Zašto je lako poboljšati ljubavni život?, Kako dejtati u izolaciji , Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?, Zašto se on iznenada prestao javljati iako je sve bilo savršeno?
Ljubavni preokret Popularno

Zašto je lako poboljšati ljubavni život?

Ne, nije teško kao što mislite da jest. Mnoge od vas trenutno prolaze ljubavni brodolom, mnoge od vas su nesretne s trenutnom ljubavnom situacijom ili situacije čak niti nema. Neke od vas su već umorne od dejtanja i krivih muškaraca. Neke od vas su spremne odustati od svega. Sve to vodi iz jednog razočarenja u drugo i na kraju ne vodi nikamo. Ipak, imam dobru vijest. Sve se može promijeniti – i to jako brzo! Zašto je lako poboljšati ljubavni život? Zato što je sve, drage moje dame – u vašim rukama.

Ako ste ikada pomislile da nemate sreće u ljubavi, onda je važno da imate na umu sljedeće:

Nije stvar u sreći, stvar je u tome da li znate kako postići ono što želite na ljubavnom planu. Tada se mijenja SVE.

I ne, nije stvar u nesretnim taktikama, manipulativnim tehnikama kojima se mnoge žene koriste kako bi poboljšale ljubavni život – bez uspjeha. O čemu se onda radi?

Sve počinje od tebe

Ako ne znaš što želiš, teško je da ćeš to i ostvariti. Sve počinje od tebe. Bez jasno definiranih želja, ciljeva, vrijeme prođe u trenu, a ti se počinješ osjećati kao da se vrtiš u krug. Ništa se ne događa. Na profesionalnom, ljubavnom ili bilo kojem planu. Ništa se ne pomiče – barem ne prema naprijed – onda kada ne znaš kamo ideš.

Znaš li kamo ideš? Znaš li točno kakvu vezu želiš? Znaš li što želiš za sebe u narednih godinu dana? Ili u narednih 5 godina? Znaš li što ne želiš? Što je za tebe neprihvatljivo?

Razmisli. Napiši sve na komad papira. Iznenadit ćeš samu sebe. Možda se i zamisliš nad svojim željama. Možda i ne budeš znala što napisati. Ali doći će ti – jer svi znamo što želimo, samo to trebamo i osvijestiti.

Zašto je ovaj popis važan?

Kada znamo što želimo, a što ne želimo, kada smo iskreni sami prema sebi po pitanju vlastitih želja, onda ćemo znati i zauzeti pravi stav u komunikaciji s drugim ljudima.

Stav je sve. Stav dijeli sigurne od nesigurnih, uspješne od neuspješnih, sretne od nesretnih. Onda kada znamo zauzeti pravi stav, sve se promijeni, okolina nas bolje čuje, zanimljive stvari se počinju dešavati, muškarci odjednom i nisu više tako neodlučni.

Reci mu što želiš

Žene koje se muškarcu ne boje reći što žele, a što ne žele, na način da komuniciraju smireno, jasno i odlučno – su žene koje imaju uspjeha u ljubavi.

Uspjeti je zapravo LAKO.

Voljela bih kada bi me sve žene ovoga svijeta poslušale. Put od slomljenog srca do sretnog ljubavnog života zapravo je vrlo jednostavan. Ali sve ovisi o nama samima. A što vi drage dame možete učiniti da bi drastično poboljšale svoj vlastiti ljubavni život? Oslobodite se straha, sada i odmah.

Muškarci osjete očaj. Osjete kada žena vođena strahom pristaje na sve samo da ga ne izgubi. I naravno da joj u konačnici neće ponuditi ništa. S druge strane, žene koje se ne boje izreći svoje želje i pokazati jasne granice prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja, u muškarcima izazivaju neopisivo divljenje.

Nalazim se u fazi života u kojoj želim kvalitetnu vezu s muškarcem koji cijeni mene i moje vrijeme. Ti si mi simpatičan, drag, rado ću ti dati priliku, ali ukoliko ti ne želiš isto, tada je ok da budemo samo prijatelji.“ – ovo je primjer rečenice kojom objašnjavate svoje želje muškarcu koji nema ozbiljne namjere. Bez pritiska, ucjene, ljutnje, straha. To je rečenica koju će muškarac itekako čuti.

Zašto? Jer nema prisile

Niti jedan muškarac nije jedini. Ništa se neće dogoditi ako onaj kojega nemaš ode iz tvojega života. Štoviše, lako je moguće da će ti se poželjeti vratiti s ozbiljnijim namjerama onda kada mu jasno i bez straha kažeš što želiš.

Mnoge žene s kojima sam radila na poboljšanju njihovog ljubavnog života, našle su se upravo u toj situaciji – kada muškarac ne nudi ništa konkretno. Nakon što su se naučile pravilno postaviti i izraziti svoje želje na pravi način – mnogi od tih muškaraca promijenili su svoje ponašanje. Neodlučni su naglo postali odlučni.

Mnogi od njih nisu željeli izgubiti ženu do koje im je postalo stalo. Oni koji su otišli, otišli bi ionako. Zato je bolje ne gubiti dragocjeno vrijeme na život u zabludi.

Lako je promijeniti ljubavni život

Zašto je lako poboljšati ljubavni život? Zato što sve ovisi o našem PONAŠANJU u ljubavnim odnosima.

Drage moje, ako znate, a ne pretpostavljate što misli druga strana, sve se mijenja. Prestajete lutati u mraku i raditi stotine analiza kako biste povjerovale u onu 101. u kojoj vas čeka happy end ljubavne priče u kojoj muškarac trenutno ne nudi ništa. Zdrav razum vam govori da NEŠTO MORATE PODUZETI.

Kako promijeniti ishod nezavidne ljubavne situacije i u konačnici vratiti interes muškarca, objasnila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca.

– Zašto ne može sve biti jednostavno, zašto je sve tako komplicirano – reći će mnoge od vas.

ALI STVARI I JESU VRLO, VRLO JEDNOSTAVNE.

I ne, nije stvar u glumi. Gluma se prije ili poslije prepozna. Stvar je u tome da muškarcu trebaš reći svoje mišljenje i izraziti svoje želje, ali da pritom on ne postane taj koji ti te želje treba i mora ispuniti. Ok?

Ako te muškarac doživi kao ženu koja ima potpunu kontrolu nad svojim životom i osjećajima, ženu koja se ne boji reći što želi, tu započinje njegovo DIVLJENJE.

Tek tada postaje zanimljivo.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Komentari

Neki baner