i voljeli sve.

Bili smo hrabre duše, prigrlili smo ranjivost i iskrenost.
Negdje po putu se sve to promijenilo. U okviru naše zajedničke udobnosti porasla je sposobnost da se nanese bol i da zamjerimo jedno drugome sve što možemo. Isprepleli smo bodeže duboko jedno u drugome, a nismo ni znali da je tako.

Postali smo najgore verzije sebe koje možemo zamisliti. Ne primjećujući, postali smo čudovišta.
Rekli smo stvari koje su boljele i radili stvari koje su pekle.
Raspleli smo se u neredu nekomunikacije i tišine.

Ušli smo u jamu koja je lišena strasti i želje za rastom. Trunuli smo dok su nas proganjali duhovi prošlosti; svakoga trenutka dok smo išli u pogrešnom smjeru.

Raspali smo se dok smo se zbližavali.

Naša je veza potakla neprijateljstvo i oklijevanje. Uzgojila je nepovjerenje i otpor. Rodila je trenje zbog osjećaja obaveze. Ali mi smo ignorirali propadanje i pomeli smo sve pod tepih, uživajući u prolaznim trenucima sreće.

Toliko smo žarko željeli vjerovati da smo isti ljudi kao na početku. Stvorili smo lažnu realnost u kojoj smo mi imali smisla i čvrsto smo se držali za tu ideju punu sklada.
Prestali smo se pitati jesmo li istinski sretni.

I često se pitam jesmo li razumjeli definiciju sreće?

Možda nikada nismo bili kompatibilni kako smo mislili da jesmo? Jesmo li si lagali kako bismo pokušali uspjeti? Imali smo potencijala biti nešto prekrasno. Ali na kraju je sve postalo otrovno.

Bilo bi odvažno od mene misliti kako je to bila ljubav. To bi potvrdilo našu bol i dalo našoj avanturi dublje značenje.
Koliko god se trudili pobuditi iskru i magiju, sada smo drugi ljudi. Najbolje je da napustimo ovu katastrofu. Ali, trajno smo oštećeni i nepovratno slomljeni.

Iako pokušavamo prekriti modrice i ožiljke poricanjem, stvari nikada neće biti kao što su nekada.
Iako naša priča možda nema važno mjesto u svemiru, hvala ti na ovoj lekciji. Naučio si me da puno dobrih stvari nije zauvijek i ponekad je prava odluka pustiti.

Jednog ćemo dana iscijeliti i tada ćemo spoznati svrhu svega ovoga. Za sada se samo možemo pomiriti s gubitkom i stvarnošću koja je takva kakva je.

Z&S

Komentari

Neki baner