Kada je zanemariš, samo ju naučiš kako živjeti bez tebe, Kada sve k'o za inat krene po zlu, stylish woman touching green plant leaf in garden
Astro

Ženski horoskop do 25. listopada

Ovaj će tjedan za mnoge dame biti pod motom “ništa nije nemoguće”, što znači da će žene imati sreće u bilo kojem pothvatu. Energija zvijezda i planeta bit će povoljna!

Žena Ovan

Prekrasne žene rođene u ovom Znaku početkom tjedna moći će pokazati svoje najbolje osobine i postat će magneti za privlačenje financijske dobrobiti.

Energija zvijezda i planeta bit će naklonjena onima koji sreći teže na pošten način.

Od srijede su mogući nesporazumi u obitelji pa ćete morati pronaći kompromisna rješenja kako bi se postigao sklad u odnosima s voljenima.

Žena Bik

Damama koje su rođene u ovom Znaku ovog tjedna zvijezde i planete pružit će priliku da posvete vrijeme ne samo poslu, već i voljenima.

Jačanje obiteljskih veza bit će važno, a vi ćete u teškim trenutcima moći dobiti podršku svojih najmilijih.

Pozitivno razmišljanje, sposobnost pronalaženja kompromisa i volja za pobjedom spasit će vas od nevolja i omogućiti vam lako rješavanje složenih problema.

Žena Blizanac

Žene Blizanci bi početkom tjedna trebale obratiti pažnju na nedovršeni posao. Zvijezde i planeti diktirat će svoja vlastita pravila, a žene ovog Znaka morat će se pomiriti s dovršenjem trenutnog posla.

Druga polovica tjedna bit će tiša, što znači da će biti vremena za vaše omiljene hobije.

Astrolozi preporučuju damama Blizancima da razvijaju urođene talente, zahvaljujući kojima će biti lakše postići novi uspjeh u poslovnom i osobnom životu.

Žena Rak

Astrolozi preporučuju ženama ovog Znaka da obrate pažnju na sebe i svoje potrebe.

Energija zvijezda i planeta bit će pozitivna, što znači da možete raditi sve što pruža zadovoljstvo i pomaže razvoju.

Novi hobiji, sport, trening za rast u karijeri  – sve ćete obavljati s uspjehom, ako vjerujete u sebe i ne popustite pred nagovorima izvana.

Žena Lav

Od ponedjeljka, astrolozi preporučuju Lavicama da usklade osjećaje kako ne bi patile zbog svoje tvrdoglavosti.

Sposobnost pronalaženja kompromisnih rješenja i zaustavljanja na vrijeme spasit će vas previda i nesuglasica kako u poslovnom okruženju, tako i s voljenima.

Nevolje možete izbjeći ako slušate svoju intuiciju i ne donosite ishitrene odluke.

Žena Djevica

Djevicama će ovaj tjedan zvijezde i planete pružiti priliku da revidiraju planove i napuste sve što je zastarjelo.

Uspjeh dama ovog Znaka bit će u njihovim rukama, stoga prilike koje pruža sudbina ne smiju se propustiti.

Obraćanje pozornost na detalje i unutarnji glas pomoći će vam da odaberete pravi smjer, kao i da oživite sve što je važno: sreću, ljubav i sklad.

Žena Vaga

Žene Vage ovog tjedna trebale bi obratiti pažnju ne samo na posao, već i na stvaranje udobnosti u kući.

Uređenje obiteljskog gnijezda pomoći će zaljubljenim Vagama da pronađu sklad u odnosima , a usamljena srca – da privuku dugo očekivanu ljubav u život.

Uz to, Vage u prvoj polovici tjedna trebaju obratiti pažnju na pitanja vezana uz financije: energija zvijezda i planeta bit će povoljna za privlačenje profita.

Žena Škorpion

Ženama rođenim u ovom Znaku, ovog će tjedna njihovi unutarnji instinkti pomoći da postignu novi uspjeh.

Obraćanje pozornosti na manje detalje pomoći će vam da izbjegnete pogreške pri odabiru smjera, kao i da izbjegnete nepotrebne sukobe.

Slobodne dame moći će privući ljubav ako odbace misli o samoći. Možete promijeniti situaciju ako prestanete tražiti mane u sebi.

Žena Strijelac

Energija zvijezda i planeta ovog će tjedna biti u disonanci i zbog toga bi žene Strijelci mogle osjetiti priljev nervozne energije.

Takvo stanje može uzrokovati neželjene sukobe i smanjenje performansi, što znači da trebate napuniti baterije i privući pozitivne misli u život.

Optimističan stav spasit će vas od neugodnih situacija i pomoći vam da lako prevladate privremene poteškoće.

Žena Jarac

Zvijezde i planeti pomoći će Jarcima u svemu ovog tjedna.

Astrolozi preporučuju damama ovog Znaka da ne propuste ovu jedinstvenu priliku, da dobiju darove sudbine i uspiju u onim stvarima koje su bile predviđene za tjedan.

Intuitivno će žene Jarci moći odabrati pravi smjer i lako doći do željenog cilja, što znači da trebate slušati svoj unutarnji glas i slutnje.

Žena Vodenjak

Događaji ovog tjedna potrest će žene rođene u ovom Znaku i omogućiti im da razotkriju svoje uspavane talente.

Energija zvijezda i planeta omogućit će aktivno djelovanje i lako osvajanje novih visina.

Nećete biti lišeni pažnje koju možete koristiti u svoje svrhe: zatražite pomoć u poslovnom okruženju i koketirajte sa suprotnim spolom kako bi otkrili senzualnost i  povećali svoje samopoštovanje.

Žena Riba

Astrolozi preporučuju damama rođenim u ovom Znaku da se uključe u samorazvoj kako bi povećale samopoštovanje i postigle novi uspjeh u poslovnom okruženju.

Energija zvijezda i planeta na početku tjedna bit će kreativna za posao, ali njegov kraj bolje je posvetiti romansi.

Ribe ne bi trebale odustati od izlazaka, gdje usamljena srca mogu pronaći srodnu dušu, a oni u vezi naučit će se bolje razumjeti.

dailyhoro.ru / Suzana Dulčić 

Komentari

Neki baner