Pavel Globa: Ovih 5 horoskopskih znakova na jesen čeka dramatični životni preokret!, je najbudalastija tuga među tugama: Najjepši citati o najšarenijem godišnjem dobuŠto je u jeseni tako tužno?
Astro

Pavel Globa: Ovih 5 horoskopskih znakova na jesen čeka dramatični životni preokret!

Jesen je vrijeme promjena i novih dostignuća. Ljudi nakon ljetnih odmora dobivaju snagu i pokušavaju nešto promijeniti u životu. To može biti promjena posla, položaja ili čak područje rada, kao i promjena partnera ili možda kupovina nekretnine. Svima se život mijenja, ali ovih 5 horoskopskih znakova mogu očekivati dramatične životne preokrete!

Vaga

Vage na jesen očekuju dramatične promjene u osobnom životu.

Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći prijeći u novi odnos s partnerom, to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Blizanci

Jesen može radikalno promijeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode “uredskog ropstva” i da počnu raditi nešto kreativnije i zanimljivije. Talentirani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama.

Žele imati više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen donijeti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smiju propustiti.

Djevica

Marljivim Djevicama na jesen stiže unaprjeđenje na poslovnom planu.

Samo se ne smijete plašiti odgovornosti koja će “pasti” na vas s novom funkcijom.

Ovan

Na jesen velike promjene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su raditi i odlučivati brzo; teško im je sjediti i mirno čekati.

Njihova impulzivnost će im na jesen konačno donijeti dobre stvari. Mnogim Ovnovima bit će ponuđen zanimljiv i složen projekt na poslu, koji će podrazumijevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

Vodenjak

Vodenjak će se također suočiti s dramatičnim promjenama u privatnom životu. Vodenjaci, isto kao i Blizanci, jako cijene slobodu i ponekad su zbog nje spremni odreći se svega i svih.

Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti “neočekivani” udarac – voljena osoba iznijet će ultimatum ili podnijeti zahtjev za razvod ili najaviti raskid.

stil

Komentari

Neki baner