informal young woman listening to music near grunge wall
Astro

Horoskop Pavela Globe za period do 29. studenog

Pavel Globa izvještava da bi Vodenjaci ovog tjedna trebali obratiti pažnju na ljubavnu sferu života. Svatko tko je u vezi, poželjno je da stvara planove za budućnost. 25., 26. i 27.11. bit će najpozitivniji dani za Blizance. Ovih dana Blizanci bi trebali slijediti svoja horoskopska životna načela. To će im pomoći da ostanete svoji i da budete produktivni na svim područjima.

Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period do 29.11.2020.

Ovan

Ovan započinje razdoblje u kojem mora pokušati odnose podići na novu razinu. Također će biti korisno što više vremena provoditi s voljenima i rodbinom. Potrebno je izbjegavati svađe i izolaciju, jer to može uništiti biopolje.

Glavni izvori sreće za Ovna bit će otvorenost i iskrenost. U financijskom sektoru će također biti povoljnih stvari.

Preporučljivo je biti izuzetno oprezan tek 26.11. Vikendom možete ići u kupovinu – ovo će biti najpovoljniji dani u tjednu.

Bik

Tjedan će započeti vrlo povoljnom notom, što će biti korisno za financijsku i ljubavnu sreću. Zadnji dan u tjednu bit će težak, ali u nedjelju se problemi mogu izbjeći jednostavnim ostajanjem kod kuće.

U poslu i u osobnim odnosima Bik bi trebao biti fleksibilniji. To će vam pomoći da izbjegnete svađe i sukobe.

Također ovaj tjedan potrebno je pozabaviti se povratom dugova.

Blizanci

25., 26. i 27.11. bit će najpozitivniji dani za Blizance. Ovih dana Blizanci bi trebali slijediti svoja horoskopska životna načela. To će vam pomoći da ostanete svoji i da budete produktivni na svim područjima.

U ljubavnoj sferi preporučljivo je da ljudi ovog znaka izbjegavaju svađe, a u pitanjima financijske prirode bolje je prestati donositi važne odluke.

Kupnje možete obavljati od 25. do 27., ali u ponedjeljak je bolje to ne činiti. Također sada morate pažljivo pratiti svoje zdravlje.

Rak

Ovaj period će za Rakove biti vrlo uspješan i u njemu ćete moći pobjeđivati ​​u raznim područjima.

Također ovaj tjedan dobro je obaviti čišćenje i pospremanje radnog mjesta.

Ljubav i odnosi postat će sporedni. Sada je najvažnije živjeti mirno i posvetiti se poslu, rješavanju hitnih problema i odgovornosti.

Lav

Mnogi se Lavovi mogu osjećati usamljeno. Ne možete otvoriti dušu strancima. Važno je naučiti prepoznavati energetske vampire i naučiti se braniti od njih.

U slučaju problema, bolje je potražiti podršku voljenih.

U financijskom smislu, kreativni Lavovi imat će najviše sreće, posebno 25. i 26. – tijekom razdoblja kada će zvijezde zauzeti najbolji položaj na nebu.

Djevica

Pavel Globa preporučuje Djevicama da se usredotoče na kućanske poslove, kupovinu kuće, stavljanje stvari u red i održavanje. To će vam pomoći da prevladate probleme u vezi i brzo se dogovorite s voljenima.

Ovaj tjedan možete početi tražiti novi posao i svoju sudbinu. Što se tiče financijskog sektora, ovo je vrijeme idealno za kupnju namještaja, novog stana i početak obnove.

Tjedan će brzo proći pa je bolje uživati ​​u svakom ugodnom trenutku.

Vaga

Ovaj tjedan postoji prilika da upoznate vrlo važnu i zanimljivu osobu. Komunikacija s njom može dovesti do pojave nove motivacije i entuzijazma na poslu, do pojave novih ideja. Osobna i poslovna putovanja bit će povoljna za Vagu.

26.11. će zvijezde i planeti privremeno biti u neskladu.

Općenito, ovaj je tjedan vrlo uspješan za aktivne Vage, koje su spremne za akciju. Najsvjetliji i najpovoljniji dani u tjednu su petak, subota i nedjelja.

Škorpion

Škorpioni imaju vrlo povoljno vrijeme za financijske aktivnosti i posao, ali proces stjecanja novih vještina i znanja bit će puno važniji.

U ljubavi vrijedi pokazati više velikodušnosti, a ovdje se više ne radi o financijskoj strani, već o mogućnosti da voljenim osobama pružite više vremena i pažnje.

Pokažite im svoje osjećaje. Od 24. do 29. možete kupovati poklone za novogodišnje blagdane.

Strijelac

Počinje vam pristizati pozitivna energija, dostižući maksimum harmonije 25. i 26.11. Dolazi vrijeme za živopisne i snažne dojmove.

Može ih predstaviti novo poznanstvo, putovanje, promjena posla, hobi, spoj.

Svi Strijelci koji rade ono u čemu uživaju postat će uspješniji i sretniji. Morate na sve načine izbjegavati činiti svoje tipične životne pogreške, kako ne bi izgubili sreću.

Jarac

Jarci će se morati suočiti s problemima u ljubavnoj sferi. U osnovi, to će utjecati samo na one koji su u dugotrajnim vezama. Što se tiče općenite komunikacije s ljudima i ovdje će se Jarci morati susresti s nekim poteškoćama.

U financijskom sektoru, Pavel Globa savjetuje da ne žurite.

Potrebno je pričekati dok ne bude prikladan trenutak za “napad”. Na svim područjima u kojima se pojavljuju problemi tražite kompromise.

Vodenjak

Pavel Globa izvještava da bi Vodenjaci ovog tjedna trebali obratiti pažnju na ljubavnu sferu života. Svatko tko je u vezi, poželjno je da stvara planove za budućnost.

Sada je čarobno vrijeme u kojem postoji velika vjerojatnost da ćete na putu upoznati idealnu osobu.

Također ovog tjedna možete i trebate poslovati, raditi i ne samo rješavati probleme i odgovornosti, već pokušati postati bolji, steći nova znanja.

Ribe

Ribe će ovaj tjedan možda imati sreće u vezama. Bolje je graditi ljubav s predstavnicima najvjernijih znakova Zodijaka, kako ne biste bili razočarani.

U već postojećoj vezi, Ribe mogu imati osjećaj da je nastupio prestanak pozitivnih emocija. Taj će osjećaj biti posebno jak 24.11. koji je najnepovoljnij dan u tjednu.

Jedan od razloga problema može biti prevelika zaposlenost Riba i poslovi koji nemaju nikakve veze s obitelji. Potrebno je uzeti pauzu od posla, posvetiti pažnju obitelji, rodbini i prijateljima.

dailyhoro.ru / Suzana Dulčić

Komentari

Neki baner