Vaš omiljeni Mjesec otkriva vašu osobnost, sposobnost i daje poruku!,Tri znaka Zodijaka koja očekuje period težih energija do 21.06. , 5 nesnosnih osobina svakog znaka Zodijaka!
Astro

Horoskop za promjenjivi lipanj/jun – Detaljne prognoze za sve znakove!

Lipanj/jun će biti dosta turbulentan mjesec s raznim događanjima i promjenama. U njega ulazimo s tri retrogradne planete – Venera, Saturn, Jupiter gdje se još dvije pridružuju, a to su Merkur i Neptun. Pomrčina Mjeseca i Sunca se također događaju u lipnju/junu, što će ukazivati na jedan dosta turbulentan mjesec s raznim događanjima, pobunama i promjenama.

Na samom početku mjeseca, Merkur pravi kvadrat s Mjesecom što donosi nemir, neracionalnost, pretjeranu osjetljivost i neslaganje misli s osjećajima.

Zatim, sljedeći aspekt je kvadrat Sunca iz Blizanca i Marsa iz Riba pa oko 05. i 06. lipnja/juna situacija će biti vrlo napeta, agresivna, borbena, direktna i u ovom aspektu bi bilo najbolje da ne ulazite u konflikte i svađe, a ako baš morate, onda najprije “ispecite pa recite”.

Venera će praviti kvadrat s Marsom, a poslije i s Neptunom pa se mogu događati emotivna nezadovoljstva pa i ona financijska. Moguće su izdaje, prevare i mnoge tajne radnje, manipulacije.

Djelomična pomrčina Mjeseca se događa u Strijelcu, što može kod mnogih osoba ugasiti njihov optimizam. Zatim se pomrčina Sunca događa u Raku pa može donijeti probleme u obitelji i s emocijama.

Početkom mjeseca Uran i Saturn će praviti kvadrat što može donositi veliku radikalnost i drastične poteze, a  pojedine osobe će početi misliti “ja sam taj koji sve zna”.

OVAN

Dragi Ovnovi, kako je vaša planeta, Mars, u Ribama do 28. lipnja/juna, vi se suočavate s nekom unutrašnjom borbom i koliko god da želite krenuti naprijed, nešto vas sputava. Jednostavno ostajete bez ambicije vaše pokretačke energije i ideja. Manjak sreće u karijeri i financijama vas može pratiti kroz ovaj mjesec.

Mogući su konflikti s nadređenima pa ne ulazite u njih da ne biste izvukli deblji kraj. Suzdržite se od većih ulaganja i, ako možete, nešto uštedite.

Ni na emotivnom planu nije najbolja energija, jer vi tražite uvijek da partner pravi kompromis, a sada bi bilo bolje da i vi to ponekad učinite. Slobodno dozvolite partneru da iznese svoje mišljenje. Slobodni Ovnovi bi mogli upoznati sličnu osobu s kojom bi mogli ući u vezu. Tijekom cijelog lipnja/juna, svim Ovnovima je naglašen flert pa pazite ako ste zauzeti, moglo bi „perje letjeti“.

Kada je zdravlje u pitanju preporučuju se rutinske kontrole, fizička aktivnost i zdrava prehrana.

BIK

Dragi Bikovi, vi s početka mjeseca krećete s duplom energijom i preuzimanjem dosta obaveza što nadređeni vide i podržavaju. Kako mjesec odmiče, vi posustajete s energijom pa ne stižete sve napraviti i tu nastaju problemi.

Bilo bi dobro da samo nastavite projekte od ranije i one koji su u toku i ništa novo da preuzimate jer ne stižete napraviti sve što se od vas očekuje. Pojedini Bikovi koji nisu zadovoljni svojom plaćom i poslom, sada mogu biti još nezadovoljniji. Nije vrijeme da mijenjate stvari u ovom mjesecu pa izdržite. Kako je Merkur retrogradan od 18. juna/lipnja, onda dobro razmislite oko nove ponude, treba li da mijenjate posao.

Emotivno, ako ste zauzeti, sada može doći do turbulencije i burnog reagiranja pa ako ste i od ranije nezadovoljni, raskid može biti na pomolu. Pojedini Bikovi mogu i pored svađe ostati u vezi ili braku. Čuvajte povjerenje kada je voljena osoba u pitanju. Slobodni Bikovi mogu ući u avanturu sa zauzetom osobom pa pazite.

Što se zdravlja tiče, dosta je dobro pa nema mjesta za brigu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, ovo je vaš dobar period za posao pa će vaša zalaganja i trud doći do zasluženog napretka i unaprjeđenja. Ne odričite se zasluga koje vam pripadaju i budite mudri da sve zasluženo iskoristite. Neke poslove od ranije sada možete privesti kraju jer su bili u zaostatku. Blizanci koji su na rukovodećoj poziciji i imaju grupu ili tim koji vode trebaju prihvatiti sve zasluge.

Kako vaš vladar Merkur kreće retrogradno, dobro pazite da se ne spotaknete o detalje i sitnice i tako izgubite vrijeme pa čak i skrenete s pravog puta. Ostanite fokusirani do cilja i neka vas ništa ne skreće s puta.

Emotivno, za sve Blizance nikako nije lak mjesec. Merkur i Venera su retrogradni pa će vas mučiti prošlost koja nije razjašnjena. Dobro razmislite trebate li se vraćati u prošlost. Da je bila dobra, ne bi bila prošlost. Ovo je vrlo bitan mjesec za vas, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Izbjegavajte depresivna stanja i vraćanje u prošlost. Slobodni Blizanci bi mogli upoznati novu osobu, ali se treba osloboditi prošlosti da bi pustili tu osobu u svoj život.

Kada je zdravlje u pitanju više šećite u prirodi jer vam to odgovara.

RAK

Dragi Rakovi, turbulentan je prvi dio mjeseca pa dobro pazite da ne izgubite živce. Neke okolnosti vam ne idu na ruku mada vi tu ništa ne možete jer nije do vas. Od sredine mjeseca dolaze preokreti kada je posao u pitanju. Bitno je da do tada ne donosite odluku i ostanete skoncentrirani na vaš cilj i želje.

U drugoj polovini lipnja/juna postoji mogućnost da se vaše želje i ciljevi realiziraju. Emotivno već svi znaju da ste vi dosta osjetljivi i emotivni pa se možete osjećati dosta umorno i iscrpljeno ako ste u vezi ili braku gdje nema emocija i razmjene nježnosti i sreće.

Vi se teško razilazite pa stvari gurate pod tepih, a sada bi bilo dobro da se razgovara i da budete iskreni sami sa sobom. Izađite iz ljušture i razriješite problem. Slobodni Rakovi bi mogli biti i dalje u tom statusu jer u ovom mjesecu su slabe prilike da se upozna osoba koja bi vas zainteresirala.

Što se zdravlja tiče, polako s fizičkim aktivnostima jer se možete povrijediti.

LAV

Dragi Lavovi, u ovom mjesecu bi trebalo obuzdati gordost i aroganciju jer možete imati velike propuste kada je posao u pitanju i očekivanje drugih što trebate raditi. Kod pojedinih Lavova koji su očekivali neko unaprjeđenje ili nagradu na poslu, ako ona izostane može se znatno osjetiti njihov pad ambicije, energije i zainteresiranosti za posao. Sve to možete izbjeći ako se istinski usmjerite samo na cilj u poslu, a drugo ostavite po strani.

Zasluge bi vam mogle zadovoljiti vaše emocije i nagraditi vaš zasluženi trud. Mnogim Lavovima baš ovaj mjesec može biti dobar i možete učiniti sve što se od vas očekuje.

Emotivno, mnogi Lavovi i Lavice mogu imati tajna obožavanja od suprotnog pola. Uz glamurozno udvaranje ide cvijeće i pokloni, koji mogu stići do vas pa se nemojte iznenaditi. Sve to godi vašoj sujeti pa ako ste slobodni, možete dozvoliti ili dati šansu osobi koja vam se udvara.

Ako ste zauzet Lav onda dobro pazite da ne dozvolite svojoj sujeti da prekrši dozvoljene granice. Mnogi Lavovi bi mogli prestati ponašati se kao na pozornici. Od samoljublja se ne može voljeti dovoljno druge, od početka ispravno gradite vašu vezu.

Kada je zdravlje u pitanju, dobro se osjećate.

DJEVICA

Drage Djevice, vi posustajete i polako gubite snagu i strpljenje što nije svojstveno vama. Sada morate naći snage i volju da ustrajete, jer se može sve upropastiti što ste radili u prethodnom mjesecima. Zapamtite, vi ne smijete klonuti vašim duhom i trebate vjerovati u sebe, jer ste vi vrijedni toga i mnogih drugih stvari.

Vaša planeta Merkur će krenuti retrogradno od 18. lipnja/juna pa bi bilo dobro da pronađete način kako da napunite baterije, možda da više spavate, radite nešto što vas raduje. Kada je posao u pitanju, držite fokus na cilju i polako sve izgurajte, jer će kraj mjeseca donijeti dobre rezultate i stvari će krenuti nabolje.

Emotivno su moguća neka nezadovoljstva ako ste dugo u braku ili vezi pa ih brzo nadvladajte i već u drugoj polovini mjeseca sve se dovodi u red.

Ako tražite sitne zamjerke, znajte da ih ima svatko pa tako i vaš partner i vi. Sada se možete udružiti s partnerom i ostvariti neke ciljeve i biti sretni. Slobodne Djevice, sada se ne trebate forsirati da upoznate i pronađete partnera, jer to ne ide tako pa prepustite sudbini, a vi se krećite i družite.

Kada je zdravlje u pitanju, mogući su stomačni problemi i alergije.

VAGA

Drage Vage, iako čak pet planeta tranzitiraju retrogradno u lipnju/junu i vama donose dosta promjena, vi na kraju možete očekivati dobre poslovne i financijske rezultate. Početak mjeseca ide nekako “na mišiće” i nikako da krene kako vi želite. Budite ustrajni i strpljivi, jer od polovine mjeseca kreće sve mnogo bolje.

Pojedine Vage trebaju obratiti pažnju na poslovne partnere, a moguće su i primamljive ponude pa ih prihvatite u drugoj polovini mjeseca.

Ako očekujete unapređenje ili veću plaću i to je moguće u drugoj polovini mjeseca. Ako imate vlastiti biznis, možete uključiti partnera koji nudi novac za ulaganje posla. Druga polovina mjeseca je dosta bolja od prve.

Emotivno su moguće turbulencije u partnerskim odnosima pa bi pojedine Vage, koje su nezadovoljne, definitivno mogle presjeći vezu ili brak. Vage koje su sretne, sada bi se mogle odlučiti za zajednički život ili ulazak u brak.

Za zdravlje nema problema, odlično je.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vi imate vulkansku energiju kada je posao u pitanju i teško će biti osobama koje rade s vama pratiti vaš tempo – gotovo da je nemoguće. Uslijed priljeva snage i energije, vi uzimate na sebe mnogo obaveza koje sigurno i prije roka završavate.

Posebno je pozitivno naglašen drugi dio mjeseca pa bi sve poslove koji su na duže rokove bilo dobro preuzeti ili pokrenuti baš tada. Neki zacrtani ciljevi od ranije sada se polako ostvaruju. Sve odluke koje donesete sada i za budućnost i za financije se ostvaruju.

Emotivno, vi se mijenjate prema partneru i bivate pažljiviji pa čak ispunjavate i njegove želje što nije bio slučaj ranije. Kritika ipak utječe, jer se partner žalio da je zanemaren. Kada je ljubav u pitanju, Škorpion bi mogao napokon pokazati svoje dobre i pozitivne osobine prema osobama koje voli. Pojedini Škorpioni mogu imati priliku iz prošlosti pa dobro razmislite zašto ste se razišli.

Kada je zdravlje u pitanju, naglašena je glavobolja i sinusi.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, kod vas se može pokrenuti posao koji volite i koji vas ispunjava pa nema potrebe da se dvoumite već ga pokrenite. Vi shvaćate da materijalno sada neće biti prioritet, već posao koji vas čini sretnim i ispunjenim, što god radili. Pojedini Strijelci bi mogli promijeniti posao pa im treba hrabrosti da to sve izguraju. Sve što se odnosi na učenje sada možete pokrenuti.

Zvijezde su vam naklonjene, osluškujte sebe i ulažite u sebe jer će vam to trebati za naredni period. Emotivni aspekti su malo komplicirani jer se miješaju s poslom pa bi vam se mogao svidjeti netko s kim radite ili surađujete. Zaljubljenost je na pomolu.

Moguće je da su simpatije obostrane pa bi ovaj put mogli malo i dopustiti sebi takvu emociju jer može i veza proizaći iz te simpatije. Sve treba polako jer lipanj/jun nije najbolji da se uđe u vezu pa imate vremena da dobro oslušnete drugu stranu i da ne budete brzopleti i napadni, već sve polako.

Kada je zdravlje u pitanju, moguće je umor pa više spavajte.

JARAC

Dragi Jarci, vaše duže nezadovoljstvo poslom bi moglo početkom mjeseca kulminirati pa bi nešto mogli mijenjati ili tražiti drugi posao. Niste zadovoljni poslom, plaćom i sam početak mjeseca je težak pa bi negdje od sredine mjeseca moglo krenuti na bolje. Samim tim što se vaša energija mijenja na bolje i vi se pokrećete da nešto mijenjate.

Ako tražite posao, krajem mjeseca bi mogli preko nekoga dobiti preporuku, ali ipak dobro razmislite i procijenite isplati li vam se to.

Emotivno su vam zvijezde naklonjene pa možete uživati ako zanemarite neke sitnice koje su u suštini nebitne, a koje vam mogu pokvariti harmoniju. Slobodni Jarci mogu čeznuti za novim poznanstvom i zaljubiti se. Zauzeti koji su u vezi mogu dobiti bračnu ponudu od partnera. Zvijezde su vam naklonjene pa uživajte u ljubavi.

Što se tiče zdravlja, mogući su problemi s kožom i zubima.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas, kada je posao u pitanju sve ide teže, posebno sredinom mjeseca može doći do konflikta s nadređenima. Vi ste poznati po tome što ne volite radnu rutinu i vremenska ograničenja. Može vam biti uskraćeno odobravanje vaših ciljeva pa bi bilo dobro da se ne svađate već da postupite mudro i smirite loptu.

Nije strašno ako se vaš prijedlog ne uvaži pa ne doživljavajte to osobno. Mnogo bolje će biti da ne unosite vaše emocije u posao. Pokušajte biti diplomatični i sagledajte sve s više točke gledišta, izdignite se iznad problema.

Emotivno, ako ste slobodni, imate velike šanse su da ne budete više. Zauzeti bi mogli probuditi svoje strasti i stara vatra može gorjeti u grudima pa se trudite da provodite više vremena s partnerom. Ako ste ponekad i sumnjali u svog partnera, sada možete sigurno otkloniti sumnju i uživati u ljubavi.

Što se zdravlja tiče, odlično je.

RIBE

Drage Ribe, kod vas bi planeta Mars mogla pokrenuti neko nezadovoljstvo i nemir. Osjećaj da vas ne cijene dovoljno, jer dobivate neke zadatke na poslu za koje vi smatrate da ste podcijenjeni pa vam se i ne radi.

Ipak, sredinom lipnja/juna vi možete biti nepravedno izostavljeni i zanemareni. Ne svađajte se i ne shvaćajte to osobno, ipak vi imate svoje dostojanstvo.

Emotivno, osjećate se nesretno i usamljeno što je vaš partner napravio distancu između vas. Sredinom mjeseca, zvijezde vam daju povoljnost da razgovarate i pokušate pronaći kompromis. Slobodne Ribe imaju mogućnost da upoznaju novu osobu koja nije za duboku vezu i duži period.

Kada je zdravlje u pitanju, sve vrste zanemarivanja mogu se iskomplicirati pa bi bilo dobro da se javite liječniku.

Željka Knežević / Atma

Komentari

Neki baner