Mjesečni horoskop za siječanj: Jarac, Vodenjak i Ribe

Slijede i mjesečne dogodovštine za Jarčeve, Vodenjake i Ribe!

JARAC

Mjesečni horoskop za siječanj,  Veliki godišnji horoskop po znakovima: Jarac

Odlično vrijeme za izražavanje sebe sama i pokazivanje drugim ljudima bi moglo biti vrlo zanimljivo tijekom prve polovice siječnja za pripadnike ovog znaka. Pronalazit će načina da se izraze baš na pravi način i komunikacija će im svjesno ili nesvjesno biti iznimno važna ne bi li onima koji su im bitni u životu pokazali svoje pravo ja kojeg bi sada trebali biti itekako svjesni.

Samo svjesnost bez izgovorene riječi će malo značiti, ali Jarci bi tijekom ovog mjeseca mogli pronalaziti upravo one koje točno idu u sridu. Nevjerojatno bi mogli biti objektivni i realni u ovo vrijeme, a posebno se to odnosi na njih same. Mozak će raditi prekovremeno, ali čisto i neometano od unutarnjih i vanjskih okolnosti. Jednostavno će se znati odvojiti od svega čak i u masi ljudi.

Potreba za promjenom

Želja za promjenom bi mogla biti jako izražena, a odnosi se od promjena u razmišljanju, posla, partnera, pa do mjesta stanovanja. Mnogi bi mogli shvatiti da uopće nisu živjeli svoj život već neki koji se od njih očekuje i sada bi nezadovoljstvo time moglo kulminirati.

Oni koji neće moći nešto bitno promijeniti bi mogli upasti u neku depresivno anksioznu fazu koja će im pred oči stavljati samo ružne slike budućnosti koju ne žele i za koju nisu spremni, pa bi bilo poželjno shvatiti da se radi o unutarnjem osjećaju, a ne stvarnim mogućnostima. Tko god bude imao imalo mogućnosti će putovati, jedni bježeći od sebe, drugi od svoje okoline, a treći od vlastita života za koji duboko u sebi slute da to nije ono što žele živjeti.

Mogli bi shvatiti da vrijednosti u životu nisu one koje su imali već ih trebaju preispitati i donijeti neke nove odluke u životu na materijalnom, intelektualnom i duhovnom planu. Puno će promišljati o tim aspektima svog života, ali istovremeno pregovarati o bitnim činjenicama vezanim za materijalna dobra i financije pri čemu će prvenstveno valjati osjetiti što je bitno onome s kim pregovaraju kako bi uspjeli izvući maksimum za sebe.

Tako će u drugoj polovici siječnja prionuti na planove za posao i projekte koji se ne moraju odmah započeti i realizirati već će i sami uvidjeti da je dovoljno napraviti dobre temelje za nešto čemu će u budućnosti davati više značaja ili se time baviti.

Ljubav

Ljubavni život bi tijekom cijelog mjeseca trebao biti ona točka u životu u kojoj će se Jarci osjećati sigurno i zaštićeno. I sami se neće bojati svojih emocija niti će dozvoliti da ih išta sprečava u iskazivanju istih.

Mnogi će preuzeti odgovornost za svoje postupke u vezama i priznati samima sebi, ali još bitnije partneru stvari i situacije u kojima su griješili i zaista iskreno pokazati koliko im je žao. Dakako da će partnerima biti puno lakše u takvoj otvorenoj komunikaciji bez skrivenih značenja i mnoge veze bi mogle konačno prodisati, pokazati svoj stvarni potencijal.

Od mnogih Jarčeva bi se u ovom razdoblju moglo očekivati da preuzmu brigu o starijoj ili nemoćnoj osobi, a to se nikako neće uklapati u njihove planove. U početku će im se činiti da je ta obaveza za njih preteška i prenaporna, da nisu kadri preuzeti na sebe što se od njih traži, ali upravo će parteri i prisne osobe ukazati na mogućnost da na sebe preuzmu tu obavezu ljudski, ali bez podnošenja velike žrtve.

Neki će od te obaveze imati i konkretne materijalne koristi što bi ih trebalo umiriti i dati inspiraciju kako uskladiti svoj život s tom novom okolnosti na koju nisu računali.

VODENJAK

Mjesečni horoskop za siječanj,  Veliki godišnji horoskop po znakovima: Vodenjak

Energija na zavidnoj razini bi mogla pokretati Vodenjake tijekom cijelog mjeseca na svakodnevne aktivnosti koje će drugima izgledati sulude za obaviti u jednom danu, pa bi mogli upadati u nezavidne situacije s bliskom okolinom koja jednostavno neće moći pratiti njihov ritam.

Izlaz iz ovakve pomalo opskurne situacije bi mogli naći razgovoru i pojašnjenju vlastitih želja i prohtjeva s drugima koji bi shvativši taj višak energije koji se mora iskoristiti, mogli u suradnji s Vodenjacima započeti neki novi projekt ili završiti započeti, a vezan za njihovu opću korist kao zajednice.

Nove ideje i njihova realizacija

Vrlo lako i argumentirano će iznositi svoje ideje koje će većina prihvaćati, a oni koji neće reagirati pozitivno bi mogli na sebi osjetiti Vodenjakovu upornost za koju nikad ne bi mogli pomisliti da je posjeduje. Pripadnici ovog znaka ne bi trebali očekivati da svi razumiju njihove ideje i promišljanja već se prilagoditi barem malčice i dati i drugoj strani da izrazi svoje želje i prohtjeve čak i ako ih ne misle realizirati.

U ovom vremenu treba biti lukav za opću dobrobit što će mnogi uvidjeti tek kasnije za razliku od Vodenjaka koje to ne bi smjelo sputavati u realizaciji. Jedino što ne bi trebali u ovo vrijeme burno reagirati kada naiđu na ljude kojima ne mogu objasniti svoje ideje ili koji naprosto nisu spremni saslušati ih.

Zato postoje prijatelji koji dobro znaju što pripadnici ovog znaka mogu kada žele i koliko znaju biti uporni kada su sigurni u svoje ideje i procjene. Osim rada na ostvarenju zamisli, Vodenjaci bi mogli dosta vremena provoditi u druženju s prijateljima i upoznavati nove ljude, jer će biti neobično prijateljski nastrojeni prema neznancima ni ne sluteći da im neki od njih mogu postati doživotni prijatelji.

Od aktivnosti na svježem zraku, zajedničkih izleta, pa do kućnih okupljanja u kojima će provoditi ugodno vrijeme će odnositi dosta vremena, ali im to u ovom trenutku neće nimalo smetati. Dapače, vrijeme provedeno s prijateljima i drugim ljudima će im istinski goditi i davati energiju na koju su mnogi zaboravili da je mogu imati i trošiti bezgranično, jer će se sama od sebe obnavljati.

Ljubav

U ljubavi bi se mogli nesebično davati, ali i očekivati da partner čini jednako tako. Kod onih koji su u vezi s nekim tko još nije načisto sa svojim emocijama bi moglo doći do pucanja veza samo stoga što partner ne može u ovom trenutku otvoriti svoje srce i iskreno pokazati emocije.

To bi pripadnike ovog znaka moglo poprilično izbaciti iz kolosijeka svakodnevnog života, jer im neće biti pojmljivo da se oni mogu ogoliti do kosti, a partner nije u stanju barem malo pokazati što osjeća prema njima. Neke od tih veza neće završiti trajno već će neko vrijeme biti u procjepu dok se ne usklade oboje i ne shvate da nismo svi kadri u svakom trenutku osjećati i činiti iste stvari.

Mnogi će Vodenjaci znati u takvim situacijama svom partneru prići na krajnje nježan i suptilan način, pokazati puno povjerenja, podrške i razumijevanja što će rezultirati još boljim odnosima u vezi koja bi mogla prijeći na jednu posve novu razinu u kojoj će oboje osjećati novu vrstu povezanosti, kako emocionalno, tako i duhovno, ali nadasve ljudski.

Slobodni pripadnici ovog znaka će rado biti viđeni na svakom događanju i mnogi će se upuštati u veze i poznanstva koja ne moraju nužno biti trajna, ali ni trebala objema stranama donijeti dosta zadovoljstva, veselja i neke dječje razigranosti. Čak i ako osjete da nisu jedno za drugo u ljubavnim odnosima iz ovih veza bi se mogla stvoriti divna prijateljstva.

RIBE

Mjesečni horoskop za siječanj,  Veliki godišnji horoskop po znakovima: Ribe

Reklo bi se da bi ovo mogao biti prilično zbunjujući mjesec za Ribe koje će se naći u situaciji da sebe i vlastitu vrijednost procjenjuju kroz ono što imaju, odnosno nemaju. Oni imućnijeg stanja će biti vrlo zadovoljni sobom, smatrati kako su baš super napravili sve u životu i zato se nalaze u poziciji u kojoj jesu ne uviđajući pri tom da im je faktor sreće dosta pomogao.

Ribe koje nisu baš u zavidnoj materijalnoj poziciji će se na razne načine samokažnjavati zbog toga što nemaju kao da im već i to samo nije dovoljno. Same sebe će uvjeravati u vlastitu nesposobnost i tako još više umanjivati hrabre trenutke u kojima bi mogli nešto napraviti, sabotirajući potencijalna poboljšanja.

Bilo bi zgodno zaustaviti se u jednom trenutku, postaviti se na nultu točku i pokušati što objektivnije sagledati stvarnu situaciju, jer će kod mnogih biti zamućena i prilično nerealna slika koju imaju o sebi. Promisliti o vlastitim vjerovanjima bi moglo biti ključno za daljnje djelovanje.

Borbe oko nekretnina

Bit će i onih koji će biti prinuđeni boriti se za neku nekretninu koja bi im mogla biti oduzeta na vrlo mističan način i bit će prilično teško dokazati da im oduzeto pripada te vratiti nazad.

Oni koji će započeti rad na nekretninama će stalno zapinjati, ili će majstori otezati posao koji treba odraditi, ili materijal neće dolaziti u dogovorenom roku ili će se predomišljati je li uopće trebalo raditi tako i ponovo smišljati preinake čime će izluđivati sve oko sebe. Ali krajem mjeseca bi se mogli osvijestiti i shvatiti što zapravo žele, pa će se i kockice poslagati jednako kao i majstori i materijal, sve što ih je sprečavalo da naprave posao kako treba. Kada oni sami u sebi budu znali što zapravo žele, sve će se oko njih posložiti.

Eventualni problemi bi mogli iskrsnuti sa susjedima koji neće biti pretjerano sretni ako im neke vanjske preinake budu pretjerane ili se ne budu, prema njihovom mišljenju, uklapale u okoliš. Ribe ne bi trebale olako uzeti ta zamjeranja, jer bi im se vremenom moglo obiti o glavu kad susjedi počnu poduzimati konkretne mjere. Valja biti jako umjeren u ovom razdoblju.

Posao

Barem bi na poslovnom planu sve trebalo teći i bolje od zamišljenog. Čini se da će Ribama skoro svaka ideja prolaziti kod nadređenih, suradnici će vrlo rado sudjelovati u zajedničkim projektima i zadacima, a nerijetko će pomagati i ako ne budu uključeni. Rad u harmoničnom okruženju će dati mašti na volju i mogli bi, osobito u kreativnim zanimanjima, doseći vrhunac onoga što su sanjali da žele ostvariti, tako da se neće popeti za stepenicu više već prije za dvije ili tri.

Komunikacija sa suradnicima se može pokazati ključnom kako bi se ostvarilo navedeno. Čak i ako ne bude promaknuća znat će da su uznapredovali i da će ono prije ili kasnije doći na svoje, ali svakako bi trebali biti zadovoljni učinjenim. Posebne koristi bi mogli imati oni koji će komunicirati s ljudima ili skupinama ljudi koji nisu svakodnevni suradnici već prije iz nekog vanjskog kruga ljudi s kojima tek predstoji suradnja.

Odnosi

Zadubljeni u posao, promišljanja o vlastitoj vrijednosti i onome čime su okruženi mogli izazvati ljubomoru kod partera ne pokazujući previše pažnje na međusobni odnos i doživljavajući partnera zdravo za gotovo, a to bi se moglo pokazati vrlo izazovnim za vezu. Nikako im neće ići u glavu zbog čega partner misli da im nije stalo do njega kad sve što čini, radi upravo da bi im u zajednici bilo bolje.

Velika većina partnera nije vidovita i neće znati što se Ribama mota po glavi tako da bi bilo zgodno svoje misli iskomunicirati umjesto igranja mačke i miša, pa tko što ulovi, ulovio je. Ne trebaju dozvoliti da drugi objašnjavaju njihove učinke već otvoreno istupiti pred partnera i pojasniti.

Komentari

Neki baner