Tko kreira slike idealnih ljepotica? , Kim Kardashian ponovno šokira - objavila video s ultra tankim strukom pa zgrozila fanove
ShowBiz

Kim Kardashian ponovno šokira – objavila video s ultra tankim strukom pa zgrozila fanove

Najnovija objava Kim Kardashian ponovno je podijelila online svijet. Starleta je na svom Instagram profilu objavila video u korzetu na kojem je jasno vidljivo da ima nerealno uzak struk.

I dok je dio njenih slijepih obožavatelja obasipa hvalospjevima na račun njenog izgleda, mnogo je veći i glasniji broj onih koji su time zgroženi i poručili su joj – ‘Prestani, ovo nije normalno!’ – javlja Index.

Starleta tvrdi kako je riječ o staroj snimci koju je slučajno pronašla u mobitelu, a na kojoj uči pravilno nositi korzet, jedan od onih najpoznatijeg dizajnera korzeta Mr. Pearla kakvog je nosila na prošlogodišnjoj Met Gali i koji je jednako oduševio ali i zgrozio svijet. Iako je njen izgled zaista bio besprijekoran, postavlja se pitanje koliko su takvi eksperimenti slavne starlete zaista dobrodošli u vremenu kad se pokušava zastupati trend stvarne ljepote? Iste one koju, ona navodno i sama zastupa i koja je glavna ‘parola’ kada je riječ u promoviranju njene vlastite linije korzeta koje je dizajnirala i lani plasirala.

Da li ovakvim istupima starleta bosta svoju popularnost ili zapravo gubi vjerodostojnost?

Iako je njena popularnost neupitna, čini se da je ipak glas razuma postao sve veći i da mnoge Instagram zvijezde gube interes javnosti, jer većini pa i samim tvorcima Instagrama, počinje smetati nerealna slika ženskog tijela koja se kroz tu platformu promovira i zbog koje se korisnici okreću sve više mrežama koje više zastupaju glas stvarnih ljudi, kao što je to Tik Tok, ali u posljednje vrijeme i rast nekadašnjeg sjaja Facebooka. Možemo zaključiti da tome pridonose i ovakve objave starleta poput Kim.

Komentari

Neki baner