A što ako je ovo gdje jeste savršena pozicija za tamo gdje želite doći?, Tjedni horoskop do 07.06. , i Petar Pan...
Cafe Popularno

Alisa i Petar Pan…

Hm, što sam starija to sve više upoznajem Petra Pana. Ima posao, ima i godine, na pola sređen život a ponašanje “skoro sam punoljetan”.

Petar Pan voli imati nekog za zagrliti, kod nekog se stisnuti, da mu je čisto i oprano, da se ima kome požaliti ili pohvaliti ali to je sve. Nije nikako veza, samo neko čudno prijateljstvo.

Tu je kad mu paše, i nestane kad želi.

Jako je slatkorječiv, drag i simpatičan. Ne, ne boji se on veze nego obaveze. Obaveze da će biti vjeran, obaveze da će biti tu za vas, obaveze voljeti vas kad i niste baš neke volje, obaveze s nekim podijeliti osjećaje i obaveze da ćete se nekad povrijediti.

peter-886132_960_720

Petar Pan je dječak iznad tridesete koji bi volio imati max 20, kao briga ga za godine i ne gleda na to. Bira što mlađe ali punoljetne cure, pomalo glupave i zaljubljive. Kad se ona opameti, nađe novu. Takvih ima i u 40-ima i 50-ima. Nažalost… ima ih sad već puno. Velike maze koje bi rado bile male.

Ma gdje su samo nestali muškarci?!

Ne mislim na one “muškarce” s toljagom. Mislim na one prave. One koji znaju da su muško i koje ne trebaš na to podsjećati stalno. Oni koji će te primiti za ruku i zagrliti u javnosti bez da ih dira tko će šta reći. Oni koji kad zeznu znaju reći “jbg sorry” i to misliti. Oni koji su jaki u karakteru, koji će s tobom kroz život. Nekad će on vući tebe nekad ti njega i to je skroz okej. Neće ga boljet’ ego jer si u nečem bolja, jer i on ima svoje vrline. Neko tko zna kad je tren za biti Petar Pan a kad odrastao muškarac.

Da li on uopće postoji?

Netko tko želi vezu, obavezu i obitelj s vremenom? Oh, skoro sam zaboravila. Ima ih… u jednom trenutku života im sine ideja da bi bilo zabavno imati obitelj ili se oženiti jer su to već napravili već svi u društvu – pa da se i on uklopi. Eh, takvi nakon rastave su ponovo rođeni. Takav Petar Pan uvidi da je ipak teško imati obitelj, ženu, djecu… I pobjegne glavom bez obzira jer mu eto dosadi. I vraća se ponovo u svoju mirnu i sigurnu luku. Nigdjezemsku…

neverland-002

One koji se nađu, prepoznaju u tekstu neka se ne naljute. Nije namjerno… A i nisam kriva što ste takvi, ja samo pišem o tome. 😉

Alisa

Komentari

Neki baner