O ovome se već dugo šuška
ShowBiz

O ovome se već dugo šuška, ali sada je navodno zaista tako – razvode se Kim Kardashian i Kanye West

Nakon mnogo tračeva po pitanju slavnog para i njihova turbulentnog bračnog života, čini se da je njihovoj ljubavi zaista došao kraj. Hollywood je uzdrman izjavama za Page Six, za koje su brojni izvori bliski paru potvrdili da se Kim i Kanye razvode.

“Kim je već angažirala odvjetnicu. Iako sve želi zadržati dalje od očiju javnosti, neke stvari bile su svima vidljive”, navodi jedan od izvora.

“Već dugo se nije mogao vidjeti vjenčani prsten na Kiminoj ruci, a Kanye je blagdane proveo u vili odvojen od obitelji. Kim ga je zamolila da neko vrijeme provedu razdvojeni kako bi mogli dobro razmisliti o svemu i posložiti sve, ali ona je znala da joj je već svega dosta.”

Drugi izvor blizak Kayneu sugerira da je to zbog previše izloženosti javnosti i to putem reality showa kojeg klan Kardashian snima godinama. Kim s druge strane sada mnogo pažnje i vremena ulaže u svoj studij prava i ideju da postane odvjetnica te teži drugačijem životu.

Pokušali su sve da spase brak

Par je kako navode izvori pokušao i sa bračnim savjetovanjem, ali su jednostavno utvrdili da između njih postoje nepomirljive razlike, te je Kim već angažirala odvjetnicu.

Blagdane su proveli odvojeno, jer je Kim tako tražila, kako bi oboje mogli dobro razmisliti o svemu i vidjeti kako dalje, te kako se dogovoriti oko skrbništva i podjele imovine.

Par ima četvero djece, dok je Kim ovo drugi brak.

Je li ovo samo još jedna glasina u nizu? Način da, Kim i Kanye ponovno uzburkaju ustajalu vodu i dobiju besplatnu reklamu, kako su navikli raditi od kad su se vjenčali 2014. godine, ili se zaista ovog puta razvode, saznat ćemo uskoro?

Photo: Instagram @kimkardashian

Komentari

Neki baner