Vladavina Lava donosi beskrajnu sreću nekim znakovima zodijaka - jeste li među njima?
Astro

Vladavina Lava donosi beskrajnu sreću nekim znakovima zodijaka – jeste li među njima?

Sunce u Lavu je prava proslava ljeta, radost života i luda pokretačka energija. Jedinstven duh Lavovske energije mnogima će donijeti lijepe trenutke, ali za ova 3 znaka Zodijaka ovo je najbolji period u 2020. godini!

Period vladavine Lava podsjeća nas na zrak Sunca u tmurnom i oblačnom danu. Vatra je element koji vlada Lavom, a njegova vatrena i moćna energija donijet će nam svjetliju perspektivu i entuzijazam u sivoj 2020. godini. Naročito veliku sreću imat će 3 znaka Zodijaka do 22.08.

Tijekom vladavine Raka trudili smo se da ostanemo u zoni komfora i preispitujemo svoje osjećaje, a sada nam sezona Lava donosi jedno veliko buđenje. Boja nam život jedinstvenim nijansama i budi u nama unutrašnje dijete.

Sunce u Lavu je prava proslava ljeta, radost života i luda pokretačka energija. Jedinstven duh Lavovske energije mnogima će donijeti lijepe trenutke, ali za ova 3 znaka Zodijaka ovo je najbolji period u 2020. godini:

Ovan – Školjka pokazuje svoj biser

Lav je vatreni sestrinski znak Ovnu i sada sve Ovnove pokreće da izađu iz zone komfora i pokažu prave ljepote svog bića. Sunce je u vašoj petoj kući flerta, strasti, romantike i samospoznaje. Imate nevjerojatnu energiju, a vaš vladar Mars daje vam dodatnu naklonost u ovom periodu. Sve što radite donijet će vam zadovoljstvo.

Pojavit će se neka nove interese vezano za hobi ili posao i mogu donijeti kartu za sretniju budućnost. Zaslužili ste velike prilike i šanse za pozitivne promjene, a sada se napokon pojavljuju šanse u vašem životu. Otvorite se za njih i dopustite da vas Lavovska kreativna i moćna energija vodi.

Lav – Proslava solarne revolucije

Sunce vas u narednim danima obasjava najljepšim zrakama i donosi vam očaravajuću karizmu. U prethodnih par mjeseci nisu vas pratile olakšavajuće životne okolnosti, ali sada je vrijeme da gledate naprijed. Razmislite, kako sve možete organizirati svoje dane, svoj život, posao, ormar i socijalni život?

Za vas su glavne teme u ovom periodu mentalno, fizičko i duhovno zdravlje. Spremni ste napraviti krupan korak ka novom životu, raskrstiti sa sjenama iz prošlosti i unaprijediti svoj način života. Lavovi koji studiraju ili pohađaju neki tečaj imat će velike sreće ovog mjeseca. Ne gledajte unazad, već se fokusirajte na budućnost. Vaše namjere polako se počinju ostvarivati.

Strijelac – Hrabro u ljepšu budućnost

Sve što ste vizualizirali, stvari o kojima ste maštali i snovi koje ste gradili, sada postoji velika šansa da se veći dio napokon ostvari. Sunce je u vašoj devetoj kući edukacije, nade, putovanja i osobnih uvjerenja pa će prepreke izgledati smiješno, a ciljevi lako dostižno. Vrijeme je najbolji lijek pa sve što radite, pustite da dođe na naplatu u pravom trenutku.

Sunce izaziva revolucionarni Uran koji je u vašoj šestoj kući pa je moguće da ćete napraviti velike promjene u dnevnoj rutini. Jedna strana vas je u oblacima i teži da dosegne velike snove, a druga stoji čvrsto na zemlji i racionalno promatra okolnosti. Baš to je znak da vam je uspjeh predodređen tijekom vladavine Lava.

lovesensa.rs

Komentari

Neki baner