Čarolija ljubavi za tri horoskopska sretnika! , Izaberite simbol ljubavi i saznajte svoju ljubavnu sudbinu za naredni period, Stisak ljubavi - znaš li razliku između premalo i previše 'slobode'?, Kako znamo da volimo nekoga? , Ne biraš u koga ćeš se zaljubiti ali biraš koga ćeš voljeti!
Astro

Čarolija ljubavi za tri horoskopska sretnika!

U prosincu mnogi planovi će se pokrenuti, ali zvijezde će posebno ostvariti želje pripadnicima tri znaka Zodijaka.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika su poznate kao vrlo odgovorne i racionalne.

Njihovo srce je veliko i zlatno, a rado ga poklanjaju i otvaraju pred ljudima koji to zaslužuju. Bik uvijek teži da ostvari više, da dosegne nove zvijezde i zna što točno zaslužuje.

U prosincu/decembru zvijezde će nagraditi Bikove za njihov trud i napore. Bikovi će dobiti novu snagu i energiju, a lijepe vesti ih naročito očekuju na polju ljubavi.

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca su oličenje dobrote, iskrenosti i otvorenog uma.

Njima je stalo do drugih, imaju sjajnu empatiju i to ih čini magnetom za ljubav i dobre ljude. Vraća vam se dobra karma – nagrada stiže za neka dobra djela iz prošlosti.

Jarac u narednoj godini mašta, vizualizira i pozitivno razmišlja, što im otvara mnoga vrata za sreću i nove mogućnosti. Ruže cvjetaju na polju romantike, ali nemojte zapostaviti profesionalni život.

Ribe

Ribe su smirene, staložene i uvijek spremne donijeti racionalnu odluku. Ipak, ovaj znak teško riskira, što ga sputava da ostvari mnoge snove.

U prosincu/decembru sve se mijenja – jurite za svojim komadom sreće i borite se da ga ostvarite.

Zvijezde vas nagrađuju jednim divnim susretom.

Mogu vam u život donijeti osobu s kojom vas očekuje velika sreća u ljubavi. Bez plana i velikih očekivanja – ljubav će se dogoditi iznenada i bit će čarobno.

Ostanite isti, dosljedni svojim principima i svojoj prirodi. Sve ide po planu!

lovesensa

Komentari

Neki baner