Šaka jala, Stvari koje ubijaju žensku energiju, Kako se zrele žene nose s teškim ljudima?, Prestani govoriti da si prezauzet za mene, Nije ljubav ako ne svijetli nije ljubav ako postoji 'moje i tvoje', Znaš li da postoje žene koje..., Neke privatne stvari nikad ne treba otkrivati baš nikome...
Odnosi

Prestani govoriti da si prezauzet za mene

Prestani mi govoriti da si zauzet, jer ja više ne padam na te fore.

Bila sam u nekoliko veza u kojima su mi muškarci znali reći kako su jako zauzeti, to im je bio izgovor u kojeg ja više ne vjerujem. Stvar je u tome da sam i ja zauzeta; zauzeta sam oko obitelji, oko svog posla oko dragih mi prijatelja, oko osobnih stvari koje radim, ali imam vremena za slanje jedne SMS poruke.

Imam vremena za kratki telefonski poziv.

Dakle, molim te prestati govoriti da si previše zauzet ili da nemaš vremena za mene, jer ako me dovoljno voliš, naći ćeš vrijeme samo za mene, kao što ja nađem vremena za one do kojih mi je stalo.

Prestani mi govoriti da si previše zauzet, jer ako stvarno želiš da nas dvoje uspijemo, potrudi se. Naslušala sam se ja dovoljno tog “zatrpan sam” i sada mi je dosta da se osjećam nedostojnom tuđeg vremena.

Prestani mi govoriti da si zauzet, jer sam se dovoljno pravila kako mi nije teško otkazivati planove. Dosta mi je da te čekam, a da se pravim kako si zauzet. Dosta mi je da se pretvaram i samu sebe uvjeravam da ćeš naći vremena za mene. Mislim da sam dovoljno istestirala svoje strpljenje, a ništa nisam dobivala zauzvrat. Umorila sam se slušati tvoje jadne isprike zašto te opet ni danas nema, jer znam ako ti je dovoljno stalo, dao bi mi puno više sebe.

Prestani mi govoriti da si zauzet, jer sam i ja zauzeta, ali sam spremna izaći iz zauzetosti kako bi ti pokazala koliko mi zaista značiš.

A ako je to previše za tebe i da te tražim da učiniš isto, onda je bolje da se razdvojimo. Zato prestani mi govoriti da si zauzet, jer znam koliko vremena trošiš ne radeći ništa, dok ja čekam. Prestani mi govoriti da si zauzet, jer tada ja shvatim kako gubim svoje dragocjeno vrijeme čekajući tvoju SMS poruku i telefonski poziv, koji nikada očito neće doći. Gubim vrijeme koje ti uopće ne zaslužuješ.

Ja nisam budala, stoga molim te, prestani mi govoriti da si previše zauzet za mene, jer ne padam više na te fore. Ako ti je stalo, ne bi dopustio da se pokraj tebe osjećam zdravo za gotovo, ne bi pustio da te čekam tako dugo. Dakle, molim te, prestani mi govoriti da si previše zauzet, jer sam umorna od tih riječi koje sam toliko puta do sada čula

Osim toga, od sada sam i ja postala prezauzeta da bi slušala tvoje laži.

Z&S

Komentari

Neki baner