Ljetni ljubavni horoskop
Astro

Ljetni ljubavni horoskop

Venera više nije retrogradna u Blizancima pa će to utjecati na sve znakove. Sve do 07.08. će biti u znaku Blizanaca, a u tekstu saznajte kako će se to odraziti na vas.

Ovan

Konačno ćete moći reći partneru što vam sve smeta i što vam nedostaje u vezi, a da ne dođe do rasprave. Ako ste slobodni, možete na nekom kraćem putovanju upoznati zanimljivu osobu.

Potrebna vam je osoba koja je komunikativna, zabavna i možda mlađa od vas.

Bik

Imat ćete podršku voljene osobe za sve što želite napraviti na poslu. Konačno ćete se osjećati sretno i voljeno.

Ako nemate partnera, dvoumit ćete se između dvije osobe, ali stabilnija osoba je bolji izbor.

Blizanci

Bilo da ste zauzeti ili slobodni, Venera je u vašem znaku i nema razloga za brigu sve do 07.08.. Uživajte u ljubavi, s partnerom ili bračnim drugom.

Ako ste slobodni, konačno ćete uspjeti vidjeti je li osoba s kojom se duže vrijeme dopisujete za vas ili ne. Nemojte sjediti na “dvije stolice”.

Rak

Postoji mogućnost za tajnu vezu ili avanturu.

Ako ste zauzeti nemojte kriti ništa od partnera, nego se potrudite da budete otvoreni i iskreni, jer će to održati vezu dobrom.

Lav

Ako ste zauzeti, najbolje bi bilo da se družite i s prijateljima, ali da ne zapostavljate partnera. Nije dobro da ne slušate partnerove zahtjeve ili želje jer će to dovesti do raskida.

Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo, ali dvoumit ćete se cijelog ljeta s kim da budete.

Djevica

Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko poznanstvo ili više njih, ali se odlučite za osobu s kojom imate najbolju komunikaciju.

Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla i ne budite ljubomorni.

Vaga

Ovog ljeta ćete sigurno biti sretni i zadovoljni u vezi. Bitno je da probate promijeniti malo sredinu, ako je to moguće.

Slobodni, na putovanju možete upoznati nekoga ili ta osoba nije iz vašeg mjesta.

Škorpion

Ovog ljeta, dok je Venera u Blizancima, bit ćete vrlo strastveni. Neće vam biti lako izabrati osobu s kojom želite biti, ali imat ćete dosta izbora. Ne donosite odluke naglo.

Ako ste u vezi, poradite na strasti. Moguća su kraća putovanja.

Strijelac

Ne morate brinuti, jer je Venera u vašem polju partnerstava, tako da ćete se zaljubiti više puta i vjerojatno ćete uspjeti pronaći odgovarajuću osobu s kojom možete putovati svuda i pričati o svemu.

Ako ste zauzeti, sve će biti idealno s partnerom, nema razloga za brigu.

Jarac

Ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza, to vam može zamjeriti. Nađite vrijeme za privatni život, iako vam je posao važan.

Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko poznanstvo koje može prerasti u nešto više.

Vodenjak

Zabavno ljeto je počelo za vas! Venera je u vašem polju veza i skloni ste flertu, strastveni ste i jedva čekate da se zaljubite. Lako i brzo stupate u kontakt s osobama koje vam se sviđaju.

Ako ste zauzeti, bitno je da uvedete neku promjenu u partnerski odnos da biste održali žar ljubavi.

Ribe

Što se vas tiče, pomalo ćete biti usporeni, ali ćete željeti da se ništa ne mijenja ako ste u vezi. Dobro vam je i tako i uvijek imate podršku partnera u svemu što radite.

Ako ste slobodni, onda možete upoznati neku zanimljivu osobu, ali samo ako se pokrenete, ako ne budete sjedili kod kuće sve vrijeme. Vrijeme je za akciju, ljubavne razgovore i poruke, ne za pasivnost, ako želite promijeniti svoj status.

Jovana Vilimonović / mondo.rs

Komentari

Neki baner