Najbolji komplimenti koje možete udijeliti ljudima, Neke znakove očekuje sreća dok je Venera u Blizancima
Astro

Neke znakove očekuje sreća dok je Venera u Blizancima

Venera, planet ljubavi i novca, 3. travnja/aprila ulazi u znak Blizanaca i donosi pojačane pozitivne osjećaje, intelektualno povezivanje s drugima i ugodne razgovore.

Nekoliko dana nakon što Venera uđe u Blizance, počet će predretrogradna faza nadolazeće retrogradnosti Venere, koja službeno počinje 13. svibnja/maja i traje do 25. lipnja/juna. Post-retrogradna zona trajat će sve do 29. srpnja/jula.

Retrogradna Venera u Blizancima omogućit će vam da riješite karmičke probleme i na analitički način se bavite prošlim vezama. Odvojit ćete se od emocija i odlučiti koga i kakvu energiju želite u svom životu.

Pronaći ćete i inovativne načine za manifestiranje novca. Emocije mogu postati maglovite, ali uspjet ćete steći jasnoću i imate dublje razumijevanje stvari i odnosa do kraja tranzita. Izaći ćete na drugu stranu ovog kozmičkog fenomena jači i mudriji.

Evo kojih 5 znakova će imati najviše sreće tijekom Venere u Blizancima:

OVAN

Vrijeme je da se izrazite i pokažete svoju pravu prirodu. Imate dobru komunikaciju i jasno pokazujete svoje osjećaje. Očekuje vas razvijanje odnosa i ljudi će biti otvoreni za razgovor s vama.

Imate ugodnu energiju koja osvaja i privlači, a naročita sreća očekuje zaljubljene Ovnove koji će unaprijediti odnos s partnerom.

BLIZANCI

Kako je Venera ove godine osvojila vaš znak Zodijaka, to znači da ćete vi u narednom periodu definitivno biti najkarizmatičniji znak.

Bit ćete u centru pažnje i imat ćete jaču intuiciju. Ljubav vas osvaja na svakom koraku i planu.

LAV

Prijatelji su vaš izvor inspiracije i jedni drugima u izazovnim vremenima dajete veliku podršku. Širite ljubav i osjećaj solidarnosti, a karma pamti dobra djela.

Spremni ste pomoći u svakoj nevolji, a mnogi Lavovi će se pod utjecajem Venere angažirati u društveno korisnom radu. Ovo je period dobrih aktivnosti koje će vam donijeti sreću u narednim danima.

STRIJELAC

Dug je put do pronalaženja emocionalnog blaženstva, ali sada ga napokon uspostavljate. Nakon perioda nervoze, nedostatka samopouzdanja i teškoća, postižete izbalansiranu energiju i unutrašnji mir.

Oslonite se na svoju intuiciju i vjerujte svom srcu prije nego što donesete konačne odluke o svojoj vezi.

VODENJAK

Očekuje vas period flerta i ljubavnih iskri. Ako ste usamljeni, moguće je a ćete preko društvenih mreža započeti dopisivanje s osobom koja vam se odavno sviđa.

Ova ljubavna priča je tek na početku, ali obećava da će se razviti u nešto romantično, prelijepo i istinski vrijedno truda.

lovesensa

Komentari

Neki baner