Neka ovo bude godina vašeg najvećeg ljubavnog preokreta , Kako upoznati kvalitetnog muškarca u vrijeme blagdana, Što učiniti kada ti želiš vezu, a on nema ozbiljne namjere ,Zašto on nema ozbiljne namjere? Zašto ti on ništa ne nudiZašto se neki muškarci razvode godinama?, Kako okrenuti karte onda kada muškarac naglo izgubi interes?
Ljubavni preokret Popularno

Zašto on nema ozbiljne namjere?

Sviđaš mu se i to jako. Barem tako tvrdi. Komplimentira ti. Lijepa si mu, prekrasna, zanimljiva. I opet ništa. Opet ni naznaka o ozbiljnim namjerama. Ti ih imaš, ali on ne. I vrlo vjerojatno nije prvi muškarac koji te na taj način zbunjuje. Sviđaš mu se, to je neminovno. Postavlja se pitanje: zašto on nema ozbiljne namjere?

Znam, ova situacija naprosto izluđuje. Da je barem sve crno bijelo. Bilo bi lakše kada bi sve bilo jasno i kada bi frajeri komunicirali na isti način kao mi žene. Ipak, postoji dobra vijest. Muškarci su vrlo jednostavni. 

Onda kada su uistinu zainteresirani, nema te sile koja će sakriti njihov istinski interes. Nema te udaljenosti koja će ih spriječiti da se jave ženi do koje im je stalo.

Zašto ti onda on ne nudi ništa osim ležernih susreta? Zašto on nema ozbiljne namjere? Zato što mu se sviđaš, privlačna si mu, ali to je sve. Nije se zaljubio u tebe. To je surova istina. Nije mu stalo do tebe. OK?

Muškarci vole žene koje im predstavljaju IZAZOV

Kako to promijeniti? Pretpostavimo da ti je jako stalo da odnos s tim „neozbiljnim“ muškarcem uspije. On u suštini i nije loš, samo nije dovoljno zainteresiran za tebe. Može li se to promijeniti? MOŽE. Ako postoji temelj za razvijanje odnosa – a to je fizička privlačnost, onda je moguće postići da se taj muškarac u tebe doista i zaljubi.

Muškarci vole žene oko kojih se trebaju potruditi. Ako on ništa ne mora učiniti da bi te osvojio, šanse su male da će osjetiti onu pravu, magičnu privlačnost zbog koje biva spreman na sve. Drugim riječima, ako želiš da se muškarac u tebe zaljubi, moraš mu predstavljati IZAZOV.

Mnoge žene misle da će se istaknuti u masi ukoliko muškarcu pokažu kako su skromne i kako se oko njih ne mora previše truditi. Ako muškarcu kažeš da ne mora doći po tebe, da ti ne treba ponijeti kofer, da ti ne treba pokloniti cvijeće – to je isto kao da mu daješ do znanja:–„Oko mene se ne trebaš truditi. Ja sam ti najbolji odabir, sa mnom je lako“. 

Samo postoji mali problem – on ne želi da mu bude lako – no ne želi slatki kolačić koji mu je ponuđen na pladnju, on želi nedostižni kolačić s najviše police na koju se tek treba popeti!

Zašto on nema ozbiljne namjere? Jer nije u tebe zaljubljen – oko tebe se ne treba potruditi. Osjeća da ćeš ionako biti tu. 

Što to zapravo znači?

Ukoliko muškarcu uskratite priliku da se potrudi, uskratili ste mu osjećaj uzbuđenja koji je potreban da bi se istinski zaljubio. Muškarac treba uzbuđenje. Treba mu ostaviti mjesta za napredak. Umjesto da mu olakšavate put do sebe, inspirirajte ga da bude još bolji.

Muškarac želi pažnju upravo one žene za čiju pažnju se mora boriti. Što veći trud muškarac mora uložiti da bi vas osvojio, to će rasti i privlačnost koju osjeća prema vama. Nenadmašiv je osjećaj da se on za nešto izborio. 

Muškarca će osvojiti žena pored koje se osjeća kao Superman

Kad muškarac zavrijedi poštovanje žene kojoj se divi, sve drugo postaje nevažno. Ona je TA. I gotovo. Nema izgovora. Nema opravdavanja. On tada svoje vrijeme usmjerava na to da njoj dokaže kako je on i upravo on najbolji izbor za nju. 

Žena pored koje se muškarac osjeća poput Supermena, ona koja ga inspirira da bude najbolja verzija sebe –  ona je Ona Prava.

Dakle, muškarac itekako želi biti Superman, Batman i spasiti damu iz nevolje. To je točno, ali ne vrijedi za svaku damu. 

Muškarci žele biti od pomoći, ali nisu na raspolaganju svakoj ženi. Žena za koju će on „skočiti u vatru“ je ona koja ima visoku vrijednost u njegovim očima. Ona je posebna, unikatna, jedinstvena. To je žena koja prije svega cijeni sebe, a onda i njega. To je žena koja ga inspirira da joj skine zvijezdu s neba i potiče ga da se osjeća kao Supermen. On želi biti značajan, a ona mu pomaže na tome putu. Onda kada ti postaneš ta žena, on će itekako imati jasne i ozbiljne namjere. I ništa više u tome odnosu neće biti zbunjujuće.

U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, ta žena zove se Vila. Vila može biti svaka od vas, dovoljna je samo jedna odluka koja će vam promijeniti put. Na kraju krajeva, onako kako se postaviš, tako će te vidjeti i okolina. Ti daješ jasnu poruku kako želiš da te se tretira. Na tebi je da odabereš biti Ona Prava, a ne ona koja na sve pristaje.

Naime, kada se postaviš u poziciju one koja bira – umjesto one koja čeka da bude odabrana, puno toga će se promijeniti. Muškarcu uvijek trebaš dati do znanja što želiš, poželjno je dati mu do znanja da ti se sviđa – ali to ne podrazumijeva da ćeš učiniti sve što treba kako bi uvjerila muškarca da si baš ti za njega PRAVI ODABIR.

Muškarci vole žene koje su svjesne svoje vrijednosti, koje ga poštuju, ali prije svega poštuju sebe i samim time zahtijevaju jednako poštovanje s njegove strane.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Komentari

Neki baner