Čisti koliko moraš ali... život je tamo vani!, analog camera casual dslr fashion
Astro

Ženski horoskop do 1. studenog – vrijeme za slušanje intuicije

Tjedan će započeti nepovoljnim utjecajem planeta, ali ženska će intuicija pomoći da se pronađe izlaz iz trenutnih okolnosti. Dame koje mogu izdržati promjene raspoloženja i koje će slušati unutarnji glas, moći će preuzeti kontrolu nad sudbinom i lako zaobići zamke i opasnosti.

Žena Ovan

Žena Ovan će ovog tjedna trebati svoj  dar uvjeravanja. Prva polovica tjedna bit će uspješna u uspostavljanju odnosa s kolegama: dražesne dame imat će veliku količinu šarma, napuštajući impulzivnost.

Dakle, neće biti teško pridobiti okolinu. U drugoj polovici tjedna promjena imidža bit će korisna. Novi izgled pomoći će vam da podignete samopoštovanje i dobijete puno komplimenata.

Žena Bik

Dame ovog znaka početkom tjedna možda će trebati podršku najmilijih pa astrolozi preporučuju izgradnju odnosa u obitelji. Ne oklijevajte zatražiti pomoć.

Sredinom tjedna energija planeta bit će povoljna za aktivan rad i privlačenje financijske dobrobiti. Žene rođene u ovom znaku trebale bi ojačati svoje biopolje kako bi osvojile nove visine i donijele pozitivne promjene u život.

Žena Blizanac

Usprkos maloj energetskoj disonanci, dame rođene u ovom znaku moći će uspješno provesti ovaj period. Recept za sreću je jednostavan: analiziranje situacije, rad na pogreškama, njegovanje najboljih osobina u sebi.

Povećanje ženske energije pomoći će u suočavanju s bilo kojim poteškoćama, a sposobnost da se s optimizmom susretnete s novim izazovima omogućit će vam da lako postignete svoje ciljeve i stvorite sebi izvrsnu reputaciju iz dana u dan.

Žena Rak

Ovaj tjedan dame rođene u ovom znaku mogu se približiti osobnoj sreći. Ne započinje najugodniji dio jeseni, stižu bljuzgavice i prodoran vjetar, što znači da je vrijeme za borbu protiv bluesa.

Topli napitci bit će korisni i za imunitet i za podizanje raspoloženja, a dobra volja pomoći će damama da lako postignu ono što žele.

Žena Lav

Lavice bi ovog tjedna trebale obratiti pažnju na svoju okolinu i ograničiti komunikaciju s onima koji pokušavaju uspostaviti sukob ili manipulirati. Susret s takvim ljudima može biti obeshrabrujući i može na loš način utjecati i na raspoloženje i na planove.

Astrolozi preporučuju Lavicama da se drže pod kontrolom i uživaju u pobjedi nad emocijama, a zahvaljujući tome će biti moguće zadržati reputaciju i prekinuti komunikaciju s negativnim ljudima.

Žena Djevica

Djevica će ovaj tjedan napraviti dugo očekivani iskorak u poslu ako energiju usmjere u glavni tok rješavanja gorućih problema. Kraj listopada/oktobra bit će aktivan, što znači da je važno ostati fokusiran.

Dame ovog znaka trebaju naučiti kako se odmoriti na vrijeme, kao i napuniti rezerve snage kako bi posljednji mjesec jeseni započele pobjedom i dobile dugo očekivanu i, naravno, zasluženu nagradu.

Žena Vaga

Dame Vage početkom tjedna, zbog utjecaja zvijezda i planeta, morat će proći kroz nekoliko prilično nervoznih dana. Sposobnost držanja osjećaja pod kontrolom i vježbanje meditacije pomoći će vam da izađete iz teških situacija.

Astrolozi preporučuju Vagama da listopad/oktobar završe pozitivno, a ako postoje problemi u poslovnom ili osobnom životu, tada ih je važno riješiti. Razveselite se svojim omiljenim hobijem.

Žena Škorpion

Ovaj tjedan Škorpioni pronalaze uspjeh oprezno i ​​bez žurbe. Astrolozi upozoravaju dame ovog znaka Zodijaka da ishitrene odluke mogu dovesti do tužnih posljedica, kao i do lošeg raspoloženja.

Možete se nositi s poteškoćama ako započnete tjedan pozitivnim afirmacijama i izradite akcijski plan, tako da polako možete dovršiti planirane zadatke i započeti novi mjesec ispočetka.

Žena Strijelac

Tjedan za dame, koje su rođene u ovom znaku, bit će ispunjen pozitivnim i pozitivnim emocijama, a za to se ne trebate puno truditi. Astrolozi preporučuju da započnete tjedan ne borbom, već  meditacijama, kako bi se ispunili ženskom energijom.

Ispravno razmišljanje pomoći će vam da bez žurbe odredite prioritete i ostvarite sve što je planirano za kraj listopada/oktobra.

Žena Jarac

U ovom periodu dame rođene u ovom znaku Zodijaka će u svemu imati sreće. Samo trebate paziti da ne budete previše tvrdoglavi i nespremni na kompromisna rješenja.

Astrolozi preporučuju da odvratite pozornost od dosadnog posla kako biste vrijeme posvetili provođenju novih ideja. Uživajte više u slobodnom vremenu. To će vam omogućiti da se opustite i pronađete novi način za rješavanje gorućih problema.

Žena Vodenjak

Kraj listopada/oktobra za žene Vodenjake bit će uspješan ako se sjetite jednog jednostavnog pravila: ne dopustite da budete tužni i naučite privlačiti ono što želite.

Mnogo će ovisiti o ispravnom stavu, a ako tjedan započnete aktivno i s osmijehom, tada će svih sedam dana proći na valu pozitive. Važna je i briga o vašoj dobrobiti kako jesen ne bi postala doba prehlade.

Žena Riba

Astrolozi preporučuju damama rođenim u ovom znaku Zodijaka da počnu s mišlju da je život lijep. Ovakav stav pomoći će vam da se lakše nosite sa svakodnevnim aktivnostima, kao i da privučete pozitivne promjene.

Omiljeni hobi odvratit će vas od jesenskog bluesa, a sastanci s bliskim prijateljima bit će ključ izvrsnog raspoloženja u ovom periodu. Ribama je važno izbjegavati komunikaciju s toksičnim ljudima, što može poništiti sve pozitivno.

dailyhoro.ru / Suzana Dulčić

Komentari

Neki baner