Za Strijelca, Ribe i Lava život će se od 15. siječnja promijeniti iz korijena, Astrološka prognoza za veljaču – Što očekuje vaš znak? , Živi život od kojeg ćeš zasjati, Horoskop za zimu: Svemir nam sprema drastične promjene!
Astro

Za Strijelca, Ribe i Lava život će se od 15. siječnja promijeniti iz korijena

Kada je u pitanju 2021. godina, stvari će se odvijati s usponima i padovima. Ipak, astrolozi najavljuju pozitivan period u kojem će tri horoskopska znaka posebno uživati.

Najzadovoljnije u ovom periodu će biti osobe rođene u znaku Lava, Strijelca i Ribe.

LAV

Od ovog dana, bit će moguće realizirati sve što ste godinama unazad samo priželjkivali. Ovo bi istovremeno moglo označiti kraj mnogim neraščišćenim emotivnim odnosima, koji datiraju još od početka 2020. godine.

Vaša kreativnost prijeći će sve vaše dosadašnje granice i donijeti vam neke lijepe promjene i velike uspjehe, naročito na poslu. Uživat ćete u mirnom, harmoničnom životu.

Pred vama su mnogi značajni događaji, godina će biti zanimljiva, mnogi problemi s kojima se suočavate će se riješiti. Potrudite se ne gubiti vrijeme i sljedećih 12 mjeseci provedite što produktivnije.

STRIJELAC

Astrološka prognoza za 15. siječanj kaže da je ovo prekretnica između prošlosti i budućnosti koja donosi rješenje svih problema i nedoumica. Sreća je riječ kojom bi se mogao najbolje opisati naredni period.

15. siječnja Strijelčeva vodeća planeta Jupiter će ići retrogradnim hodom što će dovesti do značajnih promjena u njihovom životu. Upravo 15. siječnja će shvatiti što im je najvažnije u životu, bilo da je riječ o karijeri ili ljubavi.

Sreća se smiješi onima koji žele otvoriti svoje poduzeće, javit će im se zanimljive ideje. Godina je financijski povoljna, pa će se svaki promišljen rizik isplatiti.

RIBE

Ribe su se u prethodnom periodu osjećale usamljeno. Vrlo je moguće da su prethodne godine okončale neka prijateljstva. Ipak, sve će se preokrenuti 15. siječnja.

Otkrit ćete da je cio prethodni period bio samo uvertira za nova poznanstva koja im se otvaraju nakon tog datuma.

Pronaći ćete novu strast i novu vještinu za koju niste ni znali da posjedujete i stvoriti odličnu priliku za veliku zaradu.

Šanse da značajno poboljšate financijsku situaciju pojavit će se u drugoj polovini godine. Na jesen možete planirati putovanje o kojem već dugo maštate.

luftika

Komentari

Neki baner