Late night story: Najbolji prijatelj..., Nekim ljudima to dođe u stilu: 'Priznanje kao opravdanje'.
Crvena točka

Nekim ljudima to dođe u stilu: ‘Priznanje kao opravdanje’… ali ipak, malo sutra!

Ona je bila jedra i poželjna, ne previše samozatajna i sasvim sklona prepuštanju trenucima. On se doduše malo nećkao, no budući da se samo jednom živi, da vrijeme brzo prolazi i da nikad ne znaš što donosi sutra- prasnuo ju je! Muški, bez zadrške i na temelju odluke koju je donio u istom vremenu u kojem pas donosi odluku da nategne susjedovu kuju. Znao je da poslije jebanja nema kajanja, ali njegov mozak obrađuje podatke po vremenskom redoslijedu, pa je tako premišljanje došlo na red nakon što ga je spremio u gače i zakopčao šlic.

Grizodušje je došlo kao posljedica njenog poljupca za dobrodošlicu, samo pola sata nakon vrućeg hvatanja u porodičnom autu, za koji sasvim slučajno leasing plaća tek prevarena gospođa supruga.

Sjebala ga je s toplim iskrenim zagrljajem i nesvjesno ga natjerala da se osjeća kao govno. Dan, dva se mučio sam sa svojim grijehom, a onda je odlučio olakšati svoju poganu dušu, prekinuti agoniju koju si je priredio i veći dio svog grijeha natovariti njoj na leđa.

Priznat ću! Ne mogu izdržati pritisak!

Bravo, najbolje je priznati!

Neka zna kakvu veličinu od čovjeka ima pored sebe!

Ionako svi griješimo, ali golemo je kad priznaš svoje grijehe i to onome koga si izdao! Točno osobi kojoj ćeš svojim priznanjem uništiti dušu, ideale, nadanja i planove! Neka zna da se ti možeš ševiti okolo i neka zna da si dovoljno pošten da joj to priznaš.

Jebote!

A jesi joj obećao da nećeš više nikad??

Jesi! Pa nema druge nego da ti svijet kliče i slavi te!

Svaka žena izgara od želje da ima pored sebe kretena za kojeg je sigurna da je iskren do te mjere da joj servira svoju izdaju, opiše ju u tančine i očekuje odrješenje grijeha. Svaki muškarac isto tako uživa u činjenici da je siguran da ćeš biti iskrena i priznati mu da si se slučajno poševila s kolegom u sali za konferencije.

Čuj, slučajno!

Sex je zapravo kao virus. Ideš na posao i udahneš neopazice česticu koja ti šakom stisne mozak i crnom krpom pokrije emocije. Što se tu može?!

Slučajan sex događa se slučajno i nisi ti kriva. Bitno je da si u trenutku priznaje smjerna, tužna i iskrena. To se cijeni!
Jako je bitno da napomeneš da nećeš nikad više! Jesi li?

Priznanjem si odriješio svoju dušu grijeha i olakšao svoju savjest. Ostaje još samo da ti ljubav tvog života podigne spomenik u prirodnoj veličini i to na ulazu u vašu zajedničku kuću.

Na pločici ispred spomenika neka piše:

Jebao se okolo po šumarcima, ali bio je iskren i sve priznao… Spomenik podiže zahvalna i ponosna supruga. Tako! Neka se zna da si coek i pol!

Tvoja gadna i smrdljiva prijevara je nestala kao rukom odnešena, grižnja savjesti isbrisana skupa s njom, a ponos što si bio hrabar i sve priznao – sad može slobodno narasti bar do veličine Eiffelovog tornja, ako ne i zericu više. Prigodno se možeš još i pohvaliti familiji i prijateljima, kako si bio fer i priznao ševu s porodičnom prijateljicom, pa neka ti i oni čestitaju.

U cijeloj priči nije bitno što se prevarena strana osjeća poniženo i izdano, skroz je nevažno što joj je tvoje priznanje sjelo kao budali šamar ili što je dobio mogućnost da zamišlja kako te s podignutom suknjom u prašnjavom skladištu guzi kolega s prištavom guzicom i nožicama kao u srne.

Nema veze, nek’ si ti bila iskrena i sve lijepo priznala! Ne možeš sve sama – i jebavati se okolo i nositi teret prijevare.
Treba to podijeliti s bliskim ljudima, neka se i oni malo pate.

To se cijeni!

Koga briga kako će izdaju progutati druga strana?!

Nije bitan slučajni sex, bitna je tvoja iskrenost. Nije važna druga strana, ti si važna, jer slučajne prijevare se stalno događaju, jbiga! Ideš ulicom i sasvim slučajno naiđe tip s otkopčanim šlicom. Dok se ti snađeš, već si na njemu! Slučajno i nehotice!

Nema veze, eto prilike da se pobrineš da skuhaš finu kavu, posjedneš muža i pokažeš svoju iskrenost i poštenje u cijeloj punini. Oprošteno ti je jer si iskrena!

Nekim ljudima to dođe u stilu: 'Priznanje kao opravdanje'.

Iskrenost je važna, a ona sigurno u osnovnom paketu donosi i amneziju.

Sigurno da, jer kako inače?!

Prošireni paket donosi još i dozu pritajenog ponosa što si poželjan i drugim ženama, pa zatim gratis očekivanje da ti se automatizmom oprosti, a onda još i dan prijevare da se obilježi u obitelji kao praznik jer si točno na taj dan pokazao svu svoju veličinu.

Kako bi ti dokazala da si veliki čovjek i iskrena životna družica, ako ne prevariš pa priznaš? Bez usputnog sexa nema niti mogućnosti dokazivanja poštenja i iskrenosti, tako da je u stvari usputni sex divna prilika da se predstaviš bliskim ljudima i daš im priliku da spoznaju tvoju veličinu. Uostalom, tih nekoliko trenutaka dok si drhtao u ekstazi možemo zapravo smatrati tvojom žrtvom koja ima za zadatak pokazati tvojoj ljubavi koliko si iskren i odan vašoj ljubavi.

Amen!

Za sve one prijatvorne varalice koje bi mogle kalkulirali oko ovoga što sam napisala – napominjem da je tekst napisan u sarkastičnom tonu, jer ste vi jebeni prevaranti dovoljno nakaradni da bi mogli shvatiti moje riječi doslovno.

Savjet:

Ne varajte, a ako ste se slučajno nataknuli negdje gdje niste smjeli, jebite se sami sa svojom savjesti i grizodušjem. Crknite pače od njih, ako možete!

Ako nikako ne možete, onda nosite to u sebi i neka vam smrdi do kraja života.

Ako ipak ne možete prijeći preko svojih postupaka, odstranite se iz veze i nestanite nekud u 3pm.

Razlog zadržite za sebe ako imalo volite ili poštujete svog životnog druga ili drugaricu.

Nitko, nikad i nikako ne voli biti prevaren. I ne bi trebao biti.

Komentari

Neki baner