Fatalnost i karizma je energija kojom netko zrači – O čemu se točno radi?, Dnevnik jednog zavodnika: Kakva žena osvaja svakog frajera?
Iz njegovog kuta

Dnevnik jednog zavodnika: Kakva žena osvaja svakog frajera?

Jedino što me ikad motiviralo po pitanju neke žene, bila je želja. Ništa drugo ne može muškarca aktivirati toliko koliko želja da ima nešto ili nekog. Nijedna poruka, uvjeravanje, objašnjavanje. TO su sve stvari koje izazivaju kontra efekt.

Mnoge žene ni ne slute kolikom broju muškaraca postanu ne samo dosadne već i odbojne ako su previše prisutne. I dostupne.

Dostupnost ubija svaku kemiju. Ako nema kemije, ako nema intrige, nema ni želje. Zbog toga nema ni muškarca.

Zaboravi sve što si čula od svoje mame, tetke, susjede i svojih prijateljica. Ništa od toga ne drži vodu.

Ako ti se ne javljam, jednostavna je istina da nisam zainteresiran. Barem ne u ovom trenutku. To također znači da sam zainteresiran za neku drugu. ILI – sam zainteresiran previše pa namjerno radim odmak da vidim tvoju reakciju.

Ovdje je bitno da razdvojimo dva tipa muškarca: Obični dečko iz kvarta koji misli da će igrama osvojiti curu ili još nije skužio da ga zanimaš. I player. Za drugog nisu potrebna dodatna objašnjenja.

Ako si zainteresirana za prvog, jednostavna je logika da se malo opustiš i smanjiš komunikaciju. Ako si se zakačila za drugog, tj. lika poput mene, onda se udobno smjesti, uzmi papir i olovku i oboružaj se strpljenjem.

Prvo što moraš prihvatiti je zlatna činjenica da nisi jedina u njegovom životu. Nisi, ok?

Muškarce poput mene pali nedostupnost žene. Naravno postoje preduvjeti da bi me žena uopće zaintrigirala. Ona mora imati onaj neki žar, neki stav, nazovimo to jednostavno faktor X.

Posve je nevažno tu koliko je visoka, teška, plava, crna, slatka… preduvjet je da mi je napeta fizički, ali to nije presudno. Budimo realni na svijetu postoje milijuni prekrasnih žena i ako znaš s njima, znaš što ih pali, što ih interesira, lako ih je odvesti u krevet. E sad, preokret u muškoj glavi se događa kad:

  • Ona zna razmišljati.
  • Kad se njoj ne žuri.
  • Kad ti otvoreno kaže – Ne.
  • Kad ti jasno, damski da do znanja da nisi prioritet.
  • Postavi standarde.

Na stranu sad sve ono logično i osnovno da moraš biti osoba koja ima svoj život, interese, posao i hobije, moraš dati do znanja što očekuješ, na što ne pristaješ i moraš to napraviti na pravi način.

Zaboravi napade, ispade, uvijete, igrice i ostali apsurd koji može iznjedriti druženje s frendicama i alkoholom. I okani se mobitela. Frajer kojeg želiš nije tvoja frendica i ne mora znati sve što ti se mota po glavi. Već zapravo suprotno, ON TE NE SMIJE MOĆI PROČITATI.

Oboružaj se strpljenjem. Ovo je misija koja traje. Ako je lik imalo poput mene, jasno je da je igrač i vješto može jako dugo manevrirati između više žena koje su mu interesantne.

Jesi li ikad primijetila kako se ponaša ona tvoja prijateljica kojoj naprosto svi muškarci jedu iz ruke?

A ona se samo smješka, uživa i apsolutno ništa ne obećava? Znala si je promatrati i naprosto ti nije bilo jasno što ona to ima da muškarce toliko izluđuje? Prosječna je, barem po svemu što ti vidiš, ALI. Naravno postoji ali.

Njoj uvijek dolaze poruke i ona ne skače na svaku. Uzme mobitel u ruku, pogleda od koga je poruka, pa mobitel nazad odloži na stol, zar ne?

Mobitel joj zvoni i odzvoni. I tako po nekoliko puta. Ponekad uzvrati poziv, ponekad samo utiša ton.

Kad joj muškarac predloži da izađu taj isti dan, ona uvijek vješto izbjegne to sad i odmah i odgađa susret za neki drugi dan. Takva je i u komunikaciji s prijateljima, s tobom, roditeljima – svima. Ona je gospodar svoga vremena i nitko drugi. Možda je to zlobno ali to je kvaliteta koja se cijeni, osobito u muškoj glavi.

Ona je uvijek prigodno sređena. Ni previše, ni premalo, točno onako da su na njoj istaknute sve njene kvalitete. O svojim manama ona nikada ne govori. Kraj nje se mnoge žene osjećaju nesigurno iako možda izgledaju mnogo bolje, no ona ima taj stav “najbolja sam” i dobro ga nosi.

Opuštena je. Ona se ne zamara s time što će biti, kada i kako. Razgovara s osmjehom, sluša pozorno, ne daje savjete koje nitko nije tražio, vrlo je umjerena a smije se onako spontano samo kada joj je nešto zaista smiješno. Razgovor s njom je ugodan svima. Njene su geste prirodne, umjerene i vrlo profinjene. U ničemu nije napadna ali je u svemu u čemu treba vrlo intrigantna.

Ona zna koketirati. Zna dotaknuti muškarca, ali zna probuditi želju samo jednim pogledom. Svjesna je da je manje više, pa u svemu ima mjeru.

Ona ništa ne obećaje. Ne daje garancije za ništa. Često ćeš u razgovoru o muškarcu koji joj se sviđa, čuti riječi poput “Možda”, “Vidjet ćemo”, “Ne znam”. Ona to radi spontano i ne razmišlja o tome pretjerano. Nije joj važno što će druga strana jer je njoj važna ona.

Dnevnik jednog zavodnika: Kakva žena osvaja svakog frajera?
Kad se nasuprot jednog playera nađe ovakva žena, stvari se drastično mijenjaju. A ti se sad pitaš zašto?

Zbog toga što je ona svojim ponašanjem, jasno dala do znanja da je ona inteligentna žena, kojoj u životu nije potreban muškarac koji bi je upotpunio. Jednako je poručila da je zadovoljna svojim životom i sama sobom, osjeća se ugodno u svojoj koži (nema komplekse), i njoj se ne žuri nigdje, ni u vezu ni u nečiji krevet.

To muškarcu šalje signale – ona nije laka žena. S njom moram drugačije. Oko nje se treba truditi.

A mi se jako volimo truditi.

Ako si uvijek dostupna, onda ne zahtijevaš trud. Ako si laka onda ne zahtijevaš trud. Ako na sve pristaješ od prve onda ne zahtijevaš trud. I postaješ kao i sve druge žene.

Međutim kad je žena sama sebi na prvom mjestu, ona je nedostupna, ne samo fizički u smislu da se ne javlja, već jednostavno ostavlja dojam žene kojoj nisi u životu potreban. Ona ima svoje planove, ciljeve i društvo. Njoj se neće srušiti svijet ako ne bude s muškarcem koji joj se sviđa. Možda će joj biti teško, ali ona će to podnijeti kao dama i nastaviti sa svojim životom.

Ona zna kada i kako otići.

I odlazi uvijek iz priče koja joj ne odgovara, u kojoj ne dobiva ono što zaslužuje. A ona jako dobro zna da zaslužuje – SVE.

Većina žena će muškarcu kojih ih ne doživljava sasuti svašta u lice ili će poslati brdo ružnih i glupih poruka, poput: ‘Stvarno sam mislila da si drugačiji, ali si jednaki kreten k’o svi ostali’ (poruka koju sam u životu primio barem tisuću puta). Nakon toga će krenuti blokiranja po društvenim mrežama, ili red poziva, red glupih poruka. Ili će doći nešto u stilu preklinjanja, što je tek totalni turn off.

No što će napraviti ona? Ništa.

Ali apsolutno ništa od toga. Ona će otići tako da nitko ne zna da je otišla. Dostojanstveno će obrisati broj, poruke, mailove i to je to. Neće ga blokirati na društvenim mrežama, možda eventualno unfriendati ali čak ni to nužno. Njen će se život nastaviti dalje bez pompe i drame.

Nitko neće znati da je ona nekog prekrižila u svojoj glavi. To će znati samo ona i on, koji će to shvatiti kad primijeti da nje nema. Barem ne na onaj način na koji je bio navikao. Mnogi će muškarci u takvim trenucima pokušavati nemoguće, vratiti interes žene koja je za njih izgubila interes. No stvar je u tome što ovakva žena kada nekoga prekriži, tu nema mnogo pomoći. Ona je u svojoj glavi njega eliminirala i to je često gotova priča.

Tu nema kalkulacija. Nema igrica. Ona je odlučila otići i to na fin i damski način.

Tako ona u muškarcu potiče ŽELJU. A želja je ključ. Ovakva žena želju je potakla i mnogo ranije, ali vjerojatno nije dobivala dovoljno pažnje i jednostavno je odlučila da joj se ne da rasipati svoje vrijeme i trud na nekog tko ne daje isto.

A ona ne daje sebe ako ne dobiva jednakom i većom mjerom. Ona zna da vrijedi.

Shvaćaš razliku? Kraj žene koja drami, histerizira, dosađuje porukama i uvijek je ‘needy’ nitko ne želi biti. Kraj žene koja ima standarde i zna se ponašati, te uvijek u svakoj situaciji prvo bira sebe, želi biti svatko. Ona ne mora biti ni najljepša ni najpametnija ni najuspješnija, ali je najpoželjnija. I posve je jasno zašto.

Ako želiš zavesti playera, ovo je poanta kakva žena trebaš biti. To ne znači da se karakterno mijenjaš ili igraš igre, to samo znači da si u svakom trenutku ti sebi najvažnija.

O ovome ću naravno još pisati. 😉

Mario Krasnik

Komentari

Neki baner