Venera u Raku do 6. rujna: Iznenadni preokreti i magnetska privlačnost
Astro

Venera u Raku do 6. rujna: Iznenadni preokreti i magnetska privlačnost

Mnoge osobe će biti romantične i preplavljene osjećajima. Mars je u Ovnu i kako će Venera praviti kvadrat s njim, treba paziti krajem 8. mjeseca i pri početku 9. mjeseca, da ne dođe do veće impulzivnosti i povrjeđivanja. Potrebno je pronaći balans između ova dva planeta i muško – ženskog principa.

Venera predstavlja ljepotu, ljubav, osjećaje, društvene porive pa kako je duže vrijeme boravila u Blizancima, sada mijenja drastično svoje osjećaje. Kako je Rak vrlo promjenjiv znak kada su osjećaji u pitanju, koji se smjenjuju iz minute u minutu, kao plima i oseka, tako će sada biti preplavljena osjećajima.

Kako je Rak simbol obitelji onda će mnoge osobe biti brižne, nježne prema svojoj obitelji, voljenoj osobi i zajednici. Sređivanje i uljepšavanje svoga doma može biti kod pojedinih osoba jako bitno. Sada treba paziti s ovim tranzitom Venere da nekog ne povrijedite, jer je ona jako osjetljiva i ranjiva.

Mnoge osobe će biti romantične sa svojim pogledom na ljubav. Mars je u Ovnu i kako će Venera praviti kvadrat s njim, onda treba paziti posljednjih dana 8. mjeseca i početak 9. mjeseca, da ne dođe do veće impulzivnosti i povrjeđivanja, jer žene će biti emotivne i povredljive, dok Mars i muškarci mogu biti neuhvatljivi osvajači. Potrebno je pronaći balans između ova dva planeta i muško ženskog principa.

Ovaj položaj Venere je jako plodan pa pazite ako ne želite trudnoću, dok se pojedine osobe mogu radovati ovoj Veneri. Venera će oko 19.08. imati sekstil s Uranom, što može donijeti magnetsku privlačnost i neobično sklapanje veza ili poslova i drugih iznenadnih preokreta i postupaka.

Oko 26.08. Venera će biti u opoziciji s Jupiterom, što može donijeti taštinu, pretjerano ljenčarenje, uživanje, ljubavne avanture i druga pretjerivanja.

Zatim, Venera će krajem 8. mjeseca i početkom 9. mjeseca biti u opoziciji s Plutonom i Saturnom dok je Saturn u kvadratu s Marsom, što nije tako lak aspekt. Mogu se javiti stari problemi ili da se stari partneri žele vratiti.

Pojedine osobe mogu osjećati naglašenu želju za seksualnošću, dok neke mogu biti škrte u pokazivanju emocija, stidljive i nezadovoljne kako god da se postavite.

Ovaj tranzit Venere svakako budi kod mnogih osoba da budu uz svoju obitelj i da se druže u kućnom ambijentu. Moguće je da uz Saturn, Pluton i Mars sada odbace neke stvari koje su vam stvarale probleme pa možete pokrenuti neki novi ciklus, kako na osobnom planu tako i globalno. Može se ukloniti neka velika prepreka.

Mnoge osobe će voditi razgovore o pitanju imovine, novca, kuće, karijere . Uslijed preokreta moguće je da se osjetite gubitnikom, ali nema potrebe, sve se kreće ka sigurnijem i stabilnijem, kako emotivno tako i materijalno tj. poslovno.

Što mogu očekivati pojedinačni horoskopski znakovi za vrijeme tranzita Venere kroz Raka?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi polako s poslovnog aspekta prelazite u emotivni obiteljski i privatni životni tok. Najbitnije u cijeloj priči će vam biti da budete sa svojom dragom obitelji i ljudima koje volite.

Kako Uran kreće retrogradno vi dobivate želju da se oslobodite nekih stvari pa su i promjene neizbježne. Iako će vas Uran malo uzdrmati ipak je lijep mjesec pred vama pa uživajte.

BIK

Dragi Bikovi, Venera je vaš vladar pa kada se nađe u Raku, onda vi možete biti mnogo emotivniji nego inače. Kako će Uran krenuti od 15. retrogradno onda vi možete razmišljati o prošlosti.

Sada je pravi trenutak da se posvetite sebi svom napretku i obitelji. Svakako da će ovaj mjesec biti dosta zanimljiv posebno što vam i Mars daje plamteću energiju pa pazite u odnosima i komunikaciji.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaš znak je napustila Venera i krenula u vaše drugo polje novca pa će dosta pozitivnosti biti u toj sferi. Čak je i intuicija naglašena pa možete osjetiti kako i gdje možete zaraditi. Dok ležite i sanjarite vi možete dobiti odličnu ideju za zaradu i novac.

Vi sigurno sada imate odlične šanse pa gledajte ako imate neka dugovanja da ih izmirite pred kraj mjeseca. Odlične šanse pune akcije i dinamike ne trebate propustiti.

RAK

Dragi Rakovi, vama dolazi lijepa Venera u posjet gdje će vam donijeti mir, ljubav, financije. Oko 15.08. Uran kreće retrogradno pa bi vam mogao donijeti malo uznemirenosti, jer bi netko htio osporiti vaše stavove pa budite oprezni.

Kako je Mars u Ovnu sve vrijeme, onda pravi kvadrat s vašim znakom pa se može smjenjivati impulzivnost i ljubaznost gdje bi trebali pripaziti i naći mjeru.

LAV

Dragi Lavovi, Venera će tranzitirati kroz prirodno vaše dvanaesto polje pa možete biti izuzetno romantični. Možete zapustiti posao i krenuti put romantike, obitelji, osjećajnosti gdje u društvu s dragim ljudima možete uživati.

Uran i Neptun će pokrenuti i uzdrmati neke stvari u vašem životu. Neptun bi vam mogao dati uvid i pomoći da razmrsite konce. Izbjegavajte sve tajne.

DJEVICA

Drage Djevice, vi s Venerom u Raku postajete još emotivnije, sentimentalnije i kako će vam biti bitno prijateljstvo tu je uključen i intelekt bez koga vi ne možete. Mnoge Djevice mogu sa svojim partnerom imati lijepe i korisne razgovore i kako vam Mars iz Ovna šalje strast samim tim vam raste i seksualna energija.

Kako će Venera biti u vašem jedanaestom polju onda vam pomažu prijatelji posebno ako pokrećete neki novi posao.

VAGA

Drage Vage, kako ste vi esteta po prirodi sada možete dobiti želju da uljepšate svoj dom i da kupite neke ekskluzivne stvari koje nisu nimalo jeftine. Vi ne žalite da sredite udobno vaš dom posebno kada je bitna udobnost za vašu obitelj.

Mnoge stvari na polju karijere sada može Venera olakšati. Mnoge osobe bi mogle potražiti vaše usluge. Mnogi će vas željeti kopirati i biti kao vi. Moguće je da vam novac kasni, ali ne brinite, on stiže.

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, vama Venera donosi najbolji period kada je romantika u pitanju. Kako vaša dva vladara Mars i Pluton imaju kvadrat sredinom mjeseca, ipak može postojati kod pojedinih Škorpiona tenzija pa se pokreće borba da uspijete, a vi nikad ne odustajete do kraja.

Na samom kraju mjeseca Venera pravi opoziciju s Plutonom pa pazite zbog neke frustracije ne donesete pogrešnu odluku. Treba izbjegavati obiteljske svađe da ne bude još gore.

STRIJELAC

Dragi Strijelci, vi možete osjetiti veliku suosjećajnost i nježnost, kako prema sebi, tako i prema drugim ljudima. Ako nemate emotivnog partnera i niste bili zadovoljni, sada bi mogli jednostavno zažmiriti na njegove nedostatke i uživati u zagrljajima i bliskosti što vam od davno nedostaje.

Slobodni Strijelci mogu se zaljubiti u osobu koja nije blizu, već je u drugoj državi ili gradu. Kako je Mars u Ovnu vi imate pojačanu seksualnu energiju.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas Venera boravi u vašem sedmom polju koje je vezano za partnerske odnose, javnost, što će vam dati želju da se družite s osobama koje su na višem statusu od vas. Mnogi Jarci sada imaju pojačanu karizmu, magnetsku privlačnost pa i to može utjecati na status i posao.

Sredinom mjeseca pripazite na ponašanje posebno ako budete sarkastični što bi bilo loše po vas. Lijepi ljubavni trenutci su pred vama dok slobodni bi mogli upoznati nekog tko je nježan pa dozvolite da vam se to dogodi.

VODENJAK

Dragi Vodenjaci, kod vas ovaj tranzit Venere ide kroz vaše šesto polje posla, svakodnevice i zdravlja. Moguće je da budete osjetljivi, posebno sredinom mjeseca kada vaša planeta Uran krene retrogradno.

Vaša osjetljivost i ranjivost zbog Venere u Raku može vas jednostavno opteretiti pa bi bilo dobro da se odmarate i družite s ljudima koji vam odgovaraju, čine sretnim i nasmijanim.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je Venera u vašem petom polju, ljubavi, djece pa bi mogli uživati u kućnoj atmosferi. Pojedine Ribe mogu biti u iskušenju kada je ljubav u pitanju pa se čuvajte tajni i kome ih povjeravate.

Sami kraj mjeseca Venera pravi opoziciju s Plutonom što može donijeti krizu pa više nema guranja pod tepih, već se hrabro suočite sa situacijom. Izbjegavajte sve avanture.

Sretno u svemu!

Željka Knežević / atma

Komentari

Neki baner