Moć ženske intuicije , Jednostavno osjetiš da to više nije tvoj put
Cafe

Moć ženske intuicije

Intuicija je dar svima nama, pogotovo ženama koje zahvaljujući izraženoj emotivnoj strani mogu osjetiti njenu puninu. Intuicija je šesto čulo, poseban osjećaj koji se manifestira kao unutrašnji šapat. Šapat postaje glas kada se intuicija izoštri. Albert Einstein je rekao da je stvarna vrijednost upravo u intuiciji.

Ona nas upozorava, potiče, ohrabruje. Kako možemo zaključiti radi li naša intuicija? Ako se osvrnete na vašu prošlost i vaš život i ako ste zadovoljni, onda vam je intuicija pomogla. Međutim, ako niste zadovoljni i ako neprestano ponavljate vaše pogreške, to znači da trebate vježbati. Osluškujte svoje emocije, razum i napravite ravnotežu.

Sva protekla iskustva, dobra i loša, bilježe se u poseban okvir koji se registrira u vašem mozgu. Naučnici tvrde da upravo taj okvir možemo upotrijebiti kada je intuicija u pitanju.

Moć ženske intuicije

Možda ste doživjeli da vas prijateljica upozori, i ako se pokaže da je bila u pravu, pitat će te kako je znala. Jednostavno je osjetila. Radi se o osobama sa izrazito pažljivom intuicijom i sa velikim životnim iskustvom. Intuicija i iskustvo imaju simbiotičan odnos.

Dakle, opet je prednost u učenju. Životna škola i vaša iskustva utječu na promjene koje nas preoblikuju. Preobražavaju nas u bolju osobu.

Intuicija kao neposredno shvaćanje i sposobnost cjelovitog gledanja na stanje vam može pomoči pri donošenju odluka. Uz racionalne argumente za i protiv, okolnosti u kojima se nalazite, intuicija kao treći element može pomoći i dovršiti odlučivanje.

Stoga, ako je ne osjetite u punoj moći, vježbajte slušanje ili se osvrnite na protekla iskustva.

Komentari

Neki baner