Jeste li ikada poželjeli otići negdje daleko gdje nikoga nema?, Kada odlučiš da ti se živo fućka za one koji ne zaslužuju tvoje vrijeme – je odličan osjećaj., Pitala me: 'Šta se desi kad si kučka?', Horoskop bez dlake na jeziku, Pusti ljude da odu, Ja nisam “tipično žensko”. Da li sam onda nežena?,Što nam zvijezde spremaju za naredni tjedan?
Cafe

Kučka…

Pitala me: Šta se desi kad si kučka?’

Hm… Dobro pitanje. Ne smatram se takvom, ali mogu biti. Uglavnom postajem kučka kad me se dogura do krajnjih granica i ubije emocije u meni. Ako te volim neću biti kučka. A ako jesam, zapitaj se. Nije mi namjera biti zla, ali… postoje i cure koje nisu kučke, ali igraju se s muškarcima. I to ne na lijep način.

Što se dogodi?

U većini slučajeva otkrije da mu je ipak stalo. Ona igra “pik-puj-ne važi”. Ali ne ide to tako.

Moje ponašanje je odraz tvog ponašanja nakon nekog vremena. Ili ćeš ti shvatiti da ti je ipak stalo, ili ću ja prihvatiti da te boli kurac. Ne kužim te igrice, ako sam tu nisam zanimljiva. Ako odem, evo ga trči. Da li je to stvarno ono što kažu?! Muškarac je po prirodi lovac, a ženka lovina. Kako otrcano. I smara.

Zašto ne možemo biti normalni?

Ako me moraš loviti vjeruj mi neću ti biti zanimljiva ni kada me uloviš. Miš je mački zanimljiv samo dok ga lovi, kada ga ulovi igra završava. Ili miš pobjegne ili ga maca ubije. Jebi ga. Ali nažalost je tako.

Ako moraš glumiti nedostupnu vjeruj mi niste si suđeni. Ako pristaješ na igrice sama si si kriva za slomljeno srce. Nepromijenjivi su, mislim svi smo. Ako me imaš potrebu mijenjati nisam za tebe i obrnuto.

Zato nađi nekog kog možeš voljeti sa svim njegovim manama i vrlinama. Taj je pravi ili prava.

conversation-799448_1920
Stalno je nedostupan, javlja se kad njemu odgovara, uvijek je zaposlen, ima bitnijih stvari za obavljati… sve su to znakovi da si samo igračka.

Znaš po sebi, ako ti je bitan i u najvećoj gužvi ćeš poslat barem smajlić. Ako si toliko zauzeta da ga se kroz dan ne sjetiš, nije ti bitan.

Da, možda ti dobro dođe u usamljenim većerima ili ti njemu. Ali niste si dovoljno bitni. Ako nemaš pametnijeg posla u životu nego se zajebavati onda je to super kombinacija. Ali, ako tražiš ljubav i spremna si ju dati, vjeruj mi na krivoj si adresi. Zavaravanje da će s vremenom shvatiti da mu je ipak stalo, pada u vodu. Da, falit ćeš mu. Ti ili sex ili na što god da si ga navikla da od tebe ima. Ali nažalost je to to.

Dragi dečki, muškarci i svi koji se tako osjećaju… Manite se ćorava posla. Ako je moraš loviti i puzati po podu za mali znak pažnje, shvati igra se tobom. Kao maca. Kalkuliranje oko slanja poruke, da li nešto poslati ili ne? Da li odmah odgovoriti ili ne? Jao, koliko problema i zajebavanja oko gluposti. Ona ako joj je stalo pokazat će ti, možda su to isto otrcane fore ali kad ju jednom budete sreli znat će te o čemu sam pričala.

Kučka – tako zla riječ. Ja ju ne smatram nužno lošom. Kučka se ne da zajebavati, ili si tu ili zbogom. I to je najpravednije.

Ja sam uvijek „popušila“ u tim igrama lovice, jer… ne trči mi se. Niti da bi me lovili, a bome niti da ja lovim. Tu sam, ako ti paše super ako ne još bolje. Samo produži. Kad si kučka brže odu ovi što ne planiraju ostati. A onaj koji treba biti tu, biti će. Bila ti kučka ili ne. Znat će se nositi sa tobom i tvojim karakterom. A i ti sa njegovim. Uživat ćete u stvarima i šalama koje samo vi razumijete.

Alisa

Komentari

Neki baner