Ženski horoskop za početak listopada , Kratki horoskop za jesen, Test: Odaberite sliku koja vas privlači i dobit ćete poruku!, RIBE Budućnost ide prema vama velikom brzinom, a vi ne znate gdje ćete i kuda ćete, morate naći neki svoj put i držati ga se čvrsto i ne smijete odustati od svojih ciljeva čak i kada vam djeluju daleko i nedostižno. Kada naiđete na neku prepreku uvijek možete računati na pomoć prijatelja i obitelji koji su tu da vam pruže podršku i da vam daju savjet. Nemate dovoljno koncentracije prilikom razgovora s voljenom osobom i to djeluje jako nezrelo. Ako treba da zajednički da donesete odluku oko neke jako bitne stvari koja utječe na vaš zajednički život, potrudite se da to učinite, nemojte gubiti dragocjeno vrijeme kako kasnije ne bi bilo problema. Direktni ste kada je riječ o vašim željama, tada se trudite koliko možete da ih ostvarite, ali isto takvi trebate biti kada je riječ o nekim partnerovim ciljevima, morate mu biti podrška i oslonac. Samouvjereni ste i to se vidi i ogleda čak i na vaše zdravstveno stanje. Kada hodate ulicom vidi se da ste puni pozitivne energije, a za to je zaslužan zdrav život i zdrava hrana. Iako sebi ponekad dopustite da se počastite nečim slatkim i nezdravim, to se ne vidi zato što je to samo u rijetkim prilikama. Ne želite pokvariti dobro zdravlje i odličan fizičke izgled zbog kratkotrajnog užitka. lovesensa.rs/horoskopskiznakovi.com
Fun & lifestyle

Test: Odaberite sliku koja vas privlači i dobit ćete poruku!

Zanima vas koja je vaša poruka koja će vam pružiti vodstvo? Odaberite sliku koja vas „zove“, a zatim pročitajte svoju poruku.

1.

Ne mislite li da nam život često šalje upravo ono što trebamo prije nego što shvatimo da nam treba? To se i vama događa upravo sada. Upoznali ste posebnu osobu koja je u kratkom vremenu promijenila vaše postojanje. Ali bojite se.

Ne bojte se voljeti i dati sebe. Ljubav i osjećaji su od vitalnog značaja: pomažu nam da bolje podnesemo teški zrak koji smo često prisiljeni disati.

Već neko vrijeme zanemarujete sebe. Usredotočite se na sebe i svoje granice. Vrijeme je za ponovno rođenje.

2.

Mnogo puta se događa da se osjećate umorno, tužno, iscrpljeno. Previše je nesporazuma, razočaranja i živciranja. Ali istina je da su oni dio života: postoji li tama bez svjetla? Noć bez dana? Jednostavno ne. Čak su i ovi trenutci tame potrebni, da bismo narasli, shvatili, razumjeli.

Vaši planovi će se vrlo brzo realizirati! Sumnjali ste u to, ali uskoro će svi priznati vaš intelekt i vašu snagu. Morate vjerovati u ono što radite i zaista voljeti sebe.

Ne odustajte i uživajte u svom predivnom životu, volite one koji vas vole i stremite ka zvijezdama.

3.

Možda sada ne znate što možete očekivati od sudbine, ali sigurno se nemate čega bojati: pred vama je puno svjetla. Prošlost je možda bila turobna, puna razočaranja, ali tome je došao kraj. U vaš život dolazi netko neočekivan.

Ne bojte se promjena, bit ćete sretni. Oni oko vas moći će vidjeti cijeli svijet osjećaja koji zrače iz vaše duše.

Zahvaljujući toj posebnoj osobi napravit ćete najveću promjenu u svom životu. Pomoći će vam da postanete ono što želite biti.

4.

U ovom trenutku trebali biste razmisliti o malim promjenama. Ljudi koji vas okružuju i koji vas vole spremni su vam pružiti pomoć i pokazati pravi put kojim trebate krenuti.

Ne kvarite svoje velike planove zbog straha. Zasučite rukave, jer ovo će biti teško, ali divno vrijeme. Dolazi puno vijesti i zadovoljstva.

Budite jaki i odlučni i krenite prema budućnosti punoj uspjeha.

5.

Budućnost sadrži energiju koju ste uložili u svoj prošli i sadašnji život. Bili ste dovoljno jaki da se nosite s teškim situacijama.

Uvijek ste dobro postupali sa svima oko sebe, čak i s onima koji to ne bi zaslužili. Dali ste radost, ljubav, sigurnost. Ubrzo će se sva ova kuća osjećaja koju ste izgradili pretvoriti u dvorac.

Primit ćete trostruko ono što ste dali. Preokret je blizu.

Foto: Freepik / Izvor: atma

Komentari

Neki baner