Što učiniti kada ti želiš vezu, a on nema ozbiljne namjere ,Zašto on nema ozbiljne namjere? Zašto ti on ništa ne nudiZašto se neki muškarci razvode godinama?, Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?
Ljubavni preokret Popularno

Zašto se neki muškarci razvode godinama?

Nikada nisi mislila da ćeš se zainteresirati za zauzetog muškarca. Na kraju krajeva, on i nije zauzet – gotovo pa i nije zauzet. Još malo pa je sve gotovo. Samo još malo vremena da prođe i on će biti razveden. Tada možete početi vašu vezu onako kako to priliči. Do tada je sve u tajnosti jer eto, on nije još slobodan na papiru. I tako vrijeme ide, a ti čekaš neko novo ljeto, neku novu jesen, zimu, proljeće. Prolaze godine, a on se još uvijek nije razveo. Postavlja se pitanje: zašto se neki muškarci razvode godinama?

Prijeći ćemo odmah na stvar:

Muškarac koji se razvodi godinama, zapravo nikada nije podnio zahtjev za razvod.

Ovdje zapravo možete i prestati čitati jer ste dobile odgovor na pitanje: Zašto se neki muškarci razvode godinama?

Osim ako želite pročitati zanimljivu priču o Sonji, ženi koja se zaljubila do ušiju u razvedenog muškarca. Zanima vas? Drage Amazonke, krenimo s današnjim gradivom! 

Zvao ju je „moja mala ženica“

Sonja je uspješna poslovna žena koja je imala nekoliko dugih veza iza sebe. Rijetko kada joj se muškarac svidio „na prvu“. Nije padala na izgled koliko na ono nešto. Onaj X faktor koji nije znala objasniti. To je imao ON. Nazvat ćemo ga Janko.

Upoznali su se u avionu, kada su se i on i ona vraćali s poslovnog putovanja. Kliknuli su na prvu. Osjećala se čarolija u zraku, no Sonja je ipak bila nepovjerljiva prema potpunom strancu čije društvo joj je itekako prijalo. Ipak, on je znao što reći, kako zadobiti njezino povjerenje i u konačnici kako dobiti njezin broj telefona. 

Sve bi to bilo savršeno, da Janko nije bio već zauzet. Oženjen. 

Ipak on se nije predstavio kao oženjen čovjek, već čovjek pred razvodom. Tada je Sonja imala 30 godina, a ON 32. Oženio se mlad, i to je bila njegova najveća greška, govorio je. Oženio se s 26, prije toga su dugo hodali i zapravo nije ništa ni prošao. S njom je već dugo iz navike, a veže ih i zajedničko dijete. Odlučio se razvesti i trebat će mu još malo vremena da riješi papire.

Situacija nije bila idealna, ali Sonja je vrlo brzo bila uvučena u njegov svijet. Kemija je bila nevjerojatna. Nikada nije vjerovala da će se upustiti u vezu s oženjenim muškarcem, ali on ionako već godinama ne spava sa ženom. Tako je barem tvrdio. Viđali su se dva do tri puta mjesečno, a svoju tajnu vezu održavali su i porukama. I nekako je prošla već godina dana od prvoga susreta, a onda i dvije, kao da je vrijeme proletjelo! Sonja je postala vrlo frustrirana i nezadovoljna situacijom. 

Taj razvod je trebao biti već odavno riješen, no uvijek bi se nešto zakompliciralo zbog čega je trebalo pričekati još jedan mjesec i još jedno godišnje doba da se stvari riješe do kraja.

U konačnici, pričao joj je i o prstenu. Zvao ju je „moja mala ženica“. 

Kao da je znao kako ugasiti požar i što će joj točno reći da bi ju smirio onda kada je postajala frustrirana.

Neočekivani susret

Znala je da nešto nije u redu. Sve češće je dolazilo do svađa jer on nije imao konkretan razlog zašto nije riješio papirologiju i zašto ne mogu biti zajedno pred cijelim svijetom – kao par! Svaki puta kada bi ona spomenula temu razvoda, nastao bi verbalni sukob pa je odlučila još malo pričekati. 

I onda se dogodilo nešto neočekivano. U vrijeme pauze, odlučila je s kolegicom Teom prošetati do obližnje tržnice kako bi kupile buket cvijeća kolegici iz odjela koja je slavila rođendan. Tea je znala da se Sonja viđa s nekim muškarcem, koji je u procesu rastave braka, no nije znala o kome je riječ. Sonja joj se jednom prilikom i povjerila, no nije željela puno pričati o njemu dok se stvari ne riješe između njega i „uskoro bivše žene“.

I onda je uslijedio šok. Na štandu gdje se prodavalo povrće, ugledala je muškarca koji je stavljao svežanj peršina u vrećicu. Pored njega je stajala trudnica koju je prigrlio i poljubio u čelo, a s njima je bilo i dijete u dobi od nekih pet godina. Potom je zagrlio ženu koja je primila dijete za ruku i krenuli su prema obližnjem štandu. Nisu ih primijetili. 

  • Janko, potiho je prokomentirala Sonja. 
  • Kaj, znaš Janka? – upitala je kolegica Tea.

Sonja je bila u vidljivom šoku, te nije prozborila niti riječ.

  • Čekaj malo, nemoj mi reći da je to ON? Tvoj skoro razvedeni? – upitala je Tea.
  • Da…ovaj…ne razumijem, uzvratila je Sonja.
  • Draga moja, ovaj frajer je lažljivac prve klase. Znam ga ja, živi u mojem kvartu i upucavao se mojoj devetnaestogodišnjoj nećakinji.
  • Kaj? – u nevjerici je izustila Sonja. Ispostavilo se da je Tea poznavala Janka, ali ne onakvoga kakvim se predstavljao.

Tko je zapravo Janko? 

  • Draga moja, žao mi je što to ovo moram reći, ali Janko ti fura istu spiku o razvodu već godinama. Znam sve o njemu. Žena mu ide istome frizeru kao ja. Uvijek ju čujem kako priča  – moj Janko puno radi, i vikendom je cijeli dan u radnoj sobi. Zapravo frajer surfa po Tinderu i piše mlađim curama. Velik ti, pisao je mojoj nećakinji. Mala ga je prepoznala po slici pa mi je javila. Užas – ustanovila je Tea.
  • Ali, ali rekao je da oni nemaju odnose. Da žive odvojeno – u nevjerici je dodala Sonja.
  • Kaj? Odvojeno? Taj se nikada nije odselio od žene, vjeruj meni, a i vidi se kako nemaju odnose. Žena samo što nije rodila.

I priča završava tako što Sonja pokušava suočiti Janka s istinom, tj. s lažima koje joj je ispričao. On ne želi razgovarati jer nije pravo vrijeme za razgovor i polako joj se prestaje javljati.

Janko je zapravo tip koji se nikada nije ni planirao razvesti od žene koja mu pruža obiteljsko utočište, sigurnost i luku u koju uvijek uplovljava nakon svojih „malih avantura“. I da, Sonja nije bila jedina koja je čekala da se ovaj „nesretni“ muškarac razvede. Njemu je naprosto nedostajalo uzbuđenja jer se jako brzo vezao za jednu ženu. I tako je otkrio Tinder i ostale dejting aplikacije, a siroticu uvjerio da neumorno radi – čak i vikendom. 

Poanta priče?

Ne vjerujte muškarcu koji se razvodi godinama. Oni koji se žele razvesti se razvedu. Oni koji žele samo povremene izlete iz svoje bračne luke, imaju provjerenu priču koju pričaju ženama.

Kako god da bilo, on nikada nije kriv, za ljubavnicu je neshvaćen i nesretan u braku (i naravno ne živi i ne spava ženom već godinama), a za ženu je neshvaćen i prezaposlen. Prva ga poziva u svoje toplo ljubavničko gnijezdo da se opusti, dok mu druga kuha toplu juhu od zelenjave dok on zatvoren u svoju privatnu sobicu tipka poruke devetnaestogodišnjakinjama s Tindera.

Zašto se neki muškarci razvode godinama?

Ako se i vi upoznale jednoga Janka, onda ponovimo gradivo: 

Muškarac koji se razvodi godinama, zapravo nikada nije podnio zahtjev za razvod.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Komentari

Neki baner