Jednom u 13 godina: 7 stvari koje trebate učiniti dok traje konjukcija Jupitera i Plutona
Astro

Jednom u 13 godina: 7 stvari koje trebate učiniti dok traje konjukcija Jupitera i Plutona

Jupiter i Pluton su tu da nas podsjete da smo dostojni primanja. Potiču nas da usredotočimo svoju pažnju na ono što želimo i da privučemo to u svoj život i osjetimo da Univerzum živi unutar i oko nas.

Jedan od glavnih planetarnih ciklusa koji se odvija 2020. godine je konjukcija Jupitera i Plutona. Ovo poravnanje je rijetko i događa se samo svakih 12-13 godina. Jupiter i Pluton ove godine će se spojiti ili uskladiti tri puta, 4. travnja/aprila, 30. lipnja/juna i 12. studenog/novembra 2020. godine.

Ovi datumi mogu se promatrati kao početak, sredina i kraj ciklusa i dok ćemo efekte ovog poravnanja osjećati od kraja ožujka/marta pa sve do prosinca/decembra – ovi određeni datumi mogu dati neke smjernice o tome što se nalazi u okviru ovog uvjetno rečeno poravnanja.

Spoj Jupitera i Plutona koji se okupljaju predstavlja astrološku predstavu za obilje, prosperitet i bogatstvo.

Jupiter je vladar neba i planeta obilja i širenja. Pluton je vladar podzemlja, planeta moći, smrti i ponovnog rođenja. Kada se zbliže, primijetit ćemo velike promjene, naročito po pitanju kako promatramo obilje, novac, kao i davanje i primanje energije.

Pluton donosi razaranje, ali Jupiterovu nebesku prisutnost, osigurava da sve što je sagrađeno na njegovom mjestu bude svjetlije, bolje i obilnije nego ranije.

Možemo imati osjećaj kao da se stvari raspadaju oko nas, ali dok se to događa, pepeo otvara put za postojanje novog načina. Ovo je period obilja i akcije. Ništa se nikada trajno ne izgubi, samo se pojavljuje u drugom obliku.

Jupiter i Pluton koji će se spojiti ove godine, vjerojatno će se fokusirati na ekonomiju, naše financije i našu vezu u izobilju.

Jupiter i Pluton susreću se kako bi se ponovo rodili novi i nadamo se, bolji načini.

Kao planeta smrti i ponovnog rođenja, Pluton se ne boji uništavanja stvari kako bi ih ponovo izgradio. Pluton će pronaći ono što je slabo i uzrokovat će da se to raspadne, ali Jupiterov optimizam omogućava da brzo započnemo popravljanje stvari kako bismo mogli postati bolji i uspješniji nego ranije.

Već vidimo promjene u ekonomiji i vjerojatno je da će to usklađivanje donijeti neke nove vijesti.

Iako ovo može biti uznemiravajuće, ova kombinacija energije je naša prilika da stvorimo više ravnoteže, ojačamo ekonomiju za sve i stvorimo zdraviji odnos kada je riječ o novcu.

Jupiter i Pluton pozivaju nas da sagledamo svoj odnos u izobilju.

Odvojimo trenutak da razmislimo što za nas znači obilje.

Obilje je mnogo više od materijalnih stvari ili novca; radi se o ekspanziji. Riječ je o kretanju kroz svijet na način koji omogućava da sagledate mogućnosti, a ne ograničenja.

Obilje nije nešto što stvaramo, to je nešto na što potičemo, a sva kozmička tijela koja se spajaju su poruka Univerzuma da je vrijeme da se nagradite.

Unutar nas trenutno naše tijelo sadrži obilje stanica. Na nebu također postoji obilje zvijezda i zrna pijeska. Mnogo vode teče kroz naše oceane i mora, a Sunce sjaji tako jako da može osvijetliti sve na ovoj planeti.

Obilje je svuda oko nas i ako ga počnemo prepoznavati i ako shvatimo da je to sve više od materijalnog, tako ga možemo početi shvaćati i raditi s njegovom snagom i potencijalom.

Jupiter i Pluton koji se okupljaju otvaraju vrata izobilju i podsjećaju nas da – kad god nešto izgubimo, uvijek se dobije nešto drugo, a kada god se nešto završi, slijedi novi početak.

Ako osjećamo da su se vrata zatvorila, važno je da odate počast svim emocijama koje nastanu. Ali kada osjetite da ste spremni, pogledajte možete li se osloniti na nove mogućnosti koje vam sada mogu ponuditi.

Jupiter i Pluton su tu da nas podsjete da smo dostojni primanja. Potiču nas da usredotočimo svoju pažnju na ono što želimo i da privučemo to u svoj život i osjetimo da Univerzum živi unutar i oko nas.

Možete li prepoznati obilje koje je već unutar i oko vas?

Jupiter i Pluton koji ovoga puta dolaze zajedno, naši su vodiči iz Univerzuma koji pokazuju da je došlo vrijeme da se stvori uravnoteženiji tok i da se sjetimo da obilje uvijek postoji oko nas.

Rituali za konjukciju Jupitera i Plutona

Evo nekih načina na koje možete početi utjelovljivati pouke i darove obilja koje ova dva kozmička velikana donose u 2020. godini.

1. Razmislite o tome što biste željeli više primiti u životu

Napravite listu od 3-5 stvari. Sada razmislite o tome kako da slobodno te stvari osigurate sebi ili drugima. Utjelovljujete li ili dajete ono što želite privući?

Razmislite o tome kako možete početi nuditi drugima i svijetu ono što želite primiti.

2. Postavite jasnu namjeru

Postavite jasnu namjeru za ono što biste željeli stvoriti za sebe i svoj život.

Ne morate imati potpunu sliku, ali stvaranje namjere i njihovo iznošenje na papir može biti način da jasno prenesete svoje ciljeve, ne samo sebi već i Univerzumu.

3. Koristite sljedeća uputstva:
  • Kada se povežem s obiljem osjećam …
  • Obilje osjećam kao …
  • Osjećam se najzastupljenije kada …
  • Danas u svoj život pozivam obilje…
4. Napravite popis stvari na kojima ste zahvalni

Za 30 dana napravite popis od 7 načina na koje ste prepoznali obilje.

To bi moglo biti bilo što, od pupoljka koji se pretvorio u cvijet, do gledanja voljenih ljudi.

5. Organizirajte svoje financije

Organizirajte svoje financije tako što ćete izračunati svoje prihode i troškove. Gdje trošite tamo gdje ne morate? Gdje biste mogli zaraditi još malo?

Praktično promatrajte svoje troškove, a posebno obratite pažnju na ono nebitno – tamo gdje najviše trošimo, gdje pronalazite svoje najveće nesigurnosti.

6. Riješite se nepotrebnih stvari

Prođite kroz svaku sobu u vašem domu i stvorite prostor za priljev obilja. Kad živimo u skučenom okruženju, nema prostora za prijem i tok.

Izbacite stvari koje više ne koristite, darujte ih nekome kome su potrebni i privucite novu energiju u svoj život.

7. Usmjerite svoju svijest

Usmjerite svoju svijest prema vratima koja se otvaraju za vas. Razmislite o mogućnostima koje su se nedavno pojavile. Koje ste nove smjernice dobili?

Koje pogodnosti ili podrška vam se trenutno nude? Ispružite ruku i zamolite Univerzum da vas vodi do podrške koja vam je trenutno potrebna.

lovesensa

Komentari

Neki baner