Kakve žene muškarci obožavaju?, Kako promijeniti ljubavni život u kratkom vremenskom periodu? Zašto ti on ništa ne nudi, Kako dejtati u izolaciji
Ljubavni preokret Popularno

Kakve žene muškarci obožavaju?

Obožavana. Zašto ne? Želiš i ti biti kao ona žena kojoj uvijek ide od ruke, koja s lakoćom privlači muškarce – koji joj nude sve. Možda ti se čini da ona ima ono nešto u sebi što muškarce neodoljivo privlači. Vjerojatno poznaješ i više takvih žena, kojima „naprosto ide“. Bilo da su sretne u dugoj vezi ili braku ili su pak stalno sretne u novim vezama. Ono što je zajedničko takvim ženama jest da im sve ide s lakoćom i da ih muškarci favoriziraju. Postavlja se pitanje: kakve žene muškarci obožavaju? 

U pravu si, nekima ženama jednostavno ide na ljubavnom planu. I to ne znači da su ljepše, pametnije i ni po čemu bolje pod tebe. To samo znači da te žene imaju pravi stav. Znači da imaju jako samopoštovanje. I ODLUČNOST.

Kakve žene muškarci obožavaju? Žene koje znaju što žele i ne boje se to pokazati.

Što daje prednost jednoj ženi u odnosu na konkurenciju kada su u pitanju muško-ženski odnosi? Kakve žene vole muškarci? Zašto se čini kako neke žene naprosto nemaju sreće u ljubavi dok nekima sve polazi za rukom?

Odgovor je zapravo vrlo jednostavan:

Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti ono što žele na ljubavnom planu.

Muškarac želi zanimljivu ženu čija sreća ne ovisi o njemu

Kada je žena sretna i ispunjena izvan veze, kada ima svoje interese i vodi zanimljiv život – muškarac će poželjeti biti dio njezina života. 

Naime, u nekom momentu se dogodi da se muškarac s kojim je sve djelovalo obećavajuće – povuče – ne nazove kada je obećao ili učini nešto slično, a žena ga počinje prozivati i zauzme povrijeđeni stav – stav žrtve (takvo ponašanje proizlazi iz straha da veza neće uspjeti – i nikako nije odraz njezine osobnosti) 

Kada žena zauzme stav da joj muškarac kojeg jedva poznaje nešto duguje, dotični traži prvi izlaz. Žene koje se odreknu svojih želja i interesa u potrazi za muškarcem iz snova, vrlo brzo tome istome muškarcu prestanu biti zanimljive. Taj isti muškarac se ubrzo i često zaljubi u drugu ženu. Onu koja ima svoj život – s njim ili bez njega.

Muškarci vole žene koje znaju što žele

Muškarcu trebate dati do znanja što želite, i nijedan muškarac vam to neće  zamjeriti.

Jedno je dati do znanja što vi želite u životu, a sasvim druga stvar je prisiljavanje drugih osoba na ono na što nisu spremne ili ne žele. Nema prisilile, vi mu na opušten i normalan način morate dati do znanja što želite. 

Kada to učinite i to na pravi način – poštovat će vas više, a bez poštovanja nema vezivanja.

  • Trenutno sam u fazi života kada želim kvalitetnu vezu. Shvatit ću ukoliko ti ne želiš isto, tada je u redu da BUDEMO SAMO PRIJATELJI.

Ovo je primjer rečenice kojom kratko i jasno izričite svoje želje bez da stavljate pritisak na drugu stranu. Zašto je ovakav pristup efikasan? Jer ne prisiljavate drugu stranu ni na što, a pritom jasno izražavate svoje želje i stavove. Muškarci jako dobro reagiraju na takav tip komunikacije jer nisu napadnuti, nisu prisiljeni, nisu okrivljeni. Slobodni su birati i to je ono najzanimljivije od svega. 

U čemu je tajna neodoljivih žena

ODLUČNOST. Jedna riječ, a govori puno. Odlučnost vas odvaja od žena kojima muškarci samo prodaju priče. Drage moje dame, čim zauzmete stav odlučne žene, sve će se promijeniti.

Što to znači, konkretno, na primjeru? To znači da muškarac koji još uvijek ne zna kamo bi ili zna kamo bi, ako u vama vidi neodlučnost, mislit će da može kako hoće. Ako nemate jasan stav, mislit će da vam može ponuditi vezu bez obaveza. Mislit će da se može javiti onda kada on to poželi. Ponašat će se svakako. Onako kako misli da može. 

Suprotno tome, čim se u njegovom životu pojavi odlučna žena, i on će postati odlučniji. Zašto? Jer ženu koja mu se sviđa neće željeti izgubiti zbog svoje neodlučnosti, osobito ako mu je dala jasan smjer kretanja.

Na kraju krajeva, on se i želi vezati uz ravnopravnu partnericu, onu koja čvrsto stoji na nogama. To je ona žena koja zna reći ne. Ona zna otići bez da se osvrće, ona zna reći što želi bez da povisi ton. U konačnici, ona zna što želi i ne troši previše vremena na krive odabire. Ide dalje i napušta brod koji tone. Ona nije žrtva.

U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca ovu ženu nazvala sam Vilom. Vila ne pristaje na mrvice, zato i jest obožavana. Vila ne pokušava preodgojiti loše muškarce. Vila ide dalje kada procijeni da je muškarac loš jer ona ne traži nekoga kome će biti druga majka, već voljena partnerica. U konačnici, i ti vrlo lako možeš postati Vila. Sve zapravo ovisi o tebi. 

Kakve žene muškarci obožavaju? Žene koje vole sebe i biraju sebe. One koje biraju poštovanje i ne boje se tražiti najbolji tretman. Jer drage moje dame, ono što ne tražite nećete ni dobiti.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Komentari

Neki baner