Nema smisla žrtvovati se za osobu koja za vas ne bi učinila ništa! , Način na koji se zrele žene nose s teškim ljudima, Ona je poput bujice i pokreće svih ostalih 11 znakova Zodijaka!, 10 nezaboravnih savjeta, Evo zašto se još nisam udala, Obećaj si biti ratnik do posljednjeg daha...
Cafe

10 nezaboravnih savjeta: “Nijedan muškarac ne vrijedi toga da se zbog njega pati u neudobnim cipelama!”

Trošiti vrijeme i emocije na neadekvatnog čovjeka ima smisla samo u tom slučaju ako si ti doktor, a on pacijent koji te plaća.

1. Bez obzira koliko je zabava bila dobra i fantastična, učini sve da se probudiš u svojoj spavaćoj sobi.

2. Između komada torte i keksa, uvijek napravi izbor za – čašu vode.

3. Ako je na satu ponoć, a ti moraš oprati kosu, napraviti depilaciju nogu i manikuru – uvijek izaberi san. Zato što čupave noge možeš sakriti, na glavu staviti šešir ili maramu, nokte namazati bezbojnim lakom, sjedeći u autobusu. Ali nitko i ništa neće zamaskirati umorno lice i loše raspoloženje. Uvijek izaberi san.

4. Putuj! Iskoristi za to svaku priliku. Nova saznanja su dobar način za stjecanje iskustva, a pri tome nećete ostariti.

5. Prije nego što počneš procjenjivati ​​situaciju, uvijek se zapitaj: “Je li ovo moja stvar?” Nakon toga zatvori usta i idi svojim putem.

6. Trošiti vrijeme i emocije na neadekvatnog čovjeka ima smisla samo u tom slučaju ako si ti doktor, a on pacijent koji te plaća.

7. Između burne, lude i strastvene veze i mogućnosti zarade novca, uvijek napravi izbor u korist drugog.

8. U sporu se ne rađa istina, već migrena. U pravo vrijeme izgovoreno: “Da, kako god ti kažeš ..” sačuvat će novac i živce.

9. Nekoliko dana u samoći djeluju bolje nego skupe toplice.

10. Nijedan muškarac ne vrijedi toga da se zbog njega pati u neudobnim cipelama.

uspesnazena.com

Komentari

Neki baner